Ahogy kutakodtam eleddig ebben a témában, azt beszélik erről a a hűvös érintésről, hogy ilyenkor keresztül lpünk egy szellemen. Én valószínűbnek tartom a pórusok hirtelen tágulását. Ez olyan mintha megborzongnánk, de csak egy ponton. Normális reakciója a bőrnek. A pórusok csak úgy kitágulnak, megnő a börfelület, de ennek nincs konkrét oka. Azaz nem lett melegebb vagy hidegebb. Így a nagyobb, testmeleg felületet hidegebb külső hőmérséklet éri. Ezt követően a bőr egész felülete reagál. Így olyan, mintha egy érintés után megborzonganánk. Általában a mozgás keltette menetszél váltja ki, vagy egy apró huzat amire nem kellene testileg reagálni. Téves riasztás na:) Éppen ezért az embereket ez menet közben, járás közben érheti, vagy ha nyugodtan fekszik, vagy ül. Így vagy kirántja az embert a nyugalomból, vagy megtöri a mondoton menetet. Ezért furcsa hangulatváltást eredményez. Hihetőbb szerintem, mint a szellemek:) De Moncy története érdekes. Ezért is lennék rá kiváncsi, ha nem baj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 08. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 02. 08. szerda 11:34
elolvastam, és megborzongtam, és futkosott rajtam a hideg, Én is éreztem már, hogy mintha egy hűvös érintés, vagy kéz megfogna,
Ehez rengeteg mindenre szükség lenne:) Mármint, hogy innen merjek bármit is mondani. Pl, a lakóhely történetére, ház vagy lakás? Te menyire ismereda a lakásod/házad történetét? Hiszel a szellemekben? Vallásos vagy e? Vannak e szoromgásaid, vagy egyéb pszichés betegség? Volt e a családodban, rokonságodban két generációra visszamenőleg skizofrén? Hol van területileg a lakás/ház? Van e a köztelben valamilyen nagyobb gyár, üzem, vezeték stb Áramingadozás gyakori? Ezek az alap kérdések:) Amúgy valami érdekes van abban amit mondassz. A leggyakoribbnak vélt jelenség a mindenki által ismert poltergeist. Ez igazából gyűjtőfogalom, amit most nem kezdek lekaparni, mert így is hosszú vagyok már:) De ami érdekes bene, hogy ez leggyakrabban, azaz egész pontosan mindig kisgyerekek környezetében jelenik meg. Ha tényleg így történt amit mondtál, akkor tényleg érdekelnének engem, ha nem olyan nagy baj, a válaszok. Aztán meg bármi megtörténhet. Amúgy még az ilyen jelenségek utalhatnak arra is, hogy valami baj lehet a kicsivel Vagy lesz. Ezt nemtudom pontosan. Ja és még annyi, hogy amikor ez volt, az előtt vagy után nem sokkal halt meg valakid? Közeli rokon, ismerős? Vagy valaki a közeli környezetedben? Ez akár szomszéd is lehet.
elolvastam, és megborzongtam, és futkosott rajtam a hideg, Én is éreztem már, hogy mintha egy hűvös érintés, vagy kéz megfogna,
Ha minden jól megy, egy éven belül akár hivatalosan is lehet ezt csinálni:D
Na aszem ez nagyon is az én témám:D:D Egy-két éve egy ismerősömmel elkezdtünk hobbiból szelemeket kutatni. Ma ott tartunk, hogy habár sajnos nem hivatalosan, de nagyon sok szellem-jelenséget vizsgálunk ki, vagy inkább meg. Nem olyan régóta már hivatalos segítségünk is van, egy helyi egyházi személynek köszönhetően. A lényeg sztem az, hogy az esetek nagy részében olyan bő 95százalékban van magyarázat a dolgokra. De van olyan, hogy semmi magyarázat...
http://www.kepfeltoltes.hu/050810/Nirasawa_Yasushi-Chameleon03-Chained_Ghost-D50.jpg
hello! szerintem leteznek!