Szerintem ha egy nő nagyon kíván egy férfi, jó hangulatban van, akkor nem kell hozzá több óra hogy eljusson a csúcson. Amúgy szerintem azért vannnak olyan nők akik nem tudnak eljutni a csúcsra, mert kölcsönösen nem figyelnek egymásra eléggé a partnerükkel.
Jaj pedig én is nagyon kiváncsi lettem volna, mennyi idő alatt élvezel el, Charlotte-ra is,, de nem hagyjátok, hogy kéjelegjünk egy kicsit. Részleteket is írhatnátok, mi az erogén zónátok, mindenre kiváncsiak vagyunk. Megfogadtam addig nem eszek, amíg ezeket meg nem osszátok velünk. Szilvia, Charlotte nem akarhatjátok, hogy éhendögöljek?!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 11. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 15:40
jó hangulatban? figyi már! ezt nem lehet percre meghatározni...még ha "jó hangulatban" vagy is, akkor is lehet 2 perc, lehet 5, lehet 10, lehet 25 is...ez nem így működik
jó hangulatban? figyi már! ezt nem lehet percre meghatározni...még ha "jó hangulatban" vagy is, akkor is lehet 2 perc, lehet 5, lehet 10, lehet 25 is...ez nem így működik
(Ez egy válasz balaa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz balaa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 15:33
Szeretkezéskor ha jó hangulatban van kb mennyi?
Csak közelítőleg hány perc?
Szeretkezéskor ha jó hangulatban van kb mennyi?
Szerintem mindenki másképp, és ráadásul millió tényezőtől függ (maszti, szeretkezés, partner, hangulat, körülmények...)
(Ez egy válasz balaa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy nő általában hány perc alatt jut el az orgazmusig?
Újítanotok kell és őszintén beszélgetnetek.
A hüvelyi orgazmusnál is része van a csiklónak, hiszen közvetve-közvetlenül ingert kap...
A hüvelyi orgazmusnál is része van a csiklónak, hiszen közvetve-közvetlenül ingert kap...
A nők pedig úgy működnek, hogy csiklóizgatás is kell legtöbbször az orgazmushoz. Ha te úgy szeretnél elélvezni, hogy nem érsz a csiklódhoz, akkor csalódni fogsz (vagyis már csalódtál).
Már hogyne lenne az igazi úgy, ha szeretkezés közben a csiklódat is simogatjátok? Sok nő összetenné a kezét örömében, ha fél perc alatt így elmenne, te meg elégedetlenkedsz! Ez butaság!
Hogy miért nem érzel semmit nyaláskor, azt nem tudom, de lehet hogy semmi baj sincs veled, csak többet vársz, mint ami valójában és azt hiszed, hogy ez baj.
Nem minden nő élvezi a nyalást. Lehet, hogy nem elég erős az inger neked. Vagy csak másféle az inger, mint ami neked örömet okoz.
De szerintem ez nem katasztrófa.
Azért próbálkozzatok még mindenféle verzióval, erősebb, gyengédebb érintéssel.
És mindig jelezd a párodnak, hogy mi okoz neked örömet, mert csak így tanulhatja meg, hogyan lesz neked jó.
Már hogyne lenne az igazi úgy, ha szeretkezés közben a csiklódat is simogatjátok? Sok nő összetenné a kezét örömében, ha fél perc alatt így elmenne, te meg elégedetlenkedsz! Ez butaság!
Hogy miért nem érzel semmit nyaláskor, azt nem tudom, de lehet hogy semmi baj sincs veled, csak többet vársz, mint ami valójában és azt hiszed, hogy ez baj.
Nem minden nő élvezi a nyalást. Lehet, hogy nem elég erős az inger neked. Vagy csak másféle az inger, mint ami neked örömet okoz.
De szerintem ez nem katasztrófa.
Azért próbálkozzatok még mindenféle verzióval, erősebb, gyengédebb érintéssel.
És mindig jelezd a párodnak, hogy mi okoz neked örömet, mert csak így tanulhatja meg, hogyan lesz neked jó.
Szia Leaaa!
Önkielégítéssel hogyan és milyen gyorsan/könnyen jutsz el az orgazmusig?
Ha a szexbe beépítitek azt, ahogy masztizol, akkor talán sikerül (pl. ha csiklódat dörzsölgeted hason fekve, akkor az ilyen pózokat válasszátok és a csiklót ingereljétek folyamatosan).
Valszeg 2 év alatt kialakult már benned egy "úgysem sikerül" érzés is. Na ezt valahogy el kell felejteni. Tudom, hogy nem egyszerű, de ez is gátolhat. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Önkielégítéssel hogyan és milyen gyorsan/könnyen jutsz el az orgazmusig?
Ha a szexbe beépítitek azt, ahogy masztizol, akkor talán sikerül (pl. ha csiklódat dörzsölgeted hason fekve, akkor az ilyen pózokat válasszátok és a csiklót ingereljétek folyamatosan).
Valszeg 2 év alatt kialakult már benned egy "úgysem sikerül" érzés is. Na ezt valahogy el kell felejteni. Tudom, hogy nem egyszerű, de ez is gátolhat. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 07. 10. kedd 23:22
Leaaa hsz-e (másik topicból áthozva):
hát hogy őszinte legyek nekem még soha nemjött ösze az orgazmus a barátommal ..2 év alatt.. pedig azt nagyon élvezem ha ujjaz..de a szexben semmi..:(,,,,van valami jó érzés...de nemelég.szerintem ez 19 évesen eléggé...elkeserítő igaz azzal a fiúval veszítettem el és olyan semmilyen volt az egész,de szerintem ez már nem meghatározó a további eggyüttlétünkben.szinte már mindent kipróbáltunk...vagyishogy mindent amit lehet popoba is...de mégse...szerintetek mi a baj?
hát hogy őszinte legyek nekem még soha nemjött ösze az orgazmus a barátommal ..2 év alatt.. pedig azt nagyon élvezem ha ujjaz..de a szexben semmi..:(,,,,van valami jó érzés...de nemelég.szerintem ez 19 évesen eléggé...elkeserítő igaz azzal a fiúval veszítettem el és olyan semmilyen volt az egész,de szerintem ez már nem meghatározó a további eggyüttlétünkben.szinte már mindent kipróbáltunk...vagyishogy mindent amit lehet popoba is...de mégse...szerintetek mi a baj?
Leaaa hsz-e (másik topicból áthozva):
Elég gáz, ha már imitálnom kell az orgazmust! Akkor már inkább ott hagyom a pasit féluton!
Én azt nem értem, miért olyan nehéz ezeket a dolgokat összehozni! Mindig azt hallom, hogy ismerőssel nem lehet. Akkor, hogy, ha nem ismerjük egymást??? Valaki megmagyarázhatná. Feleségemnek is vannak "ötletei", de amikor mondom neki, hogy tegyen valamit az ügy érdekében, akkor mindig meghátrál...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (92399)
2007. 06. 26. kedd 11:00
Imádnám ahogy a feleségemet kielégitik. Régi vágyam, hogy leszopjon elöttem valakit. Föleg azért mert tudom mennyire szeretné.
Imádnám ahogy a feleségemet kielégitik. Régi vágyam, hogy leszopjon elöttem valakit. Föleg azért mert tudom mennyire szeretné.
Hahahaha, de igen!!!
(Ez egy válasz benicke üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt hiszem, beszélnünk kéne...
dehogyisnem!
ahogy a vicc is mondja:
- benn van már?
- igen!
- hű de nagy!!!!! (Ez egy válasz benicke üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ahogy a vicc is mondja:
- benn van már?
- igen!
- hű de nagy!!!!! (Ez egy válasz benicke üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat! Alaposan kidumáltuk a dolgot. Aztán rábeszéltem, hogy probálja magának elérni és pár napja összejött neki. Azóta egész más lett. És az első alkalom vele, úgy hogy ő is élvezte .... egyszerűen leírhatatlan... Most ép azt probálja megtanulni, hogy hogyan jöjjön össze neki minél többször.
Köszönöm a tanácsokat! Alaposan kidumáltuk a dolgot. Aztán rábeszéltem, hogy probálja magának elérni és pár napja összejött neki. Azóta egész más lett. És az első alkalom vele, úgy hogy ő is élvezte .... egyszerűen leírhatatlan... Most ép azt probálja megtanulni, hogy hogyan jöjjön össze neki minél többször.
nekem meg elhiheted haver, hogy tudja
(de lacee hsz-e nagyon okos gondolatokat tartalmaz, érdemes megfontolni) (Ez egy válasz benicke üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(de lacee hsz-e nagyon okos gondolatokat tartalmaz, érdemes megfontolni) (Ez egy válasz benicke üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
egy nő nem tudja imitálni az orgazmust nekem elhiheted haver!
Csakis így!!!
(bocs adminok: ehhez nem lehet többet hozzáfűzni!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(bocs adminok: ehhez nem lehet többet hozzáfűzni!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
2007. 06. 15. péntek 11:19
Én ugy gondolom,ha gyakran van ilyen "kegyes csalás" akkor a pasi egy idö után elégedett lesz magával,a nö viszont meg nem tud elélvezni emiatt,s máshol fogja keresni azt amit a férje nem tud megadni neki.
fontosabb az öszinteség szerintem,és ti nők inkább segítsetek párjaitoknak,mutassátok meg hogyan lenne jó!
fontosabb az öszinteség szerintem,és ti nők inkább segítsetek párjaitoknak,mutassátok meg hogyan lenne jó!