A durva BDSM-en kívül nekünk ezek teljesen természetes dolgok
(Ez egy válasz feketekandur üzenetére (2021. 10. 04. hétfő 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 04. hétfő 13:16
Tágítás-öklözés, kötözés, bdsm-korbács-nadrágszíj, anál, pisi, teleélvezett punci-popsi kinyalása, kétvégű dildó mindkettőnknek popsiba, anál pumpa, popsi dugók.
Popsi nyalás és pisi szex!
Minél idősebb nővel az erotika
Sziasztok,
Nálunk a bi dogok jönnek be nagyon!
Egy megbízható pasi esetén szeretnénk a punciba élvezést, úgy hogy közben mi 69-ezünk, s a kicsorgó spermát kinyalva utána csókolózunk,
Imádom nyalni a párom punciját, miközben egy szép fasz ki be jár benne, a párom meg szeret engem szopni, miközben a pasi engem dug keményen!
Nálunk a bi dogok jönnek be nagyon!
Egy megbízható pasi esetén szeretnénk a punciba élvezést, úgy hogy közben mi 69-ezünk, s a kicsorgó spermát kinyalva utána csókolózunk,
Imádom nyalni a párom punciját, miközben egy szép fasz ki be jár benne, a párom meg szeret engem szopni, miközben a pasi engem dug keményen!
Spermás csók......hm imádom.Szeretek szajbaélvezés után csókolózni.Puncibol még nem nem nyalam ki,biztos jó lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 23. péntek 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 02. 23. péntek 09:30
ez igaz egyetértek
Nagyon szeretném a csinos kis 50kg-os feleségemet egy vagy két nagy farkú sráccal baszni,szopatni amíg csak bírja.
Egymás után popsiba élvezés
Egymás után popsiba élvezés
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 23. péntek 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 02. 23. péntek 09:31
imádom magamból nyalatni a spermát, brutálisan fel tud izgatni, és utána közben pld spermás csók . . . hmmmmm
Rengeteg minden izgat egészen az extrém perverziókig de nem tudom mit vállalnék be ha valaki megkeresne egy extra ajánlattal. Többes, cuckold, kukkolás, nudizmus, nem publikus perverziók, sub nők, többes, anorex lányok.. De amint írtam is, talán csak a szóló hölgyek perverzióit vállalnám be.
Sziasztok, szeretjük a kemény cuckoldot,kukkolàst
imádom magamból nyalatni a spermát, brutálisan fel tud izgatni, és utána közben pld spermás csók . . . hmmmmm
(Ez egy válasz Schefszex üzenetére (2021. 08. 24. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ez igaz egyetértek
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2021. 10. 04. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
imádjuk a cuckold dolgokat, van akinek ez perverz van akinek nem nekünk nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2024. 02. 22. csütörtök 15:50
A cuckold,ha az perverznek nevezhető.
nekünk minden
Dildós, vizes játékok, van pár videóm, nézzétek meg, de szerintem perverz vagyok
Szerintünk a perverzió az amit te " ti " már nem csináltok meg . Mindenkinek más ,ami neked természetes , másnakl lehet perverz , ezt igy nehéz behatárolni .
A cuckold,ha az perverznek nevezhető.
Én szeretek Feleséget szopatni a férj előtt és élvezem ahogy a valóban nagy farkamtol szenved
Ha mindket fél élvezi akkor nem beszélünk perverzióról!
Punciba élvezés többesben!