Jó történet.
Nekem van egy erdőben egy hely,ha arra járok mindíg megállok "pisilni". Persze utána hatalmasat spriccelek, sok-sok falevél lesz tiszta fehér... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem van egy erdőben egy hely,ha arra járok mindíg megállok "pisilni". Persze utána hatalmasat spriccelek, sok-sok falevél lesz tiszta fehér... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2007. 12. 27. csütörtök 18:50
sziasztok..
már korábban szóltam hozzá a fórumhoz, történeteimet elmondtam, most a napokban családlátogatás és így tovább, hát vonatra kellett ülnöm... délután-estefelé utazgattam a jelenlévő sötétben hmmm feltaláltam magamat ismét, és egy nagyon jólesőt maszturbáltam ismét a vonaton, miközben a vonat nem volt üres.. (nem volt tömött, de üres sem)... nagyon felizgat a gondolod hogy bárki jöhet és ránézhet a farkamra...
már korábban szóltam hozzá a fórumhoz, történeteimet elmondtam, most a napokban családlátogatás és így tovább, hát vonatra kellett ülnöm... délután-estefelé utazgattam a jelenlévő sötétben hmmm feltaláltam magamat ismét, és egy nagyon jólesőt maszturbáltam ismét a vonaton, miközben a vonat nem volt üres.. (nem volt tömött, de üres sem)... nagyon felizgat a gondolod hogy bárki jöhet és ránézhet a farkamra...
elhiszem,hogy izgalmas volt!
elképzeltem, milyen nagyot élveztél!
Én nyáron egy tóban masztizam nagyokat, mert nem akartam álló farokkal kijönni. a párom segített, de volt olyan hogy csak nézte,hogy élvezek el...
Nagyon jó volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 25. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
elképzeltem, milyen nagyot élveztél!
Én nyáron egy tóban masztizam nagyokat, mert nem akartam álló farokkal kijönni. a párom segített, de volt olyan hogy csak nézte,hogy élvezek el...
Nagyon jó volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 25. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167650)
2007. 12. 25. kedd 21:24
Eléggé szégyenlem ezt a történetem.. na de ha akarod.. akkor elmondom.
Noshát.. úgy történt, hogy.. elmentem a strandra.. bár tél volt.. de fedett uszodába mentem
ott volt egy meleg, termál vizes medence, ami nem volt áttetsző.
Ülök a medence szélén, lazulok a meleg vízben.. közben pedig figyeltem, egy nagyon jó nőt. Finsi kis tangában volt, hatalmas nagy cicik, szépen látszódó mellbimbó. Hát.. akkor már vagy 5 napja nem maszturbáltam.. és nagyon kanos voltam már, plusz még a meleg víz is rákontrázott.
Benyultam a fürdőnadrágomban.. és ecsak a makkom kezdtem el simogatni, de... pillanatok alatt kő kemény lett a farkam... ekkor már nem tudtam mit tenni.. és a bokámig letoltam a gatyóm.. és masztiztam egyet.
Nagyon vigyáztam.. megne lásson senki.. bár kevesen voltak.. mondhatni vagy 4-5 ember...
Szégyenlem, hogy beleélveztem a vízbe... hülye voltam.. de ezt leszámítva nagyon jól esett
Noshát.. úgy történt, hogy.. elmentem a strandra.. bár tél volt.. de fedett uszodába mentem
Ülök a medence szélén, lazulok a meleg vízben.. közben pedig figyeltem, egy nagyon jó nőt. Finsi kis tangában volt, hatalmas nagy cicik, szépen látszódó mellbimbó. Hát.. akkor már vagy 5 napja nem maszturbáltam.. és nagyon kanos voltam már, plusz még a meleg víz is rákontrázott.
Benyultam a fürdőnadrágomban.. és ecsak a makkom kezdtem el simogatni, de... pillanatok alatt kő kemény lett a farkam... ekkor már nem tudtam mit tenni.. és a bokámig letoltam a gatyóm.. és masztiztam egyet.
Nagyon vigyáztam.. megne lásson senki.. bár kevesen voltak.. mondhatni vagy 4-5 ember...
Szégyenlem, hogy beleélveztem a vízbe... hülye voltam.. de ezt leszámítva nagyon jól esett
sziasztok..
Eléggé szégyenlem ezt a történetem.. na de ha akarod.. akkor elmondom.
Szégyenlem, hogy beleélveztem a vízbe... hülye voltam.. de ezt leszámítva nagyon jól esett (Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 12. 22. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szégyenlem, hogy beleélveztem a vízbe... hülye voltam.. de ezt leszámítva nagyon jól esett (Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 12. 22. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
miért nem árulod el, h merre jársz? lehet jópáran arrafelé tévednénk, h véletlenül meglássál!
(Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 20:22
Érdekes, én miért nem találkozok ilyen emberekkel nyílvános helyen??? Pedig nyitva a szemem, gondolhatjátok!
mesélj....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 22. szombat 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 22. szombat 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167650)
2007. 12. 22. szombat 02:28
a kedvenc esetem az a strandon volt ...
a kedvenc esetem az a strandon volt ...
Érdekes, én miért nem találkozok ilyen emberekkel nyílvános helyen??? Pedig nyitva a szemem, gondolhatjátok!
en is szoktam nyilvanos helyen veregetni...a nyaron az udvaron veregettem es a szomszed neni nezte az erkelyrol....utanna rajottem, hogy ahanyszor elokapom a szerszamom o is megjelenik a teraszon...ugy hogy mindig kivertem elotte,
ui. a szomszed neni 60 folott van, es egy logo csecsu , nagy feneku nenike!
ui. a szomszed neni 60 folott van, es egy logo csecsu , nagy feneku nenike!
Sajna arrafelé nem járok. :(
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 12. 05. szerda 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
A Luppa tavaknál ennek már szinte hagyománya van...
(Ez egy válasz MFalcon üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 13:20
Van élmény, igen. Nudistrandon pölö láttam, hogy egy nő kinézett magának. Gondoltam, ha már egyszer néz, hát lásson is valamit. És végignézte!
Aztán máskor meg a barátnőm csinálta nekem, azt meg egy 3-4 fős társaság látta.
Aztán máskor meg a barátnőm csinálta nekem, azt meg egy 3-4 fős társaság látta.
Van élmény, igen. Nudistrandon pölö láttam, hogy egy nő kinézett magának. Gondoltam, ha már egyszer néz, hát lásson is valamit. És végignézte!
Aztán máskor meg a barátnőm csinálta nekem, azt meg egy 3-4 fős társaság látta. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán máskor meg a barátnőm csinálta nekem, azt meg egy 3-4 fős társaság látta. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen élményeid voltak ezzel kapcsolatban? Volt "közönség" is?
(Ez egy válasz MFalcon üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig nyilvános helyen nem rossz dolog csinálni...
Kicsit bővebben részletezd szitut...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (100460)
2007. 09. 24. hétfő 23:56
Sziasztok.Miskolc környéki lány masztiját nézném
Sziasztok.Miskolc környéki lány masztiját nézném
Én bíz meglesnélek...
(Ez egy válasz cicamica26 üzenetére (2007. 09. 22. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 11:08
Szerintem is nagyon izgalmas a dolg! Imádom ha néznek miközben magammal játszom. Szinte bárhol és bármikor kapható vagyok a csintalankodásra, és szerintem nőtársaim nagyrésze ígyvan ezzel mégha nem is vallják be.Csak azt nem értem, mit kell ezen szégyellni!
Az, hogy otthon a párotok előtt masztiztok az még nem számít nyilvános helynek. Strandon, buszon, vendéglőben,áruházban az már igen. Egyébként én se csináltam nagy nyilvánosság előtt, csak otthon a páromnak.
Szia.Izgatna ha ket srác nézne közben?
(Ez egy válasz cuki0810 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 00:58
Imádom mikor meglesnek miközben masztizok....buszon,strandon,utcán...ilyenkor sokkal nagyobbat élvezek!
"Az interneten az se derül ki, ha valójában kutya vagy..." (ismeretlen szerző aforizmája)
Egyetértek. VALÓDI női véleményeket kérünk, bár már sejtem, mi lesz ennek a vége...
És azt se ártana tisztázni, mi számít nyilvános helynek.
Egyetértek. VALÓDI női véleményeket kérünk, bár már sejtem, mi lesz ennek a vége...
És azt se ártana tisztázni, mi számít nyilvános helynek.