Azt nézni ahogy a feleségem basszák, szopatják,persze velem együtt. A dupla punci ki nem maradhat,az a kedvenc,a végén pedig jó sok spermát a csinos arcára!
Feleséget/barátnőt férj előtt baszni szopatni!Vagy csak fotózni nèzni,ahogy szopatják baszák!
Szép, formás popsit nyalni, ujjazni, majd ha rendesen kitágult, bele nyalni mélyen....aztán megdugni...bele élvezni, elfekudni hanyatt, hogy a hölgy a szám fölé terdeljen és a számba nyomja magából mindazt, ami kijön a szetdugott popsijabol.... mindezek után még nyalni és nyalni a kis popsi lyukat. ...ezt imádom....
Ha van Fejér megyében olyan lány, nő, aki mindezt szereti vagy kipróbálná....keressen!!!!
Ha van Fejér megyében olyan lány, nő, aki mindezt szereti vagy kipróbálná....keressen!!!!
Kényszer francia-popsi szex-lenyeletés-arcra élvezés és a saját popsim kinyalatása
Ez nem is kérdés! Sajnos a mai fiatalok sokkal rosszabb formában vannak mint mi. Mégegyszer mondom nem bántásból írtam amit írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 01. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
2021. 09. 01. szerda 10:55
Elmondom, hogy vannak huszonévesek ennél sokkal szarabb testalkattal. Amit meg leírt az pl engem is eléggé felkúr!
Elmondom, hogy vannak huszonévesek ennél sokkal szarabb testalkattal. Amit meg leírt az pl engem is eléggé felkúr!
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2021. 09. 01. szerda 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 01. szerda 07:19
Előre mondom nem kötekedni akarok.
Szóval! 40 évesen 18-30 év közötti lányt, párt keresni? Ahhoz ennél sokkal jobb test kell. Kettő: ilyen szépen megfogalmazott adatlappal mit vársz?
Mi se gondoljuk magunkat haldóknak, eddig 5ször voltunk hármasban.
Szerintem gondold át. Maradok tisztelettel!
Szóval! 40 évesen 18-30 év közötti lányt, párt keresni? Ahhoz ennél sokkal jobb test kell. Kettő: ilyen szépen megfogalmazott adatlappal mit vársz?
Szerintem gondold át. Maradok tisztelettel!
Előre mondom nem kötekedni akarok.
Szerintem gondold át. Maradok tisztelettel! (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2021. 08. 31. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem gondold át. Maradok tisztelettel! (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2021. 08. 31. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 31. kedd 17:00
Nekem feljárni ide és azt gondolni, hogy van valóban nyitott, értelmes, ismerkedni és találkozni akaró nő vagy pár.
Nekem feljárni ide és azt gondolni, hogy van valóban nyitott, értelmes, ismerkedni és találkozni akaró nő vagy pár.
Egy szép puncit élvezésig nyalni mig a számba nem spricel.
Egy szép puncit nyalni, majd megdugni, beleélvezni és aztán meg kinyalni.
Újabban az elfenekelésre kattantam rá. Nagyon tetszik csapkodni akár kézzel, akár pálcával a formás női popsikat. Dugás előtt vagy közben is. Az is jól esik, ha az én fenekemet porolják ki.
A pisiszexet csak próbálgatom, de látok benne fantáziát.
A pisiszexet csak próbálgatom, de látok benne fantáziát.
Kis erdei mutogatós szex példàul de minden ami izgi
Imádom a puncit ujjazni,vibrizni,tágítani és végül fisting.Hölgy ìrjon,aki szereti.
ezt én is átélném már
(Ez egy válasz Viking1990 üzenetére (2021. 08. 27. péntek 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 27. péntek 11:19
A páromat ketten hárman dugni egyszerre. Imádom làtni ahogy élvezi más farkát is.
Ennél izgatóbb szerintem sincs... Én imádom a nyögdécselését és tekintetét ahogy egy hatalmas faszon élvez
(Ez egy válasz Viking1990 üzenetére (2021. 08. 27. péntek 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 27. péntek 11:19
A páromat ketten hárman dugni egyszerre. Imádom làtni ahogy élvezi más farkát is.
Barátnőm teleélvezett puncijából és popsijából egy másik lány kiszürcsöli az ondót. Utána csókolódzom a lánnyal. Közben a barátnőm leszop.
(Ez egy válasz páros33 üzenetére (2021. 06. 29. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 29. kedd 12:53
Nagyon izgat, mikor popsi szex után kinyalhatom a párom punciját és popsi lyukát. Teljesen felizgat a kitágult lyuk látványa,s hogy mélyen bele tudok nyalni. Volt már hogy miközben kinyaltam ő keményre szopta a farkam és újra kezdtük.
Természetes vörös szeplős puncit nyalni majd kefélni.
lábfétis/kötözés
egy jó kukkolásban is benne lennénk, mindkét oldalról
egy jó kukkolásban is benne lennénk, mindkét oldalról
Egy gecitől tocsogó puncit kinyalni, de ez csak álom.