holnap megyek szaunázni.Alig várom,hogy ott legyek.Remélem lessz egy pár csaj akinek megmutathatom a kukacot.
A dunán a csonakbol tavcsővel kiszemelem a parton lévő nőt nőket, kikőtők ,általában főlőtte ugy ,hogy ő ne lássa hogy meztelen vagyok.Eluszok előtte kőzben a kukcot huzogatom ,kb mikor 1 őtven méterrel lejeb vagyok kijővők a vizből de csak akkor ha már rendessen megkeményedett.Elkezdek visszafelé sétalni s figyelem a tekintetét ahogy nézi a kőkeményen felalló farkam .Volt már olyan ,hogy nem birtam ki mig visszaérek a csonakig és ot előtte kivertem hatalmassat szoktam lőni
Akkor mostantól kerülni fogom az éjszakai buszok hátsó ülését... Inkább a sofőr ölébe ülök, csak ne menjek hátra...
(Ez egy válasz tom75 üzenetére (2008. 02. 09. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
2008. 02. 09. szombat 15:14
Éjszakai buszon a legkirályabb,hátul.Ott mindig van vevő rá.Na meg erdős részeken nyáron.
Éjszakai buszon a legkirályabb,hátul.Ott mindig van vevő rá.Na meg erdős részeken nyáron.
És hol a sok esetről a történet?
Szeretnénk olvasni. (Ez egy válasz omni üzenetére (2007. 06. 06. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnénk olvasni. (Ez egy válasz omni üzenetére (2007. 06. 06. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 08:19
Rendszeresen csinálom, közlekedési eszközökön, moziban, várakozás közben. Szeretem, ha megsejtik, vagy észreveszik és felizgulnak rá. Van egy csomó esetem ezzel kapcsolatban.
szia... hol szoktál nudizni? nyáron elnéznék arrafelé, lehet a barátnőmmel... jó lenne ha vernék rá
meg téged is megnéznénk
(Ez egy válasz nimfolanyka üzenetére (2008. 01. 26. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2008. 01. 26. szombat 21:09
en a nudin mindig ugy fekszem,hogy läthassak a puncim,jol szeteszem a läbam.pär perc mulva tuti,hogy pär pasi ott lebzsel körülöttem ällo farokkal.majdnem mind maszturbäl is.ettöl nagyon beindulok,szabäjosan folyni kezd a puncikäm.volt mär,hogy pisiles közben lestek meg-persze nem bujtam el nagyon-es attol is baromira felizgultam es magamhoz is nyultam.ahova järok szaunäzni ott rendszeresen masztizom.
van kedved együtt szaunázni? nem kell tenned semmit, csak exhib vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (142623)
2008. 01. 27. vasárnap 09:09
Szaunában én is rendszeresen masztizok. Egyszer csak ketten a barátnőmmel voltam a gőzben és magamhoz nyúltam. . Bejött egy ifjú pár, mellém ültek, úgy, hogy a fiú volt közelebb. Olyan gőz volt, hogy szinte nem láttunk semmit. Igyhát folytattam a simogatásomat. a Srác észrevehette, mert átnyúlt és megujjazott. Nem tudom miért, a barátnője kimnet, én pedig másodpercek alatt kivertem a farkát. Mindketten jót élveztünk, állitólag a barátnőm is, aki állitja, hogy az egészet látta.
ez már az exhibicionizmus kategóriába tartozik!
(Ez egy válasz futball üzenetére (2008. 01. 30. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2008. 01. 30. szerda 14:46
Masztiztam en is nyilvanos helyeken mint pl parkban ejszaka a padon, biciklin menetkozben, bar igaz hogy este volt de voltak emberek az utcakon es izgatott hogy akar meglathatnak.
Masztiztam 3. emelet teraszan es ott is barki meglathatott volna vagy akar megis latott nem tudom.
Engem nagyon izgat ha akar lathatak es akkor megnagyobbat elvezek.
Masztiztam 3. emelet teraszan es ott is barki meglathatott volna vagy akar megis latott nem tudom.
mond melyki ez a hely???!!
(Ez egy válasz maszti69 üzenetére (2008. 01. 30. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 21:40
viszek magammal saját fehér tőrűlkőzőt ami akkora hogy kőrbeér de csak szinplan van amikor vizes teljesen rasimul a kukacra es atlaccik eben szoktam mennimar a tudattol is hogy nezni fogjak bekeményedik. nyaron az utszelén gyűmőlcsőt arulo nőknél szoktam vásárolni,feher testhezsimulo alsogatyába amiből kivagtam az első dupla bélést feláló kukival kiszalok és nagyon jo erzes ahogy latom ahogy oda oda néznek a pőcsőmre
viszek magammal saját fehér tőrűlkőzőt ami akkora hogy kőrbeér de csak szinplan van amikor vizes teljesen rasimul a kukacra es atlaccik eben szoktam mennimar a tudattol is hogy nezni fogjak bekeményedik. nyaron az utszelén gyűmőlcsőt arulo nőknél szoktam vásárolni,feher testhezsimulo alsogatyába amiből kivagtam az első dupla bélést feláló kukival kiszalok és nagyon jo erzes ahogy latom ahogy oda oda néznek a pőcsőmre
ma is voltam,de ma nem volt olyan jó .sok volt a fiu es kevés a nő. de azért az őltőzőbe a melletem őltőző csaj megbámulta a beduzat kukacot. amig őltőzőtt én telefonáltam és fel alá sétaltam ő meg lesett amikor elment rantottam rajta kettőt és mar jőtt is egy nagy adag
ez hol volt?énis elmegyek oda.
(Ez egy válasz maszti69 üzenetére (2008. 01. 29. kedd 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 20:51
tegnap kb5 orát tőltőttem egy nudista szaunába.haronszor mentem el.egyszer a pezsgőfűrdőbe a vizsugartol es kőzbe neztem a melletem fűrdő idősseb hőlgyet egyszer a zuhany alatt harmadszor a pihenőben hasonfekve az agyhoz nomtam es kőzbe bamultam a tőlem par meterre fekvő ket tőrűlkőzőbe csavart hőlgyet.fekűdtem a szaunaba majdnem kemény kukival es egy hőlgy a recepcios csaj ellőt elsétaltam sőt egyszer kérdeztem is tőle ugy hogy a kuki kőzbe elég nagy volt. nagyon jol ereztem magam
Masztiztam en is nyilvanos helyeken mint pl parkban ejszaka a padon, biciklin menetkozben, bar igaz hogy este volt de voltak emberek az utcakon es izgatott hogy akar meglathatnak.
nimfolányka nagyon izgi a storyd tisztára beizgúltam imádom az ijen lányokat!
(Ez egy válasz nimfolanyka üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz nimfolanyka üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 15:48
kedves batka.mano!nem erdekel mit gondolsz erröl az egeszröl!aki elhiszi az elhiszi aki nem az nem!!!nem azert irtam hogy bärki rängassa a farkät a monitor elött,hanem azert mert pont volt egy ide kapcsolodo elmenyem.
szerintem tök hihető Sysike és Nimfolányka sztorija. Már nekem is volt hasonló élményem gőzben pedig fiú vagyok
Békés-megyében elég kerózni nyáron a köröspartján fél órán belül biztos találsz egy két csajszit vagy hallod a hangjukat amint nem hagyományos értelemben véve szórakoznak!
Ja, értem én, mondom. Sajna láttam már én is hasonlót, hogy vki nyilvánosan veri. De nem izgatott fel, sőt zavart, merthogy hímnemű hetero vagyok...
(Ez egy válasz mertezigyjo üzenetére (2008. 01. 29. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap kb5 orát tőltőttem egy nudista szaunába.haronszor mentem el.egyszer a pezsgőfűrdőbe a vizsugartol es kőzbe neztem a melletem fűrdő idősseb hőlgyet egyszer a zuhany alatt harmadszor a pihenőben hasonfekve az agyhoz nomtam es kőzbe bamultam a tőlem par meterre fekvő ket tőrűlkőzőbe csavart hőlgyet.fekűdtem a szaunaba majdnem kemény kukival es egy hőlgy a recepcios csaj ellőt elsétaltam sőt egyszer kérdeztem is tőle ugy hogy a kuki kőzbe elég nagy volt. nagyon jol ereztem magam
hát nem attol függ ki hiszi én saját szememmel láttam
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 29. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
És ezt még el is tudom hinni.
(Ez egy válasz mertezigyjo üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 11:57
nekem tegnap volt szerencsém belefutni egy kiados hokiba a fiu teljesen megfeledkezett magárol egy autoban az auchan parkolojában nem zavarta semmi mi ketten voltunk a növéremmel kb 5 percig néztük felsem nézet verte rendületlen persze a szél süvitett de azt észre vehette volna hogy a mellette lévö autoba beszállunk minket nem zavart ha ez jo neki