És melyik hotel
Szerintem most vasárnap, meg hétfőn és kedden nem lesznek sokan a hotelben ahová megyünk.. ott is van szauna...
Majd hangulatba hozom a párom.
![wink](images/smilies/wink.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Szaunázni mentem egomba. Amikor megérkeztem a szauna rész recepcijához,a hőlgy nem volt a helyén és nem tudott tőrcsit adni vártam egy picit és bementem levetkőzni.Mivelnem hordok alsogatyát és nem volt tőrcsim igy meztelenűl indultam el a sauna részbe. a hőlgy még mindig nem volt a helyén igy bementem hogy megkeresem. kőrbjáram a saunákat felnéztem az emeletre sehol senki jővők le és kezdem érezni hogy elkezd mocorogni a kukac. Bemegyek apihenőbe és két tizenéves lány fekszik az ágyon a tekintetűk elősszőr rám majd a kukacra szegeződőtt.megláttam arecepcios csajt odasétáltam és megkértem adjon nekem egy tőrcsit. azt mondta egy pillanat mulva jőn én kőzbeelkezdtem kifelé menni és alányok engem néztek nekem megmegkeményedett teljesen és ugy sétáltam l előttűk., Kimentem és a zuhany alat kivégeztem a kukacot. kőzbe a rececios csaj hozott nekem egy tőrcsit és mosolyogva odaadta
Egyszer szaunáztam a sárvári termálban, és bementem a gőzbe. Itt senki nem volt még. Egyedül voltam. Ilyenkor mindig kellemes, nem kell feszélyeztetni magam, annak ellenére, hogy meztelen a szauna rész. Lemostam a padot, leültem, ahogy ez szokás és élveztem testemen a meleg gőz hatását. Később bejött egy lány. Velem szembe ült le. Elég nagy volt a gőz nem lehetett kivenni minden mozdulatot, de láttam, hogy simogatni kezdte a punciját. Nem volt borotvált, olyan szép igazi romantikus szőrzet feddte be a szeméremajkát. Nem akartam hinni a szememnek. De nagyon tetszett ez a felfogás, és persze "kiálltam" a férfiasságom mellett. Nem mertem hozzá társulni, mert meglehetősen érzékeny lelkületű vagyok, és nagyon tartok a visszautasítástól. De közelebb se mertem menni hozzá, ezért a hidegvízes slaggal többször lemostam magam álcából. Így többet láttam a műveletből, és megpróbáltam úgy állni, hogy ő is lássa kb. 45, 4 fokban felfelé ágaskodó "állítmányomat. Mondanom se kell, hogy torkomban dobogott a szívem. Aztán ahogy bejött ez a tünemény úgy el is hagyta helyiséget, otthagyott engem a gondolataimmal és a "videofelvétellel" amit az agyam mentettem el....
ui: időnként frissítem.
ui: időnként frissítem.
![smile](images/smilies/smile.gif)
jó érzés ha csajod kiveri a farkadat egy nyugodt csendes hejen!
lehet, hogy találkoztunk tahiban, vagy göd felé.
én kiel boottal szelem, ha itt a nyár, vagy kocsival...
ha van kedved írj. bővebb megfigyeléseim is vannak
üdv: szinbád (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
én kiel boottal szelem, ha itt a nyár, vagy kocsival...
ha van kedved írj. bővebb megfigyeléseim is vannak
üdv: szinbád (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (293876)
2008. 10. 20. hétfő 12:53
Én szeretem nézni amint a folyóparton a fiatal srácok (és a nem olyan fiatalok) verik. Ha kajakkal vagyok ki szoktam kötni a közelükben, van néhány aki akkor is folytatja ha odamegyek melléje (persze mert már be van gerjedve)olyankor melléjük ülök, hogy láthassanak és én is kielégitem magam. Egyszer egy srác akkorát spriccelt, hogy engem is beboritott, nem győzött bocsánatot kérni, de megmondtam neki, hogy nincs miért.
Nudizás engem is felizgat. Utána hatalmasat lehet élvezni. Van, hogy közben is, elég a partner puncijára pillantanom.
feleslegesnek érezte magát, biztos nem adtatok olyan jeleket, hogy beszállhat
Szép és izgalmas történet. Annyi biztos, hogy én sem fürdőgatyában mentem volna be a szaunába és bármi is történik, nem állok föl és nem rohanok ki. Legfeljebb nekem is fölállt volna. Hogy miért nem talákoztam még veletek?!
Szerintem nem lehetett 100-as a pasi. Én biztosan maradtam volna. Legfeljebb ha semmit nem is kapok, legalább egy jót masztizom.
Hogy velem miért nem történnek meg ilyenek???
Hogy velem miért nem történnek meg ilyenek???
Azért jobb lehetett átélni,mint olvasni róla...
.Én biztos nem rohantam volna ki,az meg még biztosabb,hogy nem fürdőgatyában mentem volna be...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 29. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
Törölt felhasználó (167773)
2008. 10. 29. szerda 23:42
Ez szerintem tényleg izgató történet volt.Én az ilyenek kedvéért olvasom a Golden Gate-t.Kár hogy nagyon kevés van belőlük.
Ez elég izgalmasan hangzik... a pasas helyében én lehet, hogy maradtam volna és gyönyörködtem volna a látványban. Remélem, később aztán megjutalmaztad az asszonyod!
Sajnos hiába járok nyitott szemmel, az ilyen szituk messzire elkerülnek...
Sajnos hiába járok nyitott szemmel, az ilyen szituk messzire elkerülnek...
Hogy neked mennyi vízparti meg kajakos sztorid van. Egyszer én is lemennék arra a vízpartra, amerre te kajakozol... hátha mutathatnám magam neked, meztelenül
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szeretem nézni amint a folyóparton a fiatal srácok (és a nem olyan fiatalok) verik. Ha kajakkal vagyok ki szoktam kötni a közelükben, van néhány aki akkor is folytatja ha odamegyek melléje (persze mert már be van gerjedve)olyankor melléjük ülök, hogy láthassanak és én is kielégitem magam. Egyszer egy srác akkorát spriccelt, hogy engem is beboritott, nem győzött bocsánatot kérni, de megmondtam neki, hogy nincs miért.
Szia lehet téged Nyelvel izgatnÓm?
(Ez egy válasz nimfománcsaj üzenetére (2008. 04. 22. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 14:39
Én az erkélyen masztiztam 20.-án vasárnap késő este ,kinéztem a villamosmegállóra és akkor láttam hogy a csaj neki volt dőlve a szemetesnek a nadrágja lecsúszva és a srác farka berakva neki
az volt a feltűnő hogy nagyon mozognak, hát erre nagyon benedvesedtem és a jobb középső ujjammal villámgyorsan megcsináltam magamnak, a térdemig nedves lettem.
az volt a feltűnő hogy nagyon mozognak, hát erre nagyon benedvesedtem és a jobb középső ujjammal villámgyorsan megcsináltam magamnak, a térdemig nedves lettem.
Ez szerintem tényleg izgató történet volt.Én az ilyenek kedvéért olvasom a Golden Gate-t.Kár hogy nagyon kevés van belőlük.
Szia nimfolanyka. Hová is szoktál járni szaunázni?
(Ez egy válasz nimfolanyka üzenetére (2008. 01. 26. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 26. szombat 21:09
en a nudin mindig ugy fekszem,hogy läthassak a puncim,jol szeteszem a läbam.pär perc mulva tuti,hogy pär pasi ott lebzsel körülöttem ällo farokkal.majdnem mind maszturbäl is.ettöl nagyon beindulok,szabäjosan folyni kezd a puncikäm.volt mär,hogy pisiles közben lestek meg-persze nem bujtam el nagyon-es attol is baromira felizgultam es magamhoz is nyultam.ahova järok szaunäzni ott rendszeresen masztizom.
kamu... hihetőbb mesét
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
Hali.Egyszer megtöertént,hogy pároméknál aludtam és mire felkeltem ő sulibament.Mivel ruha nélkül alszok így reggel úgy járkáltam náluk a fűrdőbe.Közbe a nővére aki 23 éves hazajött a Fehérvári koleszból reggelre.Én pont a számitógépükön nézegettem szex tv-t és masztiztam amikor benyitott és azt mondta HOPPÁ!!!Elpirultam és kiment.Kb 2 perc mulva bejött és elkezdett szopni,élvezésig.Ennyi történt sajns csak.Ez is titok!Párom nem tudja!!Képeket csináltam
akit érdekel cserére az írjon zana1022@freemail.hu
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz azzal, hogy gyerekek környezetében tényleg gáz a dolog, felnőtt környezetben már nem gondolom ez. A dologban többnyire nem az az izgató hogy meglátnak, hanem hogy megláthatnak. Ha valaki meg éppen masztizó embert lát, szerintem az emberek egy része hajlamos túlreagálni, miközben ha nem érdekli csak annyit kellene tenni hogy nem nézi... olyan ez is mnt a tv, el kell kapcsolni ha nem tetszik a műsor. Ilyenkor gondolom előjönnek a berögzött félelmek, hogy aki ilyet csinál az biztos erőszakoskodik is, meg lop, meg gyilkos, meg blabla... a betanított keresztény erkölcsi sémák alapján megússza az ember hogy egyáltalán gondolkoznia kelljen, és ez ugye olyan kényelmes. Tudtommal pl. az ókori Rómában a nyilvános maszti egyáltalán nem volt semmi különös dolog, és mégsem emiatt lett vége a római birodalomnak. Szóval sok fafej elgondolkodhatna, hogy az ő hozzáállása mennyire zavarja a nyugodtan önkielégítő polgártársait