Nalunk minden mukodik ami a masiknak jo A-Z-ig
Tágítás-öklözés, kötözés, bdsm-korbács-nadrágszíj, anál, pisi, teleélvezett punci-popsi kinyalása, kétvégű dildó mindkettőnknek popsiba, anál pumpa, popsi dugók.
Férjes szőrös pinájú nők dugása, seggükbe élvezéssel!
Plusz a saját seggem kinyalatom velük!
Plusz a saját seggem kinyalatom velük!
Nagy kamusnak tunik a csavo, de ha egyszer neki ez jon be hadd tegye.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 06. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2021. 09. 06. hétfő 11:36
Még hogy videót az asszonyról,. talán töltené ki rendesen az adatlapot akkor sok minden hihetőbb lenne!! Mivel a farkáról tesz csak fel videót így kétlem asszony is van. Ez mind amit le ír a sok hozzá szólásokból van))) Na most cáfolj andrew88)
Jó alaposan elverni a saját farkamat.
Tuti dugták mint állat !
(Ez egy válasz mmmggg üzenetére (2021. 09. 14. kedd 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
imádtam amikor a feleségemet pénzért baszták.
Spermás puncit, popsit nyalni, számba pisiltetni, ha kényszernyalatnak.
Miért cáfoljalak? Engem nem érdekel mit gondolsz szép napot
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 06. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2021. 09. 06. hétfő 11:36
Még hogy videót az asszonyról,. talán töltené ki rendesen az adatlapot akkor sok minden hihetőbb lenne!! Mivel a farkáról tesz csak fel videót így kétlem asszony is van. Ez mind amit le ír a sok hozzá szólásokból van))) Na most cáfolj andrew88)
(Ez egy válasz 69Laci üzenetére (2021. 09. 06. hétfő 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Tölthetnél fel videókat arról is mit tolsz be asszonynak....
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 09. 06. hétfő 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 06. hétfő 06:55
Imádom nézni, ahogy a feleségem elélvez egy méretes faszon. Vagy azt ahogy keményen leszopatják a végén pedig aátcsókolja a spermát ezen felül nagyon durván punci fétisem van... Már ha a párom kimondja magát a szót, hogy puncim, attól elkezd merevedni a farkam. Ha meglátom előben, fotón, videón, azonnal feláll. De nyalni imádom isteni az íze, illata... És perverzióm minél nagyobb tárgyakat tolni bele, akár az öklömet is (ahhoz nagyon sokáig kell tágítani, mert inkább hosszra fogad be könnyedén bármekkora dolgot)
Szívesen megbasznám a párodat....rá spriccelném a gecimet és közösen lenyalnánk...
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 09. 06. hétfő 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 06. hétfő 06:55
Imádom nézni, ahogy a feleségem elélvez egy méretes faszon. Vagy azt ahogy keményen leszopatják a végén pedig aátcsókolja a spermát ezen felül nagyon durván punci fétisem van... Már ha a párom kimondja magát a szót, hogy puncim, attól elkezd merevedni a farkam. Ha meglátom előben, fotón, videón, azonnal feláll. De nyalni imádom isteni az íze, illata... És perverzióm minél nagyobb tárgyakat tolni bele, akár az öklömet is (ahhoz nagyon sokáig kell tágítani, mert inkább hosszra fogad be könnyedén bármekkora dolgot)
Menny bele a hozzászólásokba, ott láthatod hogy nő!!!!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2021. 09. 05. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól hangzik
(Ez egy válasz bujagondolatok üzenetére (2021. 09. 05. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 05. vasárnap 14:04
Én sokat gondolkoztam hogy leírjam-e,de megteszem.Én pár éve egy bányatóhoz járok nyaranta,nudizni,ahol férfiakat elégítek ki orálisan .
Férfi létedre nőnek adod ki magad? Bányató, mi??? Persze....
(Ez egy válasz bujagondolatok üzenetére (2021. 09. 05. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Én sokat gondolkoztam hogy leírjam-e,de megteszem.Én pár éve egy bányatóhoz járok nyaranta,nudizni,ahol férfiakat elégítek ki orálisan .
kamu
Melyik bányatóhoz?
A videóim árulkodnak a perverzitásaimról