ezt a storit már hallottuk mástól
Én egyszer régen egy disco-ba vertem ki elég illuminált állapotban a cimborával a dizsi teraszáról
az alattunk picsa részegen vonagló csajokra akik végig felfelé néztek és csak vonaglottak a lüktettő
ritmusra, mikor belőttünk közéjük akkor 3man feljöttek és még le is rendeztek minket.
Apám régi szép emlék, másnap a suliba bezzeg meg se ismertek , dizsibe azért még párszor
összejött velük a móka, fent a teraszon.
az alattunk picsa részegen vonagló csajokra akik végig felfelé néztek és csak vonaglottak a lüktettő
ritmusra, mikor belőttünk közéjük akkor 3man feljöttek és még le is rendeztek minket.
Apám régi szép emlék, másnap a suliba bezzeg meg se ismertek , dizsibe azért még párszor
összejött velük a móka, fent a teraszon.
üdv. hol van ez a hely??
Én még tizenéves koromban csináltam ilyeneket
Egyszer pl egy távolsági buszon vertem ki, amin alig ültek páran, és azok is csak elől.
Én leültem hátra hogy ne láthassanak, és kivertem. Izgi volt.
Egyszer pl egy távolsági buszon vertem ki, amin alig ültek páran, és azok is csak elől.
Én leültem hátra hogy ne láthassanak, és kivertem. Izgi volt.
Lehet hozzátok csatlakozni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 05. szombat 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (415102)
2009. 12. 05. szombat 08:18
Szia!
Nem tudunk neked privit írni valamiért,ha lenne kedved velünk nudizni egonba valamikor,akkor írjál légyszi privátba...Mi csinos hölgytagú házaspár vagyunk.
Nem tudunk neked privit írni valamiért,ha lenne kedved velünk nudizni egonba valamikor,akkor írjál légyszi privátba...Mi csinos hölgytagú házaspár vagyunk.
Már ne is haragudj, de Te nagyon hülye vagy, minek írogatsz ide. A másik pedig, még csak most múltál 18, de a regisztrációd: 2008. január 19. volt, szóval miről is beszélünk??????
azért lehet valamit próbálkozhattál volna, mert ha olyan helyen csinálja ahol más is van akkor nyitott lány
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (373340)
2008. 11. 03. hétfő 07:49
Egyszer szaunáztam a sárvári termálban, és bementem a gőzbe. Itt senki nem volt még. Egyedül voltam. Ilyenkor mindig kellemes, nem kell feszélyeztetni magam, annak ellenére, hogy meztelen a szauna rész. Lemostam a padot, leültem, ahogy ez szokás és élveztem testemen a meleg gőz hatását. Később bejött egy lány. Velem szembe ült le. Elég nagy volt a gőz nem lehetett kivenni minden mozdulatot, de láttam, hogy simogatni kezdte a punciját. Nem volt borotvált, olyan szép igazi romantikus szőrzet feddte be a szeméremajkát. Nem akartam hinni a szememnek. De nagyon tetszett ez a felfogás, és persze "kiálltam" a férfiasságom mellett. Nem mertem hozzá társulni, mert meglehetősen érzékeny lelkületű vagyok, és nagyon tartok a visszautasítástól. De közelebb se mertem menni hozzá, ezért a hidegvízes slaggal többször lemostam magam álcából. Így többet láttam a műveletből, és megpróbáltam úgy állni, hogy ő is lássa kb. 45, 4 fokban felfelé ágaskodó "állítmányomat. Mondanom se kell, hogy torkomban dobogott a szívem. Aztán ahogy bejött ez a tünemény úgy el is hagyta helyiséget, otthagyott engem a gondolataimmal és a "videofelvétellel" amit az agyam mentettem el....
ui: időnként frissítem.
ui: időnként frissítem.
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy szívesen kipróbálnám én is egyszer milyen is masztizni egy ilyen helyen,izgatja a fantáziámat eléggé
Az a helyzet,hogy szívesen kipróbálnám én is egyszer milyen is masztizni egy ilyen helyen,izgatja a fantáziámat eléggé
Szia!
Nem tudunk neked privit írni valamiért,ha lenne kedved velünk nudizni egonba valamikor,akkor írjál légyszi privátba...Mi csinos hölgytagú házaspár vagyunk. (Ez egy válasz nok2 üzenetére (2009. 12. 04. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudunk neked privit írni valamiért,ha lenne kedved velünk nudizni egonba valamikor,akkor írjál légyszi privátba...Mi csinos hölgytagú házaspár vagyunk. (Ez egy válasz nok2 üzenetére (2009. 12. 04. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 04. péntek 19:27
Egomba voltam szaunázni a gőzkabinva űltem és bentről az ajton keresztűl néztem kifelé.Kint mászkáltak az emberek és és bentről mindig kinéztem egy hőlgyet és kőzbe huzogattam a kukimat .Már nagyon a vége felé jártam amikor benyitott egy hőlgy.Hátulrol jőtt a lépcső felől igy nem láthattam hogy beakar jőnni. leűlt velem szembe én meg ott űltem a meredező lűktető farkammal .hátra dőlve néztem ahogy nézi a farkam nem szoltunk egymáshoz egy szot se bent volt egy pár pecig és kiment.. Én már alig birtam magammal a melegtől és az izgalomtol . Tőltőtt magának vizet és leűlt az ajtoval szembe. én meg bentről egy hatalmassat élveztem.
Egomba voltam szaunázni a gőzkabinva űltem és bentről az ajton keresztűl néztem kifelé.Kint mászkáltak az emberek és és bentről mindig kinéztem egy hőlgyet és kőzbe huzogattam a kukimat .Már nagyon a vége felé jártam amikor benyitott egy hőlgy.Hátulrol jőtt a lépcső felől igy nem láthattam hogy beakar jőnni. leűlt velem szembe én meg ott űltem a meredező lűktető farkammal .hátra dőlve néztem ahogy nézi a farkam nem szoltunk egymáshoz egy szot se bent volt egy pár pecig és kiment.. Én már alig birtam magammal a melegtől és az izgalomtol . Tőltőtt magának vizet és leűlt az ajtoval szembe. én meg bentről egy hatalmassat élveztem.
holnap valaki szegeden a fokara kijön nudizni.........,?
Egyszer még jó régen, amikor ismerkedni kezdtem a bottal és azzal mit is lehet vele csinálni és még "kellett" könyvtárba járnom a sorok közt elő elővettem a botot és masztiztam... így is volt fél fél percekig aztán mindig továbbáltam másik könyvsorra....Egyszer aztán olyan jól bele sikerült jönnöm a dologba hogy végigjátszottam... ahogy szinte elélveztem és spricceltem egy nagyot abban a pillanatban fordult be velem szembe egy max 2 évvel idősebb csaj ... Lebuktam nagy égés volt... levágta a szitut egyből... ránézett a botra amit én nagy ilyedtségben és keményen tiszta spermásan alig tudtam elrakni a gatyámba és elmosolyodott aztán továbbált..... Én meg léptem a könyvtárból .... hát ennyi de egynek talán jó....Szevasztok
Sziasztok!
Csütörtökön,pénteken valaki jön a látóképi tó nudista részére?
Irjatok!
Üdv.Péter
Csütörtökön,pénteken valaki jön a látóképi tó nudista részére?
Irjatok!
Üdv.Péter
tetszik az ötleted
én is szeretek kajakozni, meztelenül lenni, ha csak lehet, és tetszene egy közös maszti is (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
én is szeretek kajakozni, meztelenül lenni, ha csak lehet, és tetszene egy közös maszti is (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (293876)
2008. 10. 20. hétfő 12:53
Én szeretem nézni amint a folyóparton a fiatal srácok (és a nem olyan fiatalok) verik. Ha kajakkal vagyok ki szoktam kötni a közelükben, van néhány aki akkor is folytatja ha odamegyek melléje (persze mert már be van gerjedve)olyankor melléjük ülök, hogy láthassanak és én is kielégitem magam. Egyszer egy srác akkorát spriccelt, hogy engem is beboritott, nem győzött bocsánatot kérni, de megmondtam neki, hogy nincs miért.
Tegnap elindultam, hogy masztizok egy nagyot.Felpatantam a robogomra és elindultam hogy kerssek valami jo helyet ahol meg tudok szabadulni a főlőslegtől és ezt meg is tudom osztani másokkal. Le vettem a nadrágomat és egy hosszu polo volt rajtam igy menet kőzbe is tudok játszani,első alkalom egy néni volt aki barackot árult.jol felpiszkáltam a kukit és amikor kő kemény volt megáltam leszáltam a robogorol csak egy polo rajtam ami eltakarta ugyan de tisztán látszott minden vettem egy pár szem barackot,. Tovább indultamés megláttam egy kutyát sétáltato lányt akitől megkérdeztem hogy merre van a nudi strand kőzbe a kukac majdnem felrobbant ahogy beszélgettűnk.Le értem a tora ahol megszabadultam a polomtol és elindultam felfedező utra tőlem nem messze napozott egy csaj le űltem és ugy hogy ő lásson mindent játszadozni kezdtem .Nagyon nagy spricc volt a vége
De jó is annak, aki tud a vízen járni...
De félre a viccel.
Ennyi volt csak? Utána felkaptad a göncöt és mentél is tovább?
Miért nem kérted meg,hogy akkár már a bikini alsót is dobja le magáról és kezdjen bele ő is a játékba?! (Ez egy válasz nok2 üzenetére (2009. 05. 07. csütörtök 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
De félre a viccel.
Ennyi volt csak? Utána felkaptad a göncöt és mentél is tovább?
Miért nem kérted meg,hogy akkár már a bikini alsót is dobja le magáról és kezdjen bele ő is a játékba?! (Ez egy válasz nok2 üzenetére (2009. 05. 07. csütörtök 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 07. csütörtök 22:34
A dunán sétálva megpillantotam egy 30as csajt ahogy félmeztelenűl napozik.Mellé sétáltamés leűltem ugy hogy kettőnk kőzőtt egy bokor volt és onnan lestem a győnyőrű testét ahogy napozik A kukac már rendessen ágaskodott amikorugy dőntőttem hogy megszabadulok a ruháimtol,Levetkőztem és ép azon gondolkodtam hogy elsétálok előtte és megmutatom mim van amikor a másik oldalrol megjelent egy srác odasétált hozá megált előtte és se szo se beszéd elkezdte verni a farkát..A lány ránézettés szemlátomást észre se vette hogy mi tőrténik előtte a gyerek kb fél perc alatt végzett fogta magát és elment.Gondoltam magamba ha neki nem szolt most én jővők, feláltam megkerűltem a bokrot elsétáltam előtte és leűltem vele szembe egy nagy kőre és egy hatalmassat masztiztam ,ugy hogy láttam ahogy a szemesarkábol engem néz. Fantasztikus élmény volt
A dunán sétálva megpillantotam egy 30as csajt ahogy félmeztelenűl napozik.Mellé sétáltamés leűltem ugy hogy kettőnk kőzőtt egy bokor volt és onnan lestem a győnyőrű testét ahogy napozik A kukac már rendessen ágaskodott amikorugy dőntőttem hogy megszabadulok a ruháimtol,Levetkőztem és ép azon gondolkodtam hogy elsétálok előtte és megmutatom mim van amikor a másik oldalrol megjelent egy srác odasétált hozá megált előtte és se szo se beszéd elkezdte verni a farkát..A lány ránézettés szemlátomást észre se vette hogy mi tőrténik előtte a gyerek kb fél perc alatt végzett fogta magát és elment.Gondoltam magamba ha neki nem szolt most én jővők, feláltam megkerűltem a bokrot elsétáltam előtte és leűltem vele szembe egy nagy kőre és egy hatalmassat masztiztam ,ugy hogy láttam ahogy a szemesarkábol engem néz. Fantasztikus élmény volt
És helyzetbe hoztad a Párod???
Már késő, meg reklám is lenne. ))
(Ez egy válasz extremfiu üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)