Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 01. 28. hétfő 13:24  #248
kandurmarci kandurmarci
Elárulnád, kedves nimfolányka, hova jársz szaunázni? Nagyon kíváncsi természetű vagyok és izgalmasak számomra az olyan lánykák, mint Te.
(Ez egy válasz nimfolanyka üzenetére (2008. 01. 26. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 26. szombat 21:09
en a nudin mindig ugy fekszem,hogy läthassak a puncim,jol szeteszem a läbam.pär perc mulva tuti,hogy pär pasi ott lebzsel körülöttem ällo farokkal.majdnem mind maszturbäl is.ettöl nagyon beindulok,szabäjosan folyni kezd a puncikäm.volt mär,hogy pisiles közben lestek meg-persze nem bujtam el nagyon-es attol is baromira felizgultam es magamhoz is nyultam.ahova järok szaunäzni ott rendszeresen masztizom.
2008. 01. 28. hétfő 12:32  #247
pucer_pasi pucer_pasi
én simán el tudom képzelni Sysike és nimfólány történeteit. A csajok legalább annyira perverzek smile
csak kevesebben vannak
2008. 01. 28. hétfő 11:57  #246
mertezigyjo mertezigyjo
nekem tegnap volt szerencsém belefutni egy kiados hokiba a fiu teljesen megfeledkezett magárol egy autoban az auchan parkolojában nem zavarta semmi mi ketten voltunk a növéremmel kb 5 percig néztük felsem nézet verte rendületlen persze a szél süvitett de azt észre vehette volna hogy a mellette lévö autoba beszállunk minket nem zavart ha ez jo neki
2008. 01. 28. hétfő 11:24  #245
Krok486 Krok486
Szerintem mindenki elég nagy már, hogy kiválogassa a hsz-ek közül a kamukat, aki meg nem, annak marad a "képernyő előtti huzogatás"...
2008. 01. 27. vasárnap 22:08  #244
emisszio emisszio
Akkor az már nem is szauna volt,hanem gőzkamra,bár valamennyire még utóbbiban is lehet látni(egyébként honnan láttad volna,hogy egy fiú és egy lány jött be,ráadásul még fiatalok is voltak,ugyanakkor nem hiszed el,hogy a barátnőd mindent látott?)Szóval nem mondom,hogy "sántít",de majd hiszem,ha látom wow1 !Mielőtt még megsértődnél,ha TÉNYLEG így történt,akkor worship wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (142623)
2008. 01. 27. vasárnap 09:09
Szaunában én is rendszeresen masztizok. Egyszer csak ketten a barátnőmmel voltam a gőzben és magamhoz nyúltam. . Bejött egy ifjú pár, mellém ültek, úgy, hogy a fiú volt közelebb. Olyan gőz volt, hogy szinte nem láttunk semmit. Igyhát folytattam a simogatásomat. a Srác észrevehette, mert átnyúlt és megujjazott. Nem tudom miért, a barátnője kimnet, én pedig másodpercek alatt kivertem a farkát. Mindketten jót élveztünk, állitólag a barátnőm is, aki állitja, hogy az egészet látta.
2008. 01. 27. vasárnap 15:48  #243
nimfolanyka nimfolanyka
kedves batka.mano!nem erdekel mit gondolsz erröl az egeszröl!aki elhiszi az elhiszi aki nem az nem!!!nem azert irtam hogy bärki rängassa a farkät a monitor elött,hanem azert mert pont volt egy ide kapcsolodo elmenyem.
2008. 01. 27. vasárnap 13:32  #242
batka.mano batka.mano
Kedves Sysike és nimfolanyka! Szerintem Ti hatalmas kamuzógépek vagytok! sok kis hülye pöcs meg elképzeli hogy ez valóság lehet és otthon rángatja a farkát a monitor előtt. Nimfolanyka! Megnézném hogy penderítik ki a faszikat mondjuk B.akaliból a műsorod láttán.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 09:09
Szaunában én is rendszeresen masztizok. Egyszer csak ketten a barátnőmmel voltam a gőzben és magamhoz nyúltam. . Bejött egy ifjú pár, mellém ültek, úgy, hogy a fiú volt közelebb. Olyan gőz volt, hogy szinte nem láttunk semmit. Igyhát folytattam a simogatásomat. a Srác észrevehette, mert átnyúlt és megujjazott. Nem tudom miért, a barátnője kimnet, én pedig másodpercek alatt kivertem a farkát. Mindketten jót élveztünk, állitólag a barátnőm is, aki állitja, hogy az egészet látta.
2008. 01. 27. vasárnap 09:09  #241
(Ez egy válasz nimfolanyka üzenetére (2008. 01. 26. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 26. szombat 21:09
en a nudin mindig ugy fekszem,hogy läthassak a puncim,jol szeteszem a läbam.pär perc mulva tuti,hogy pär pasi ott lebzsel körülöttem ällo farokkal.majdnem mind maszturbäl is.ettöl nagyon beindulok,szabäjosan folyni kezd a puncikäm.volt mär,hogy pisiles közben lestek meg-persze nem bujtam el nagyon-es attol is baromira felizgultam es magamhoz is nyultam.ahova järok szaunäzni ott rendszeresen masztizom.
2008. 01. 27. vasárnap 08:49  #240
maszti69 maszti69
a fűrdőszobaba épa kukac borotválásával végeztem hallom hogy valaki be jőn a lakásba,mivel csak a feleségemnek van kulcsa gondoltam meg lepem. elkezdem a kukacot huzogatni és amire bekeményedett pont nyilt az ajto meglepetésűnkre nem az asszony hanem az anyosom ált előttem rapillantott felalo kukacra mosojogva elnézést kért és kiment.azota tőbszőr volt nálunk olyankor mindig elmegyek a fűrdőszobába fűrdeni az ajtot nem csukom be a folyosorol egy tűkrőn keresztűl lehet a kádba látni és a mama mindig kitalál valamit hogy elsétaljon az ajto előtt hogy láthasson ahogy a kádban alva mosom a felallo kukacom
2008. 01. 26. szombat 21:09  #239
nimfolanyka nimfolanyka
2008. 01. 26. szombat 17:56  #238
yanee84 yanee84
15 évesen ez még oké, max röhögcséges... de 61 évesen!!! szánalom! bár irigylésre méltó,h 61 évesen még felállt neki eplus2
(Ez egy válasz malacos007 üzenetére (2008. 01. 26. szombat 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 26. szombat 13:21
Lezárult a nyomozás az ellen a 61 éves férfi ellen aki a nyáron kerékpáron elégítette ki magát - tájékoztatott Kis-Csordás Béláné, a rendőrkapitányság sajtóreferense.

A három szemtanú arra lett figyelmes, hogy egy férfi meztelenül kerekezik a Lidl Áruház melletti kerékpárúton. Hátulról így látták, s mint kiderült, a férfi csak derékig volt meztelen és rövidnadrágját combközépig letolta. Oly módon karikázott a kerékpárral, hogy a bal kezével fogta a kormányt, a jobbal pedig önkielégítést végzett önfeledten. A csúcsra érve elfelejtette tekerni a biciklit és szó szerint orra bukott. Orr- és arccsonttörést szenvedett. A szemtanúk értesítették a mentőket. A férfi később azt vallotta, rosszul érezte magát a nagy melegben ezért tette ki a nemi szervét szellőzni.

A hosszadalmas bizonyítási eljárás során az igazságügyi, pszichológus és az elmeorvos szakértő megállapította, hogy a férfinál nincs kóros szexuális eltérés. Beszámítási képessége nem korlátozott. A rendőrség az ügyet vádemelési javaslattal küldi meg az ügyészségnek. A gyanúsított magatartásával három rendbeli szeméremsértést követett el, melyet akár 3 év börtönnel is büntethetnek. Szabálysértési eljárás is indult ellene, mivel a kerékpárt két kézzel kell fogni és az út vezetésének megfelelően kell irányítani. Ez a szabálysértés akár 30 ezer forint pénzbírsággal sújtható.

2008. 01. 26. szombat 13:21  #237
malacos007 malacos007
Lezárult a nyomozás az ellen a 61 éves férfi ellen aki a nyáron kerékpáron elégítette ki magát - tájékoztatott Kis-Csordás Béláné, a rendőrkapitányság sajtóreferense.

A három szemtanú arra lett figyelmes, hogy egy férfi meztelenül kerekezik a Lidl Áruház melletti kerékpárúton. Hátulról így látták, s mint kiderült, a férfi csak derékig volt meztelen és rövidnadrágját combközépig letolta. Oly módon karikázott a kerékpárral, hogy a bal kezével fogta a kormányt, a jobbal pedig önkielégítést végzett önfeledten. A csúcsra érve elfelejtette tekerni a biciklit és szó szerint orra bukott. Orr- és arccsonttörést szenvedett. A szemtanúk értesítették a mentőket. A férfi később azt vallotta, rosszul érezte magát a nagy melegben ezért tette ki a nemi szervét szellőzni.

A hosszadalmas bizonyítási eljárás során az igazságügyi, pszichológus és az elmeorvos szakértő megállapította, hogy a férfinál nincs kóros szexuális eltérés. Beszámítási képessége nem korlátozott. A rendőrség az ügyet vádemelési javaslattal küldi meg az ügyészségnek. A gyanúsított magatartásával három rendbeli szeméremsértést követett el, melyet akár 3 év börtönnel is büntethetnek. Szabálysértési eljárás is indult ellene, mivel a kerékpárt két kézzel kell fogni és az út vezetésének megfelelően kell irányítani. Ez a szabálysértés akár 30 ezer forint pénzbírsággal sújtható.

2008. 01. 26. szombat 11:10  #236
maszti69 maszti69
a vizparton napozo nőt nőket keresek kb 10mre leűlők és amikor kellőkép bedurrant a kuki sétalni indulok.izgat ahogy néznek a farkamra a vége mindig egy nagy spricc
2008. 01. 25. péntek 20:52  #235
Roy19 Roy19
Hát ehhez a témához én is hozzászólnék..gyerek elött én sem csinálnám..bár már sajnos volt h észre vette kétéves unokahugom akit azt hittem h alszik..miközbe barátnöm épp ápolt a szájával!amugy egy idöbe volt h nyilvános helyen mániám volt vagy ugy mond több helyen..mint pl.vonat,busz,kocsi,part,strand,iskola,munkahely,lépcsöház..és egyebbek!!!de legázzabb az kert volt mikor szomszéd észre vett éló fasszal napozó ágyba éget a fejem:S
2008. 01. 25. péntek 20:40  #234
nardi69 nardi69
sziasztok!gyerekek előtt én se csinalnam,de nők előtt imadom huzogatni.nagyon jó érzes ha latom hogy neznek mikőzben jatszom vele pl dunapart szauna
2008. 01. 15. kedd 11:30  #233
Törölt felhasználó (180551)
SZia.ebben szerintem teljesen igazad van a gyerekeket ebből ki kell hagyni,majd idővel úgy is rájönnek erre a dologra.
(Ez egy válasz marianud üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 12:50
Megertem a pasikat akik kiverik ilyen meg olyan helyekenn.Nudizni jarunk es nem egyszer lattam felalt farku pasit,meg olyant is aki veregette,az is igaz hogy legtobben szeretik ha lassak masok is-foleg nok,volt mar afele is hogy kozel telepedett a napozasbann es nem is takarta elolem hogy veri,be is segitettem egy anyival hogy szettartam a labam.De azert megis nem helyenvalo buszban vonatonn utcann ahol gyerekek is meglathatjak.
2008. 01. 15. kedd 11:25  #232
Krok486 Krok486
Kíváncsi vagyoka részletekre, lássuk a buktatókat, szerintem mindenki okulhatna belőle.
(Ez egy válasz yody üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
yody yody VIP
2008. 01. 13. vasárnap 12:42
Azért óvatosak legyetek!
Nekem régebben lett egy rendőrségi ügyem hasonló miatt,büntetés nem lett,de a herce-hurca elég megalázó volt!
2008. 01. 14. hétfő 11:49  #231
MFalcon MFalcon
Mesélj róla, ha megosztható, kérlek.
(Ez egy válasz yody üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
yody yody VIP
2008. 01. 13. vasárnap 12:42
Azért óvatosak legyetek!
Nekem régebben lett egy rendőrségi ügyem hasonló miatt,büntetés nem lett,de a herce-hurca elég megalázó volt!
2008. 01. 13. vasárnap 12:42  #230
yody yody VIP
Azért óvatosak legyetek!
2008. 01. 13. vasárnap 10:41  #229
Krok486 Krok486
Próbálj valami erdőszélet vagy sétaút melletti területet, ahol alapvetően egyedül vagy, de azért fennáll a lehetősége, hogy hirtelen megjelenik valaki. És azt ajánlom, utóbbi esetben csak akkor folytasd, ha csajok jönnek.
(Ez egy válasz Zoli... üzenetére (2008. 01. 12. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 10:27
Engem nagyon izgat a nyilvános maszti, de eddig még nem vállaltam be. Kezdetnek valami "kicsit" nyilvános helyet tudnék elképzelni, amolyan szoktatásnak smile Van esetleg valami jó ötletetek (tapasztalat alapján)?
/ 28