Imádom mikor meglesnek miközben masztizok....buszon,strandon,utcán...ilyenkor sokkal nagyobbat élvezek!
Szerintem is nagyon izgalmas a dolg! Imádom ha néznek miközben magammal játszom. Szinte bárhol és bármikor kapható vagyok a csintalankodásra, és szerintem nőtársaim nagyrésze ígyvan ezzel mégha nem is vallják be.Csak azt nem értem, mit kell ezen szégyellni!
Pár évvel ezelőtt történt. Egy lusta nyári délután, a strandról jövet betértünk az akkori párommal egy kerti sörözőbe. Úgy tünt hátul hűvösebb van és oda húzódtunk. A csajszimon nem volt bugyi és elkezdte a rakoncátlankodást: itt a punci, hol a punci. Begerjedtem és be akartam térdelni a lába közé, de nem engedte, hisz pontosan az én testem "fedezte" más tekintetetktől. Arr viszont már kapható volt, hogy egy pici punci nedv kostolót adjon az újával. Aztán még egyet.Majd feltette az egyik lábát az én székemre, elővett a hátizsákjából egy olyan golyós deot és azzal besegítve pillanatok alatt fellőkte magát a csúcsra.
Jó az! Kell is néha
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
van amikor a maszti sokkal izgatobb,latom ezt a nok szemeben is
mindenhol szeretek masztizni,foleg ha neznek a nok...
"itt érdemi hozzászólásokat várunk a topic címének megfelelő témában" Hát azthiszem valami hasonlóban szólt.
![smile](images/smilies/smile.gif)
nem drága
a fórum az fórum...a chat meg chat...van némi különbség a kettő között...itt érdemi hozzászólásokat várunk a topic címének megfelelő témában...nem egy soros beszélgetéseket
(Ez egy válasz opre üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 22:48
Miért? Nem azért van ez a topic, hogy chateljünk? Heffner köszi az üzeneted.
Miért? Nem azért van ez a topic, hogy chateljünk? Heffner köszi az üzeneted.
ok
de ugye nem chat-eltek itt????
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
Értelek én.
Én sem vagyok meleg, erről biztosíthatlak. Gondolom te Pesti vagy. Én meg Debreceni. Amúgy nem lenne rossz 5let.
Egyszer megnéznélek szívessen,ha gondolod beszéljük meg.
Egyszer volt, amikor egyedül ültem hátul a buszon és eszembejutott, hogy milyen jó lenne ott egyet verni, de aztán meggondoltam magam, pedig tuti izgató lenne. Lehet, hogy egyszer kipróbálom majd.
Heffner nekem izgatóbb, ha gumiba verem ki.
![bee1](images/smilies/bee1.gif)
Magyarán akkor Heffner megvárod azt a pillanatot, amíg totál kiürül a tömegközlekedési jármű?!
))Egyébként gumiba élvezetesebb verni. És még nem is gecizel össze semmit.
Lehet, hogy volt már szó róla, de tisztázzuk, mi számít nyilvános helynek? Egy kihalt folyóparti sétány este tízkor nyilvános? Persze a busz igen, de ha a sofőrön kívól egyedül utazol rajta, akkor nem nagy kaland egy "nyilvános" maszturbáció...
Heffner te ennyire nem vagy zavarban, ha tömegközlekedésen előveszed és a végén még egy gumit is húzol a farkadra?
Merre szoktatok járni, mert szívesen megnézném a párod punciját. Nem csak azért, hogy elélvezz, lehet, hogy önzőbb vagyok annál.
Engem is izgat, ha szabadban verhetem (ekkor is inkább este), de azért tömegközlekedésen nem merném. Azért sokan észrevehetik, elég csak az arc rezzenéseit figyelni.