Nem is kell 100%-ig, mert emberek vagyunk, és így természetes. Képzeld el, ha minden férfi ugyan úgy gondolkodna....Mindenki egyszerre járna a kocsmába, bulizni, motorozni stb.
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyre szimpibb , de nem osztom 100%ig elveid. NEM! :D:D:D
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 08. csütörtök 19:41
Engem pedig a női orgazmus köt le, a helyesírása nem annyira, és ezt felénk ügyes nyelvvel, és odaadó magatartással csinálják.
A többit már érted?
A többit már érted?
Engem pedig a női orgazmus köt le, a helyesírása nem annyira, és ezt felénk ügyes nyelvvel, és odaadó magatartással csinálják.
A többit már érted? (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A többit már érted? (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 08. csütörtök 19:36
Nem köt le a női orgazmus, de a helyesírása már inkább. Ez felénk csak rövid o!
Nem köt le a női orgazmus, de a helyesírása már inkább. Ez felénk csak rövid o!
Én két s -sel írtam írtam.A valóságoss Órgazmuss az egy sima elélvezés.... Tudod?
A többit érted? (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A többit érted? (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
hm?
Milyen az a " valóságos ÓRGAZMUS " ?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, g3nipapának
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 08. csütörtök 16:36
szia én igazán mint ez website. én és barátnőm mindkettő volna egy bálvány részére asszonyok szexi sima hónalj , csinál akárki volna mozi szeret ezek hoz felad?
köszönöm
(C.)2004 All Copyright Reserved by jake 020: nő hónalj...#1
Valóságos lesz az órgazmuss, imitált női vágyak, ha mindent megértettél, már profi vagy
Sok sikert!
köszönöm
Valóságos lesz az órgazmuss, imitált női vágyak, ha mindent megértettél, már profi vagy
Sok sikert!
szia én igazán mint ez website. én és barátnőm mindkettő volna egy bálvány részére asszonyok szexi sima hónalj , csinál akárki volna mozi szeret ezek hoz felad?
köszönöm
Sok sikert!
köszönöm
Sok sikert!
Nem foglalom prózába, amit akarok. Ellenben tanult kollégámmal. De biztos ő csinálja jobban.
1, Nem személy ellen szóltam, tehát határt se léptem át.
2, Szánalmasnak tartom azokat , akik szerelmesek . Ez csak kémia: dopamin!
Gondolom ezzel nem mondtam újat.
Én felvállalom, más meg 2színű,és ugyan így gondolkozik, tehát én jobb vagyok.
2, Szánalmasnak tartom azokat , akik szerelmesek . Ez csak kémia: dopamin!
Gondolom ezzel nem mondtam újat.
Én felvállalom, más meg 2színű,és ugyan így gondolkozik, tehát én jobb vagyok.
Én sem szóltam be neked, csak nem értem, hogy lehetsz ennyire érzéketlen a nők iránt...Nyugodtan megmondhatod a gondolataid, persze úgy, h. ne sérts meg másokat.
Bocs, de most nincs időm rád, léptem melóba. (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs, de most nincs időm rád, léptem melóba. (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 08. csütörtök 11:13
Adminnak nem szólok be , de remélem soha , soha nem leszek szerelmes. Eddig sem voltam , ezután sem leszek, mindent megteszek , h ez így legyen:]
Ez sexy?
Adminnak nem szólok be , de remélem soha , soha nem leszek szerelmes. Eddig sem voltam , ezután sem leszek, mindent megteszek , h ez így legyen:]
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 09. 08. csütörtök 11:08
Normális ember ilyennel nem viccel, érted?????? Ha majd egyszer szerelmes találsz lenni és esetleg a nő egy ilyen egyszeri botlás miatt nem eshet teherbe, akkor majd megtudod, hogy mit jelent áhítozni egy gyermekért!
Normális ember ilyennel nem viccel, érted?????? Ha majd egyszer szerelmes találsz lenni és esetleg a nő egy ilyen egyszeri botlás miatt nem eshet teherbe, akkor majd megtudod, hogy mit jelent áhítozni egy gyermekért!
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 08. csütörtök 11:05
gumigumigumi!:D Tényleg mennyi 1 abortusz?
Hogy kell előadni ezt 1 csajnak?
" Lőn vala drágám eme gyermek,
melyet önnön hibámon kívül,
sajnos nemzek vala...
S lőn elmenünk vele a dokihoz...
ÉS KIKAPARJA!+:ASD:DS:ASD:DS:SD:D:D:D::D
sajnos nemzek vala...
gumigumigumi!:D Tényleg mennyi 1 abortusz?
sajnos nemzek vala...
sajnos nemzek vala...
A menstruációra nem vagy kíváncsi? Hát...nem is tudom....majd kíváncsi leszel rá, ha az általad kurvának titulált leányzónak már vagy 2 hete nem jön meg időre, és tövig rágod a körmöd, hogy na most apa leszek....vagy honnan szedjem a pénzt az abortuszra...vagy csak egyszerűen késik valamilyen oknál fogva a lány menszesze.....Gondolj akkor arra, hogy a fenébe...mégis milyen jó, hogy van ez a lányoknak egyáltalán nem kellemes valami, amiről nem ők döntenek, hogy van-e nekik, vagy nincs...ergo nem azért találták ki, hogy Téged, mint a Hímek csúcsát ürítési kényszeredben megakadályozzanak.....
Ez nem igaz, te most...Na nem gyerekkel nem vitázok!
Küldök inkább egy képet, és döntsd el hány éves az úr és képes -e öszinte orgazmust produkálni.
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 07. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Küldök inkább egy képet, és döntsd el hány éves az úr és képes -e öszinte orgazmust produkálni.
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 07. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 07. szerda 23:40
Megint megcsillantottad tudásod, ehhez csak gratulálni tudok Te hány éves vagy , h versbe foglalod azt , h szeretném ha leszopnál? :D
Akkora hülyeség. De nagyon bejön :::DDD
Megint megcsillantottad tudásod, ehhez csak gratulálni tudok Te hány éves vagy , h versbe foglalod azt , h szeretném ha leszopnál? :D
Ha ugyan azt gondoljuk, csak máskénk használjuk a betűket.Persze,hogy nem hátvakargatásról beszélünk. "Kicsit lejjebb, ne annyira, nem ott, ott most jobban"....
(Ez egy válasz Petykemano üzenetére (2005. 09. 07. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 07. szerda 23:08
xxxjani!
Nem, nem, nem, egy picit félreértettük egymást. Nem arra gondoltam, hogy szeretkezés közben meg se lehet szólalni, vagy hogy nem lehet segíteni, esetleg irányítani a másikat. Sőt!
Csak hogy a szólás ne legyen se >>kiokítóletorkolló
Nem, nem, nem, egy picit félreértettük egymást. Nem arra gondoltam, hogy szeretkezés közben meg se lehet szólalni, vagy hogy nem lehet segíteni, esetleg irányítani a másikat. Sőt!
Csak hogy a szólás ne legyen se >>kiokítóletorkolló