Aki ismeri a párját az tudja, hogy megjátsza-e az orgazmust, vagy tényleg élvez. Engem a párom nem verne át az biztos, mert ha nem jön össze neki inkább megmonja, mint hogy eljátssza a jót. Őszinteség játszik itt is döntő szerepet. Nekünk meg nem kell megsértődni, előfordulhat az ilyen, csak az a baj, ha sokszor előfordul! Ha meg alkalmi a kapcsolat, akkor meg ugy is egymásnak esnek és szó sem lehet megjátszott élvezetről.
NAAA! Ne vesszen feledésbe e remek topic! i wanna be 4 ever jáng!!
Ha valaki mé nem hallotta volna,
itt a link: Kádár lakás
(Ez egy válasz Karlos 20 üzenetére (2005. 09. 11. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
itt a link: Kádár lakás
(Ez egy válasz Karlos 20 üzenetére (2005. 09. 11. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugye egy telefonbeszélgetésről beszélünk
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 11. vasárnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
MIT ?
Mit ?
Háááát!!
Márkás az Ürge ! (Ez egy válasz Karlos 20 üzenetére (2005. 09. 11. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit ?
Háááát!!
Márkás az Ürge ! (Ez egy válasz Karlos 20 üzenetére (2005. 09. 11. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
MIT ?
MIT ?
Kádár lakás (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 11. vasárnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
MIT ?
Kádár lakás (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 11. vasárnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Kártyás a fülke?
laza vagyok, leszarlak!:DDDDDDD
Az nice! Erős ember lehetsz:]
186 cm , 82 kg :D:D:D (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 09. 10. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
186 cm , 82 kg :D:D:D (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 09. 10. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 10. szombat 09:53
inkább nem is irok ide, mer mindig én vagyok a hülye, aki hülyeségeket irogat, meg se nyitom ezt a honlapot, a sorozatokat nem nézem már régóta, ugyanolyan az össszes, nem érdekelnek, ide meg minek irjak?????? lehet nem egy sexoldal fóruma a természetes környezetem...egyesekkel elllentétben:PPPPP
inkább nem is irok ide, mer mindig én vagyok a hülye, aki hülyeségeket irogat, meg se nyitom ezt a honlapot, a sorozatokat nem nézem már régóta, ugyanolyan az össszes, nem érdekelnek, ide meg minek irjak?????? lehet nem egy sexoldal fóruma a természetes környezetem...egyesekkel elllentétben:PPPPP
ki a f*szom mondta, hogy én tökéletes vagyok? nem fikáztatok eleget már eddig? mé ne halasszak meg ilyen tetveket? na mindegy, tudom, igy a fél világ akasztott ember lenne, de engem az kevésbé zavarna mint ez az állapot! amugy 173 cm vagyok és kb 68kg elég izommmentes:) de azért igy is ki lehet nyirni vkit, nemde?:))))))))
Szerintem ez lőtt túl a célon , nem a témához kapcsolódik, és nem megfelelő módon nyilvánítja ki érzelmeit. Ezen kívül semmi bajom nincs vele. Erre van a forum.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 09. 09. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
hu de pipa vagyok, még belehalok ebbe... de nem érdekel.
gyere ide hozzám, ugy lekaparom a fejed, hogy még apucinak se kell fizetnie érte,neki is leszedem a fejét, mert egy ilyen szart csinált, mint te... amugy meg jobb ha tőlem tudod, hogy a gumi is max 99%os biztonságot ad... tehát 100 dugásbol van rá esély hogy lesz egy gyereked, de ha az is ilyen lesz mint te, akkor azt is megölöm a kibaszott ringyóval együtt, aki hajlandó volt egy gyenge pillanatában megbaszatni magát egy ilyen féreggel mint te vagy, te szar...
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 08. csütörtök 11:05
gumigumigumi!:D Tényleg mennyi 1 abortusz?
Hogy kell előadni ezt 1 csajnak?
" Lőn vala drágám eme gyermek,
melyet önnön hibámon kívül,
sajnos nemzek vala...
S lőn elmenünk vele a dokihoz...
ÉS KIKAPARJA!+:ASD:DS:ASD:DS:SD:D:D:D::D
sajnos nemzek vala...
igen, most már láthatjátok mindannyian, hogy miért irkáltam oly különc, depressziós, kiábrándult hangvételü hozzászólásokat... igen, az ilyenek miatt!!! egoista kis pöcsök. egyszerüen mást nem tudok mondani, hogy ez egyre több "emberre" jellemző... ha majd mindenki ilyen lesz, az lesz ám a szép világ, igaz? csak magát szereti, de azt nagyon, a többi ember csak eszköz... ezekből lesz a menedzser meg a vezérigazgato "yuppie". az ilyeneket felakasztanám, ha én lennék a főnök... de nem én vagyok, és ők fognak győzni, ellepik a világot és kihasználják egymást és másokat.... imádnivaló. biztos nagyon jól néz ki a csávó és bármit megkap és legalább 20cm a farka:D legyen boldog vele! HALÁL AZ ILYENEKRE!!!!!!!!!! HALÁL!!!!!
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 07. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 07. szerda 21:57
Olyan édesek vagytok Ez csak természetes szükséglet , mint valamelyik topicban olvastam.
Szeretkezésre nincs igényem , nem vagyok 30 éves.. Először vagyok ÉN, utána pedig a barátnőm .. vagy a csaj akivel akció van :D, persze ez néha kicsit másképp alakul, akkor nagyon aranyos vagyok , de mégis csak 1 számít, ami szerény személyem boldogsága. Ennyi! Jah, szüleim már elváltak Szerencsére, de nem verte anyám , mármint gondolom .. :D:D:D:D:D:D
Szeretkezésre nincs igényem , nem vagyok 30 éves.. Először vagyok ÉN, utána pedig a barátnőm .. vagy a csaj akivel akció van :D, persze ez néha kicsit másképp alakul, akkor nagyon aranyos vagyok , de mégis csak 1 számít, ami szerény személyem boldogsága. Ennyi! Jah, szüleim már elváltak Szerencsére, de nem verte anyám , mármint gondolom .. :D:D:D:D:D:D
Akivel ezt meg lehet csinálni , azzal így
Többi is megismer menet közben
Ha a te apád húz gumit , több ülőhely lenne a buszokon az öreg néniknek.
Többi is megismer menet közben
Ha a te apád húz gumit , több ülőhely lenne a buszokon az öreg néniknek.
Kölyök még....
Majd az élet...Tudod...? (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 09. 09. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd az élet...Tudod...? (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 09. 09. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 09. péntek 10:02
Felvállalod?
Úgy mész oda egy csajhoz, hogy:- Csak meg akarlak dugni, holnap már elhajtlak a picsába!?
Mert, ha nem akkor kétszínű vagy!
Úgy mész oda egy csajhoz, hogy:- Csak meg akarlak dugni, holnap már elhajtlak a picsába!?
Felvállalod?
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 08. csütörtök 13:19
1, Nem személy ellen szóltam, tehát határt se léptem át.
2, Szánalmasnak tartom azokat , akik szerelmesek . Ez csak kémia: dopamin!
Gondolom ezzel nem mondtam újat.
Én felvállalom, más meg 2színű,és ugyan így gondolkozik, tehát én jobb vagyok.
2, Szánalmasnak tartom azokat , akik szerelmesek . Ez csak kémia: dopamin!
Gondolom ezzel nem mondtam újat.
Én felvállalom, más meg 2színű,és ugyan így gondolkozik, tehát én jobb vagyok.
A nőknek, valószínűleg jobb lett volna, ha apád is gumit húz
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 08. csütörtök 11:05
gumigumigumi!:D Tényleg mennyi 1 abortusz?
sajnos nemzek vala...
sajnos nemzek vala...