áruházban próbafülkében
wn mär a vonaton is
csinältam...
csinältam...
A "nyilvános maszti" topic nem volt jó? Van ám több fórum cím is... magáról a masztizásról több tonna...klikk: összes téma és lehet csemegézni
(Ez egy válasz Tomka00 üzenetére (2005. 08. 02. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 02. kedd 09:21
Sziasztok lányok/fiúk!
Masztiztatok már nyílvános helyeken? Engem érdekel a téma és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Lehet mesélni...
Masztiztatok már nyílvános helyeken? Engem érdekel a téma és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Lehet mesélni...
Mellesleg ha a rendőr rajtakap az ilyenen vagy bejelentik nagyon lehet szívni!!! Mert ez törvénybe ütköző.
ja, autobosz hátso ülésén, mcdonalds wc+ rámnyitott a takarito fiu! (égtünk mindketten)))
Vonatban, mozi, katonaságnál éjjel takaró alatt)))
Vonatban, mozi, katonaságnál éjjel takaró alatt)))
Hát metro bevásárlóáruház parkolójában egy mikrobuszban mikozben megkivántam egy kb 50m-re lévő picsanacis csajszikát, igaz fóliázott volt az üveg de előlről nem.
Én már vertem ki a farkamat utcán, nagyon felizgatott, hogy bárki megláthat. Jó nem volt túl forgalmas hely, de nappal volt és lehet hogy meg is láttak?!?
Volt valakinek hasonló élménye? Utcán, munkahelyen stb.?
Volt valakinek hasonló élménye? Utcán, munkahelyen stb.?
Sziasztok lányok/fiúk!
Lehet mesélni...
Lehet mesélni...