sziasztok igazán megírhatnád merefele szktátok csínálni szívesen meglesnélek titeket köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 04. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (155490)
2008. 04. 04. péntek 16:51
Mi a nejemmel autóval rendszeresen elmegyünk az erdőszélre és a kocsiban csináljuk egymás mellett ,de van hogy kiszállunk és a fűben gugolva,fekve,négykézláb élvezzük ezt a jó dolgot,mint pl. tegnap is .Izgalmas ,hogy jöhet bárki, mikor az ember teljesen meztelen,mondjuk tegnap egy lovas ,egy motoros ,meg egy autó ment el mellettünk.Úgyhogy nemcsak a szimpla dugás élvezetes a kocsiban,hanem az önkielégítés is.Főleg ,ha tudod ,hogy láthatnak is. És a gyönyör hangjait nem kell visszafogni!Szuper.
vannak a kismalac videók rovatban olyan videók, amin lányok közterületen, utcán, buszmegállóban, stb... pisilnek! (arról most inkább nem beszélek hoasszasan, hogy a csövesek is megteszik kb, ugyanazt, max nem kamerázzák őket, meg egy turistacsoportnak főleg nem egy szimpatikus...)
Szóval azokat a lányokat mindenki elitéli, lenézi, picsán kellene őket rúgni... Szerintem az még inkább, mint hogy valaki a fényes utcán verje ki a farkát.
oroszlán30 #330 hsz-ével is egyetértek. az, hogy lt egy gyerek valakit pisilni, hamarabb meg lehet magyarázni, mint azt, hogy bácsi miért huzogatja a micsodáját.
Szóval azokat a lányokat mindenki elitéli, lenézi, picsán kellene őket rúgni... Szerintem az még inkább, mint hogy valaki a fényes utcán verje ki a farkát.
oroszlán30 #330 hsz-ével is egyetértek. az, hogy lt egy gyerek valakit pisilni, hamarabb meg lehet magyarázni, mint azt, hogy bácsi miért huzogatja a micsodáját.
lehet hogy hihetetlen... többünknek is...!
de a hszben nincs ellentmondás!
ha figyelmesebben elolvasod észre is veszed...
(Ez egy válasz uratti üzenetére (2008. 04. 11. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
de a hszben nincs ellentmondás!
ha figyelmesebben elolvasod észre is veszed...
(Ez egy válasz uratti üzenetére (2008. 04. 11. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 11. péntek 09:44
ez kicsit hihetetlen! először 40 utánna 20 éves , most akkor milyen nő volt?
ez kicsit hihetetlen! először 40 utánna 20 éves , most akkor milyen nő volt?
Ma délután sétaltam a dunaparton egy elhagyatottab helyen a város szélén amikor észre vettem egy 40 kőrűli hőlgyet a vizparton, bokor tővében űlt rgy kővőn.Én a háta mőgőtt mentem egy tőltés tetején ő nem látott engem.Tovább mentem és akkor jőtt az őtlet,hogy megkéne rantani a kukacot,és ahogy eszembe jutott már éreztem hogy dagad.Lementem a vizpartra elkezdtem visszafelé menni megaltam a bokor másik oldalán,néztam egy darabig a vizet,ugy csináltam mintha nem látnám őt.Levetkőztem és áltam a vizparton.A kukac kőkemenyen ágaskodott,elkezdtem huzogatni kőzbe a szemem sarkábol láttam ahogy engem néz.Egyszer csak hallok egy női hangot,ahogy a kutyajat hivja.A part félé fordultam és fent a tamfalon egy 20 kőrűli csaj jőtt felém,felé fordultam és ugy huzogattam a kukacot.Amikor észrevett zavartan elkapta a fejét és rám se nézett csak ment tovább.Én végig felé fordulva vertem a gyikotés mikor a bokor takarásába kerűlt én megkerűltem a bokrot és ott áltam a nénivel szenben ránéztem és lattam ahogy nézi mit csinálok abban a pillanatban akkorat lőttem hogy talán életemben nem ment ilyen messzire.
Erdő szélen? és elötte nem kell sok fát széthordani,hogy legyen kényelmes fekvőhely?hihihi...
De merre? Hol van jó,klassz hely? Tippeket,sztorikat,konkrétumokatsenki nem ír?
De merre? Hol van jó,klassz hely? Tippeket,sztorikat,konkrétumokatsenki nem ír?
Mi a nejemmel autóval rendszeresen elmegyünk az erdőszélre és a kocsiban csináljuk egymás mellett ,de van hogy kiszállunk és a fűben gugolva,fekve,négykézláb élvezzük ezt a jó dolgot,mint pl. tegnap is .Izgalmas ,hogy jöhet bárki, mikor az ember teljesen meztelen,mondjuk tegnap egy lovas ,egy motoros ,meg egy autó ment el mellettünk.Úgyhogy nemcsak a szimpla dugás élvezetes a kocsiban,hanem az önkielégítés is.Főleg ,ha tudod ,hogy láthatnak is. És a gyönyör hangjait nem kell visszafogni!Szuper.
Hová jársz szaunázni nimfolanyka? Mert ahol én szaunáztam eddig ott sajna nem masztizott senki lánya vagy rosszkor jártam a szaunában?( Héviz,H Termál...,Gyula,Harkány...az eddigiek a pl. kedvéért)
Nimfolányka kérlek írd meg hova jársz én imádom nézni a lányokat m.. közben egyébként is de valahogy soha nincs rá modom kérlek segíts.köszönöm
Sysike tudom nagy kérés igy ismeretlenül de szívesen mennék veled szaunázni.Kérlek írd meg mikor és hova jársz szívesen megismernélek vagy ha gondolod csak ismeretlenül is .elnézést de nagyon izgató a story.
az általánosítás rossz megközelítés!
abban igazad van, hogy egyes megnyilvánulások és vélemények betegesek, de szólás és szexuális szabadság van!
illik elfogadni mások véleményét is, és nem általánosítva lebetegezni, és undorítónak kikiáltani mindenkit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
abban igazad van, hogy egyes megnyilvánulások és vélemények betegesek, de szólás és szexuális szabadság van!
illik elfogadni mások véleményét is, és nem általánosítva lebetegezni, és undorítónak kikiáltani mindenkit!
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
Törölt felhasználó (25577)
2008. 03. 27. csütörtök 00:21
betegek vagytok, undorító...
Lehet h te ezt tartod betegesnek hogy egy sort írtam, de én meg azt hogy beteg emberek a 4 es 6 os villamoson, -ezeknek az állapotoknak amit itt korábban írtak- a felülélvezetére fiatal lányokra verik a farkukat akik utána hetekig sírnak. Megnézném te okostojás ha a kislányod így megy haza akkor mi lenne a véleményed... Bármit írsz erre, nem fogok reagálni, gondoltam azért benézek ide hátha vannak hozzám hasonló emberek akik értik egy szóból is mit miért ír az ember.... nem oktalanul...
betegek vagytok, undorító...
MrEnigma , nagyon igazad van
szia még csak annyit én is imádok nudizni meztelenkedni picit én is exibicionista vagyok,tálán együtt is csinálhatnánk
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 04:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2008. 02. 01. péntek 04:04
szia... hol szoktál nudizni? nyáron elnéznék arrafelé, lehet a barátnőmmel... jó lenne ha vernék rá
meg téged is megnéznénk
![smile](images/smilies/smile.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
szia Androme én szívesen mennék veled szaunázni kérlek írj.
Hmmm...
Mondasz valamit. Megaztán a koli tényleg egy más világ.
De félreértés ne essék, nem kötözködés, vagy szidalmazás vagy bármiféle hasonló erkölcshajáhászás nem akart lenni csak kérdés.
Mondasz valamit. Megaztán a koli tényleg egy más világ.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
De félreértés ne essék, nem kötözködés, vagy szidalmazás vagy bármiféle hasonló erkölcshajáhászás nem akart lenni csak kérdés.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Igazad van,de ez a busz hátsó ülésétől kezdve a szaunában,a nudista strandon sem higiénikus ahogy a többi hozzászóló csinálta,itt legalább lefolyik a vízzel.Egyébként a koleszban mindenki itt csinálta,eleinte zavart de később már föl sem tűnt.
Más meg utána ott zuhanyzik?
Azért az exhibicionizmusnak és a higiéniának is megvan a maga határa nem???
Nem kötözködöm félre ne érts csak ez már nekem gáz. És gondoltam megkérdem a fenti kérdésről TE mit gondolsz.
Szívesen használnál e olyan zuhanyzót ahol az előbb a szemed láttára verte bele egy másik faszi? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért az exhibicionizmusnak és a higiéniának is megvan a maga határa nem???
Nem kötözködöm félre ne érts csak ez már nekem gáz. És gondoltam megkérdem a fenti kérdésről TE mit gondolsz.
Szívesen használnál e olyan zuhanyzót ahol az előbb a szemed láttára verte bele egy másik faszi? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (217424)
2008. 03. 10. hétfő 22:46
Nekem zuhanyzáskor mindig föláll a farkam,és gyakran ki is verem.A strand zuhanyzójában is szoktam ahol többen is vannak és látják is.Eleinte befelé fordultam most már viszont egyáltalán nem takargatom.
Nekem zuhanyzáskor mindig föláll a farkam,és gyakran ki is verem.A strand zuhanyzójában is szoktam ahol többen is vannak és látják is.Eleinte befelé fordultam most már viszont egyáltalán nem takargatom.