Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 06. 15. péntek 11:19  #84
Törölt felhasználó (37025)
Én ugy gondolom,ha gyakran van ilyen "kegyes csalás" akkor a pasi egy idö után elégedett lesz magával,a nö viszont meg nem tud elélvezni emiatt,s máshol fogja keresni azt amit a férje nem tud megadni neki.
fontosabb az öszinteség szerintem,és ti nők inkább segítsetek párjaitoknak,mutassátok meg hogyan lenne jó!
(Ez egy válasz maryke üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 14:32
Előfordul velünk,nőkkel, hogy nem vagyunk úgy ráhangolódva a sexre, mint a partnerünk.És ezért,bár általában nagyon jó vele néha mégis megesik, hogy nem tudjuk úgy élvezni az együttlétet, ahogyan azt szoktuk.Megbántani viszont nem szeretnénk a párunkat, ezért van a "kegyes csalás".Mert azért egy pasi sem venné zokszó nélkül tudomásul, hogy "most nem jó, nehari..." Az én párom legalábbis biztosan nem.
2007. 06. 15. péntek 11:18  #83
Törölt felhasználó (47519) VIP
Hali!
Wringer26 és szabopsz! Volt a párotoknak egyáltalán már orgazmusa?
Mert ha nem akkor csak nem érti mi történik.
Akik előttem szóltak szerintem mind nagyon jó ötleteket adtak ezért én csak azt javaslom, hogy (a durvábbat a végére hagyva) próbálgasd végig.
Szerintem ha a beszélgetés nem használ akkor "huszonhatospár" ötlete egész jó.
Tanulja meg a saját testét, ha már ez gyerekkorban nem sikerült.
Ja, és nem vagytok egyedül. Az baráti körben már két ilyen eset is megoldódott az elmult pár évben.
Türelem és Szeretet!
Üdv és sok sikert!
(Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 20:40
Hello!
Hasonló próblémával küzdök én is! A kedves nem engedi, hogy kényesztesem. Amint kicsit erősebben érzi azt a bizonyos érzést, összezárja a lábait, vagy elmenekül. Próbáltam már kikötözni is, de sikerült úgy fordulnia, hogy ne férjek hozzá. Ha kicsit mégis jobban erőltettem, sírva fakad, hogy nem meri folytatni.

Tudom égő helyzet, de előtte nem sok tapasztalatom volt, és nem vettem észre, hogy nem élvezi.

De összeszedte a bátorságát és elmondta. Én próbálok neki segíteni, de ő nem engedi.

Mit tegyek, mert már semmi ötletem nincs?
2007. 06. 04. hétfő 20:40  #82
Wringer26 Wringer26
Hello!
Hasonló próblémával küzdök én is! A kedves nem engedi, hogy kényesztesem. Amint kicsit erősebben érzi azt a bizonyos érzést, összezárja a lábait, vagy elmenekül. Próbáltam már kikötözni is, de sikerült úgy fordulnia, hogy ne férjek hozzá. Ha kicsit mégis jobban erőltettem, sírva fakad, hogy nem meri folytatni.

Tudom égő helyzet, de előtte nem sok tapasztalatom volt, és nem vettem észre, hogy nem élvezi.

De összeszedte a bátorságát és elmondta. Én próbálok neki segíteni, de ő nem engedi.

Mit tegyek, mert már semmi ötletem nincs?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (66108)
2007. 06. 04. hétfő 07:53
Sziasztok! Ezzel a témával kapcsolatba lenne egy marhanagy problémám. A kedves édes, és mindennél fontosabb barátnőmről lenne szó.

Az a probléma, hogy nem engedi magát a gyönyörig juttatni. Bármit, bárhogy csinálok, ő fizikailag nem engedi. Ha csak a csiklójával próbálom, reflexszerűen a gyönyör előtt összezárja úgy a combját, hogy nem tudom folytatni az édes érintéseket, csókokat. ha az ujjammal, akkor is, a minap ki is ficamodott az ujjam, mert hát megint összezárta hirtelen, nagy erővel. Ha szeretkezünk, ő lök el, vagy hagyja abba a lovaglást...
Teljesen reménytelennek tűnik a helyzetem...

Help me please....

Kössz
2007. 06. 04. hétfő 16:26  #81
Stitchi Stitchi VIP
Szia szabopsz! Ha neadj' Isten nem mukodne a frenchgirl altal javasolt dolog, szerintem batran probakozz azzal, hogy TE hagyod magadtol abba a csucs elott! Nekem is volt "makrancos holgyem", ugyanigy viselkedett mint a tied es az elso megszakitasomnal felkapta a fejet a parnak kozul, csodalkozva kerdezte: miert hagytam abba? Igy talan eszreveszi, hogy valami nem klappol es megnyithatod a temat "Valamit elkezdesz, fejezd is be" alapon... Kicsit radikalis, nekem sem tunt baratsagosnak, de utolso megoldasnak ajanlhatom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 07:53
Sziasztok! Ezzel a témával kapcsolatba lenne egy marhanagy problémám. A kedves édes, és mindennél fontosabb barátnőmről lenne szó.

Az a probléma, hogy nem engedi magát a gyönyörig juttatni. Bármit, bárhogy csinálok, ő fizikailag nem engedi. Ha csak a csiklójával próbálom, reflexszerűen a gyönyör előtt összezárja úgy a combját, hogy nem tudom folytatni az édes érintéseket, csókokat. ha az ujjammal, akkor is, a minap ki is ficamodott az ujjam, mert hát megint összezárta hirtelen, nagy erővel. Ha szeretkezünk, ő lök el, vagy hagyja abba a lovaglást...

Help me please....

Kössz
2007. 06. 04. hétfő 07:53  #80

Help me please....

Kössz
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 05. 16. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 16:34
Petera egy picit komplikáltabb a helyzet mint ahogy te vázolod. Az hogy egy nő nem élvez el, az nem feltétlenül jelenti azt hogy a pasit nem kívánja, sőt azt sem jelenti hogy nem szereti. Az imitált élvezet pedig teljesen érthetetlen számomra, bár nem tudom más hogyan élvez el, de rajtam kiszúrja a párom, ha valami nem úgy van ahogy szokott lenni..

hazugság a köbön
2007. 05. 17. csütörtök 12:27  #79
kandurmarci kandurmarci
Mi, férfiak, sajnos vagy nem, nem tudunk a szexben hazudni. A nő megjátszhatja az orgazmust, de az nagyon nem jó, sőt megalázó és szánalmas. A feleségem gyönyörűen el szokott menni, többször is és ez a csodálatos benne, ennél nagyobb "izgatószer" nincs.
2007. 05. 17. csütörtök 09:36  #78
zsidi zsidi
Imádom ha a csajomnak orgazmusa van.Kurvára be tudok rá indulni.Olyankor a puncia nagyon bedagad,és én szépen lespriccelem.Nagyon csúcs.
2007. 05. 17. csütörtök 05:57  #77
maryke maryke
Nos nem azt mondtam hogy ez gyakori.Csupán hogy előfordul.És nem érzi magát megalázva, mert nem tudja.Volt olyan hogy szóltam hogy most nem megy és rosszul érezte magát tőle.
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2007. 05. 16. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 21:00
Szia, Maryke! Úgy gondolom, hogy egy párkapcsolat legfőbb alapja az őszinteség és a bizalom. Az én páromnak az a véleménye, hogy egy férfi számára nincs annál megalázóbb, ha a nő színleli az orgazmust, hiszen ezzel bizonyos értelemben lekezeli, alábecsüli mind a szexuális, mind pedig az emocionális képességeit. Egyszerűen el kell fogadni, ha egyszer-egyszer nem sikerül elmenni. Ha ez nem állandó, akkor tuti nem a technikával, vagy az érzelmekkel van baj, hanem egyszerűen csak a ráhangoltsággal. Ha ezt egy férfi nem képes megérteni és ezáltal hazugságra kényszerít, hát, az nem egy jó kapcsolat. Nem szabad alábecsülni a párunkat! Bizalom és őszinteség nélkül csak színjáték van, nem párkapcsolat!
2007. 05. 16. szerda 21:00  #76
Fiona20 Fiona20
Szia, Maryke! Úgy gondolom, hogy egy párkapcsolat legfőbb alapja az őszinteség és a bizalom. Az én páromnak az a véleménye, hogy egy férfi számára nincs annál megalázóbb, ha a nő színleli az orgazmust, hiszen ezzel bizonyos értelemben lekezeli, alábecsüli mind a szexuális, mind pedig az emocionális képességeit. Egyszerűen el kell fogadni, ha egyszer-egyszer nem sikerül elmenni. Ha ez nem állandó, akkor tuti nem a technikával, vagy az érzelmekkel van baj, hanem egyszerűen csak a ráhangoltsággal. Ha ezt egy férfi nem képes megérteni és ezáltal hazugságra kényszerít, hát, az nem egy jó kapcsolat. Nem szabad alábecsülni a párunkat! Bizalom és őszinteség nélkül csak színjáték van, nem párkapcsolat!
(Ez egy válasz maryke üzenetére (2007. 05. 16. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 17:57
Lehet így fogalmazni, de nem kéne ennyire kisarkítani a dolgot szerintem. Elvenné az önbizalmát,pedig nem is ő tehet róla hogy akkor épp nekem nem jön össze.Miért bántsam meg ha nem muszáj? Vagy azon agyaljon egész nap, hogy biztos mással jobb?
2007. 05. 16. szerda 17:57  #75
maryke maryke
Lehet így fogalmazni, de nem kéne ennyire kisarkítani a dolgot szerintem. Elvenné az önbizalmát,pedig nem is ő tehet róla hogy akkor épp nekem nem jön össze.Miért bántsam meg ha nem muszáj? Vagy azon agyaljon egész nap, hogy biztos mással jobb?
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 05. 16. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 16:29
Tehát ha jól értem, akkor inkább hazudsz neki:(
2007. 05. 16. szerda 16:58  #74
mester2 mester2
Az én barátnőm nem szokott szinlelni!Volt már rá példa,hogy nem jött neki össze bárhogy is akartam.Nem esett jól,de jobb mintha szinlelne és észrevenném!Nem tudom felfogni,hogy miért jó ha valaki megjátsza az orgazmust.Amelyik férfi nem tudja elfogadni,hogy a nőknél ez nem úgy müködik mint nállunk,az vegyen inkább magának egy guminőt!Mindent megteszek azért,hogy a bartnőmnek jó legyen,mert akkor élvezek a legnagyobbat amikor ő elmegy.Annyira izgat az orgazmusa,hogy egy másodpercel megyek utánna!De általában 10-ből 1 nem sikerül neki.
2007. 05. 16. szerda 16:34  #73
Puncikiralyno Puncikiralyno
Petera egy picit komplikáltabb a helyzet mint ahogy te vázolod. Az hogy egy nő nem élvez el, az nem feltétlenül jelenti azt hogy a pasit nem kívánja, sőt azt sem jelenti hogy nem szereti. Az imitált élvezet pedig teljesen érthetetlen számomra, bár nem tudom más hogyan élvez el, de rajtam kiszúrja a párom, ha valami nem úgy van ahogy szokott lenni..

hazugság a köbön
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88129)
Rendkívűl szép és jó lenne, ha itt első sorban a NŐK szólnának hozzá, és megosztanák tapasztalataikat velünk. Ez hasznos lehetne mindenkinek, akár pozitív, akár negatív irányú. Én sem értem, hogy hogyan lehet eltűrni egy nőnek olyan férfi közelségét, aki nem tud, vagy nem akar gyönyört okozni Neki? Miért nem változtat ezen? Kinek jó, ha megjátssza a gyönyört? Neki? A hapsinak? Megérdemli az ilyen hapsi?
Szóval, nagyon tanulságos lenne, ha ezt a témát igazán a nők bontanák ki, és mi csak tanulni járnánk ide.
2007. 05. 16. szerda 16:29  #72
Puncikiralyno Puncikiralyno
Tehát ha jól értem, akkor inkább hazudsz neki:(
(Ez egy válasz maryke üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Előfordul velünk,nőkkel, hogy nem vagyunk úgy ráhangolódva a sexre, mint a partnerünk.És ezért,bár általában nagyon jó vele néha mégis megesik, hogy nem tudjuk úgy élvezni az együttlétet, ahogyan azt szoktuk.Megbántani viszont nem szeretnénk a párunkat, ezért van a "kegyes csalás".Mert azért egy pasi sem venné zokszó nélkül tudomásul, hogy "most nem jó, nehari..." Az én párom legalábbis biztosan nem.
2007. 05. 16. szerda 14:32  #71
maryke maryke
(Ez egy válasz Tyfoon üzenetére (2007. 05. 16. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 11:20
Én azt nem értem hogy ha a nőknek nincsen orgazmusuk és nem élikát vagy nem jó nekik valami akkor meg minek hallgatnak. Szerrintem egy normális párkapcsolatban ilyesmit meg lehet és meg is kell beszélni. Le kell űlni megbeszélni hogy ha most nem jó akkor hogyan lehet a jó...
2007. 05. 16. szerda 14:32  #70
Törölt felhasználó (88129)
Rendkívűl szép és jó lenne, ha itt első sorban a NŐK szólnának hozzá, és megosztanák tapasztalataikat velünk. Ez hasznos lehetne mindenkinek, akár pozitív, akár negatív irányú. Én sem értem, hogy hogyan lehet eltűrni egy nőnek olyan férfi közelségét, aki nem tud, vagy nem akar gyönyört okozni Neki? Miért nem változtat ezen? Kinek jó, ha megjátssza a gyönyört? Neki? A hapsinak? Megérdemli az ilyen hapsi?
Szóval, nagyon tanulságos lenne, ha ezt a témát igazán a nők bontanák ki, és mi csak tanulni járnánk ide.
2007. 05. 16. szerda 11:20  #69
Tyfoon Tyfoon
Én azt nem értem hogy ha a nőknek nincsen orgazmusuk és nem élikát vagy nem jó nekik valami akkor meg minek hallgatnak. Szerrintem egy normális párkapcsolatban ilyesmit meg lehet és meg is kell beszélni. Le kell űlni megbeszélni hogy ha most nem jó akkor hogyan lehet a jó...
2007. 05. 16. szerda 09:00  #68
tom1019 tom1019 VIP Admin
"Nincs szebb ajándék, mint egy orgazmus!"
Eva Longoria a 3éves házassága után, szingli életet folytatott.
Sokat randevúzott akkoriban. Olyan férfiakat kedvelt, akik szoros kapcsolatban álltak a családjukkal. Vagyis nem tudták, hogy Eva honnan jött, és nem tudták meg, hogy hova is tart.

A színésznő elárulta, hogy a legjobb szexuális élményét vibrátorával élte át, sőt karácsonyra barátnőinek is ilyen segédeszközt ajándékozott.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

--------------------------------------------------
Az aktus után a férfiak izgalmi görbéje váratlanul lecsökken. Közeledés helyett, elutasítás lesz a reakció, mint hogy ha már nem is érdekelné a nő, aki mellette fekszik. Viszont a nők orgazmus után gyengédségre, és törődésre vágynak.

Szex után a pasiknak szükségük van egy kis pihenőre az újabb bevetéshez. Ez a kor múlásával egyre több ideig fog tartani. Minél idősebb egy pasi, annál kevésbé érzi azt a késztetést, hogy újabb aktusra kerüljön sor. Inkább beérik egy alkalommal. Persze nem csak az életkor az, ami befolyásolja a folytatást, hanem a lelki állapot és a fizikai állapot is. Aki sportol könnyebben vissza szerzi nemi erejét.

Szex után a test visszatér eredeti nyugalmi állapotába. A kitágult pupillák összehúzódnak, az izomfeszültség öt perc elteltével megszűnik, a szívritmus lassul (140-150-ről 70-75 dobbanásra esik vissza), akárcsak a légzés üteme. Az örömszerzés pillanataiban a vérnyomás is 15-20 százalékkal emelkedik, ami az orgazmus után visszaesik a normális értékre.

Elélvezés után sokan fejfájást éreznek, ami a testi megerőltetés miatt fellépő izzadás, és a vele járó vízveszteség következménye. Szomjúság érzet, és álmosság léphet fel szex után. Az alvás igény főleg férfiaknál léphet fel. Elélvezés után a férfiak többsége nem vágyik gyengédségre, ezért úgy gondolják, hogy a nő is ezt érzi. Pedig ez nem így van. Ők szeretnek hozzá bújni a partnerükhöz, becézésre és melegségre vágynak. A figyelmes férfi mindezt tolerálja, és nem kapkod azonnal a nadrágja után, majd fordít hátat párjának és álomba merül.

Sok pasi egyből elalszik, és nem törődik a partnernőjével. Viszont akadnak olyanok is, akik egyből enni és innivaló után vánszorognak ki a konyhába. Vannak olyanok is, akik a fürdőt veszik célba, hogy frissek és illatosak legyenek, és bizony valakinek az-az első dolga, hogy rágyújtson egy cigire.

Ritka az a pasi, aki egyből a partnerükkel törődne, ők azok akik simogatják partnernőjüket, beszélgetnek vele. Ők tudják, hogy egy nőnek erre van szüksége.

(hotdog magazin)
2007. 03. 20. kedd 13:56  #67
Törölt felhasználó (21812)
Cikk az orgazmusról:

Katt ide
2007. 03. 20. kedd 13:55  #66
Törölt felhasználó (21812)
Orgazmus Klinika, Dr. Tóth Emese

Holnapjuk: katt ide
2007. 01. 22. hétfő 13:14  #65
MmePrune MmePrune VIP
kuklukszklán-nak előrehozva:):):):)