a maszti annyira lányos, akkor miért nem faszverés a címe?? a lányok hogy hol csinálják izgató, a fiúk meg nem érdekesek, ahol megáll, ott verheti, de a csajok...hmmmm....
Én voltam 1szer moziba félig meggid erotikus film volt aztán észrevettem hogy valaki melettem elkezdte nevelni a gyíkot
cup cup cup
XDDDDDD
mellettem barátnőm.... kemény volt, vártam hogy végre hagya már abba, aztán rám is rámjött. Szal barátnőm jött nálam:D
cup cup cup
XDDDDDD
mellettem barátnőm.... kemény volt, vártam hogy végre hagya már abba, aztán rám is rámjött. Szal barátnőm jött nálam:D
Mivelhogy meg vagyok áldva némi "magamutogatós-jellemmel", ezért az nálam alap hogy nadrágból kilógatott szerszámmal közlekedek az utcákon...és nem csak sötétben :-)
Nyilvános helyek eddig: Szomszédban (építkezés közben ), piacon, próbafülkében, nyilvános wc-ben, munkahelyen raktárban, hátsó placcon, valamint irodában, nyilvános parkban...és még ahol éppen rámjön...
Éppen ez az izgató benne, hogy mi lenne ha valaki elmenne melletted és észrevenné...vagy segítene vagy sem :-D Én ezért csinálom
Megjegyzés: Még nem akartak segíteni :-(
Nyilvános helyek eddig: Szomszédban (építkezés közben ), piacon, próbafülkében, nyilvános wc-ben, munkahelyen raktárban, hátsó placcon, valamint irodában, nyilvános parkban...és még ahol éppen rámjön...
Éppen ez az izgató benne, hogy mi lenne ha valaki elmenne melletted és észrevenné...vagy segítene vagy sem :-D Én ezért csinálom
Megjegyzés: Még nem akartak segíteni :-(
megadod az msn címed?
Uszoda zuhanyzójában.
Nyáron erdőben séta közben. Izgi volt.
Szaunában isteni volt
Még nem de szivessen kiprobálnám veled van msned ???
Extrém? Általános iskola 7. osztály, dolgozatírás közben. Senki nem vette észre
hmm, niki veled is elmennék moziba :))
ha rádjön akkor nyugodtan de azért kicsit kulturáltan
ughh...
Ti nem kispályáztok.. vonat, benzinkút, busz, wc, ucca, park stb....
Öcsém...
respect
Ti nem kispályáztok.. vonat, benzinkút, busz, wc, ucca, park stb....
Öcsém...
respect
hi! én is szivesen benne lennék a dologban!
azért képet is dobjatok ide a fórumba!!!!
Középiskola, fizika óra, hátsó pad, előttem egy bögyös-faros csibe nyári ruciban. 1x, de akkor jól esett.
vagy camion
lépcsőház
padok a város különböző pontjain
suli
vonat
füves rét
néha télleg izgi közterületen :))
padok a város különböző pontjain
suli
vonat
füves rét
néha télleg izgi közterületen :))
ÉN hotel wc jében ,torna öltözöben(ez volt e legjobb9 ,lépcsőházban és még sok más helyen .
Kórház WC-jébe.
én a suliba amikor egyedül ültem kinn a portán.