Koszi hogy egyetertesz velem.Egesz mas hogyha nok elott vered-ha ez nem zavarja oket--es mas hogyha olyan szemeljek elott akit zavar.Nudizo helyekenn engem peldaul nem zavar-sot ha az en testem nezi?-rogtonn ara gondolok hogy tetszik neki a testem--ez egy nonek onbizalmat ad.
(Ez egy válasz Peter_xx üzenetére (2008. 01. 12. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 13:05
Én szeretem, és szoktam is verni a farkam, de szerintem nyilvános helyen, azért ez nem való. Az ember mégsem lehet nyilvánosan olyan közönséges, mint egy állat.
Persze az más, ha ezt diszkréten úgy tehetem, hogy akire verem, annak tetszik, és be is segít, mint ahogy Te írtad. Szuper csajszi lehetsz, nagyon szeretem az ilyeneket.
Persze az más, ha ezt diszkréten úgy tehetem, hogy akire verem, annak tetszik, és be is segít, mint ahogy Te írtad. Szuper csajszi lehetsz, nagyon szeretem az ilyeneket.
Én szeretem, és szoktam is verni a farkam, de szerintem nyilvános helyen, azért ez nem való. Az ember mégsem lehet nyilvánosan olyan közönséges, mint egy állat.
(Ez egy válasz marianud üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz marianud üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 12:50
Megertem a pasikat akik kiverik ilyen meg olyan helyekenn.Nudizni jarunk es nem egyszer lattam felalt farku pasit,meg olyant is aki veregette,az is igaz hogy legtobben szeretik ha lassak masok is-foleg nok,volt mar afele is hogy kozel telepedett a napozasbann es nem is takarta elolem hogy veri,be is segitettem egy anyival hogy szettartam a labam.De azert megis nem helyenvalo buszban vonatonn utcann ahol gyerekek is meglathatjak.
Engem nagyon izgat a nyilvános maszti, de eddig még nem vállaltam be. Kezdetnek valami "kicsit" nyilvános helyet tudnék elképzelni, amolyan szoktatásnak
Van esetleg valami jó ötletetek (tapasztalat alapján)?
![smile](images/smilies/smile.gif)
En elhiszem neked hogy jo,csak azt akartam mondani hogy nyilvanos helyenn ahol gyerekek is meglathatnak-ez mar az exhibicionizmus extrem formaja.Nem te volnal az elso aki kiverne elottem.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 12:58
hova jársz nudizni?én is kiverem elötted szivesen,de szerintzem minden rendes pasi veri a farkát még ha van is partnere.az olyan jo dolog
pont most verem a farkam....es neha odamegyek az ablakhoz...a szoszed neni meg ra van tapadva a kertre...
Én egy időben úgy kerékpároztam nyáron, hogy a rövid naci alól kilógott a szerszám és a szembejövő nők láthatták. Egy idő után merev lett, majd sok-sok nő után egyszerűen úgy eldurrant, hogy kerékpározás közben spriccel szerte-szét. Hú de jó volt!
hova jársz nudizni?én is kiverem elötted szivesen,de szerintzem minden rendes pasi veri a farkát még ha van is partnere.az olyan jo dolog
2008. 01. 11. péntek 12:50
Megertem a pasikat akik kiverik ilyen meg olyan helyekenn.Nudizni jarunk es nem egyszer lattam felalt farku pasit,meg olyant is aki veregette,az is igaz hogy legtobben szeretik ha lassak masok is-foleg nok,volt mar afele is hogy kozel telepedett a napozasbann es nem is takarta elolem hogy veri,be is segitettem egy anyival hogy szettartam a labam.De azert megis nem helyenvalo buszban vonatonn utcann ahol gyerekek is meglathatjak.
Tyű, hosszú sora van annak, fiam! Legalább harminc megnevezés, amelyik tetszik. De nyelvtanilag semmi baj a masztival, az nem csak lányoknak van fenntartva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (99405)
2008. 01. 01. kedd 19:33
a fiúk masztiját hogy hívják?
én is masztiztam már a balcsiban a csonakban nagyon királyvolt .jo meleg volt sütött a nap és körülöttem uszkáltak.tetszett.
mindent a maga helyén!
ez ide való:
egyszer egy vidéki kis falu melletti tópartra keveredtem, a tó partján meg olyan rész ahol nudizni is szoktak.
surdi sem volt rest Ő is megtette. aztán lehet a napsugarak, lehet a közelben hallótávolságban lévő lányok csicsergésének a hatására, de megjött a kedvem egy kis onanizáláshoz! én azt hittem senki sem lát, a túlpartról biztosan nem, bár inspiráló hatása annak is volt, h ott emberek vannak.
egyszer csak arra lettem figyelmes, h a közelben lévő hölgyek csicsergése suttogássá halkul.
éreztem, hogy néznek arra felé nézek ahonnét a hang jött hát látom néznek a hölgyek. mikor észlelték, h észre vettem Őket már nem nyilvánosan néztek, hanem csak úgy, h láthassanak! erre én már nem feküdtem tovább hanem úgy álló farokkal lesétáltam a tópartra megnézni, h milyen is a víz! közben kiélvezve, h a szépségek engem néznek! hát hagy gyönyörködjenek! aztán lefeküdtem vissza és befejeztem amit korábban elkezdtem. nem tudom, h ezt már végig nézték-e de az biztos, h a spermám mennyisége többszöröse volt, mint általában. nem emléxem 3 vagy 4 szépség volt, de mindnek elég lett volna annyi jött! lehet a hölgyek számához igazodott az is?
aztán mikor elmentek úgy mentek, h mindenképp láthassanak!
köszönésképp ekkora Viszontlátásrát még senkitől nem kaptam!
hát többször vissza is mentem arra a helyre! de azt már nem tudom, h velük találkoztam-e!
ez ide való:
egyszer egy vidéki kis falu melletti tópartra keveredtem, a tó partján meg olyan rész ahol nudizni is szoktak.
surdi sem volt rest Ő is megtette. aztán lehet a napsugarak, lehet a közelben hallótávolságban lévő lányok csicsergésének a hatására, de megjött a kedvem egy kis onanizáláshoz! én azt hittem senki sem lát, a túlpartról biztosan nem, bár inspiráló hatása annak is volt, h ott emberek vannak.
egyszer csak arra lettem figyelmes, h a közelben lévő hölgyek csicsergése suttogássá halkul.
éreztem, hogy néznek arra felé nézek ahonnét a hang jött hát látom néznek a hölgyek. mikor észlelték, h észre vettem Őket már nem nyilvánosan néztek, hanem csak úgy, h láthassanak! erre én már nem feküdtem tovább hanem úgy álló farokkal lesétáltam a tópartra megnézni, h milyen is a víz! közben kiélvezve, h a szépségek engem néznek! hát hagy gyönyörködjenek! aztán lefeküdtem vissza és befejeztem amit korábban elkezdtem. nem tudom, h ezt már végig nézték-e de az biztos, h a spermám mennyisége többszöröse volt, mint általában. nem emléxem 3 vagy 4 szépség volt, de mindnek elég lett volna annyi jött! lehet a hölgyek számához igazodott az is?
aztán mikor elmentek úgy mentek, h mindenképp láthassanak!
köszönésképp ekkora Viszontlátásrát még senkitől nem kaptam!
hát többször vissza is mentem arra a helyre! de azt már nem tudom, h velük találkoztam-e!
hhmm,, ez tök izgi lehetett.
Én is kipróbáltam volna.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is kipróbáltam volna.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 10:28
Egyszer egy dunakanyari strand ülőmedencéjében az ülőperemen hasra fekve finoman és sokáig sikerült ingerelnem magam úgy, hogy a végén csak egy egészen picit kellett rásegíteni. Igazi művészet volt, mert a víz max. 22 fokos volt... Az viszont segített, hogy egy tuti kis csajt néztem közben, a medencében meg körülöttem fürödtek még kb. tízen egy tízméteres körzetben.
maszturbál,kiveri,hokizik,rejszol,stb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (99405)
2008. 01. 01. kedd 19:33
Egyszer egy dunakanyari strand ülőmedencéjében az ülőperemen hasra fekve finoman és sokáig sikerült ingerelnem magam úgy, hogy a végén csak egy egészen picit kellett rásegíteni. Igazi művészet volt, mert a víz max. 22 fokos volt... Az viszont segített, hogy egy tuti kis csajt néztem közben, a medencében meg körülöttem fürödtek még kb. tízen egy tízméteres körzetben.
de miért nyilvános hely ez
az OK, h undorító utánna benne fürödni, de erről egy ősrégi Hofi vicc jut eszembe:
két fickó beszélget:
-belevizeltem a medencébe! -nagyzol az egyik
-de hát mindenki belevizel! -szólt a másik!
-no de én a trambulinról!
no majd ha a trambulinon vered ki, akkor fog nyilvánosnak számítani!
aztán lehet lesz olyan hölgy, aki kifejezetten örülni fog ennek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
![confused](images/smilies/confused.gif)
az OK, h undorító utánna benne fürödni, de erről egy ősrégi Hofi vicc jut eszembe:
két fickó beszélget:
-belevizeltem a medencébe! -nagyzol az egyik
-de hát mindenki belevizel! -szólt a másik!
-no de én a trambulinról!
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
no majd ha a trambulinon vered ki, akkor fog nyilvánosnak számítani!
aztán lehet lesz olyan hölgy, aki kifejezetten örülni fog ennek!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Törölt felhasználó (167650)
2007. 12. 27. csütörtök 23:49
Izgalmasnak tényleg izgalmas volt, meg.. uhh.. a forrú vízbe olyan nagyot élveztem hogy még a lábam is körcsbe rándult... de.. szégyeltem magam, hogy bele spricceltem a vízbe...
Meg mondjuk kicsit tartottam a betegségektől vagy valami.. de tudod.. kielégülten már okos az ember. :S
Meg mondjuk kicsit tartottam a betegségektől vagy valami.. de tudod.. kielégülten már okos az ember. :S
Hát nem tudom.. lehetságes hogy valakira "rátapadt"
Elég nagy adagot beleküldtem a vízben... és hát.. ott úszkált a tetején.. mármint a víznek:S (Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 12. 28. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Elég nagy adagot beleküldtem a vízben... és hát.. ott úszkált a tetején.. mármint a víznek:S (Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 12. 28. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 28. péntek 08:10
Hát igen,közben nem gondolkodik az ember.
a tóban,ahol többször elélveztem, nem zavar senkit,mivel hatalmas a víztömeg. Egy medence más, lehet hogy valakit lelőttél??
a tóban,ahol többször elélveztem, nem zavar senkit,mivel hatalmas a víztömeg. Egy medence más, lehet hogy valakit lelőttél??
Hát igen,közben nem gondolkodik az ember.
a tóban,ahol többször elélveztem, nem zavar senkit,mivel hatalmas a víztömeg. Egy medence más, lehet hogy valakit lelőttél?? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
a tóban,ahol többször elélveztem, nem zavar senkit,mivel hatalmas a víztömeg. Egy medence más, lehet hogy valakit lelőttél?? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167650)
2007. 12. 27. csütörtök 23:49
Izgalmasnak tényleg izgalmas volt, meg.. uhh.. a forrú vízbe olyan nagyot élveztem hogy még a lábam is körcsbe rándult... de.. szégyeltem magam, hogy bele spricceltem a vízbe...
Drága Zsuzska 77!Lehet,hogy mégsem voltál elég figyelmes!Merre jársz?De hogy saját sztori is legyen:Moziban,utolsó sorban...(ez ugye nem évszakfüggő
,illetve a már "klasszikus"(mások által többször leírt)strand(nem a medencében,hanem a parton...).
(Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2007. 12. 20. csütörtök 20:22
Érdekes, én miért nem találkozok ilyen emberekkel nyílvános helyen??? Pedig nyitva a szemem, gondolhatjátok!
Meg mondjuk kicsit tartottam a betegségektől vagy valami.. de tudod.. kielégülten már okos az ember. :S (Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg mondjuk kicsit tartottam a betegségektől vagy valami.. de tudod.. kielégülten már okos az ember. :S (Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 27. csütörtök 19:25
elhiszem,hogy izgalmas volt!
elképzeltem, milyen nagyot élveztél!
Én nyáron egy tóban masztizam nagyokat, mert nem akartam álló farokkal kijönni. a párom segített, de volt olyan hogy csak nézte,hogy élvezek el...
Nagyon jó volt
elképzeltem, milyen nagyot élveztél!
Én nyáron egy tóban masztizam nagyokat, mert nem akartam álló farokkal kijönni. a párom segített, de volt olyan hogy csak nézte,hogy élvezek el...
Nagyon jó volt