Én néha élvezek kvba, de jobban szeretem egy tányérra verni inkább és onnan lenyalni, vagy egyenesen a számba élvezni igen, nekem nagy fétishem a sperma. Minden izgat vele kapcsolatban... Lenyelni, játszani vele, ráverni a párom arcára, puncijára, testére. Nagy álmom a spermás csók szopatas után, sajnos ez még nem jött össze.
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 04:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 29. csütörtök 04:33
Van néhány dolog,ami érdekel.kukkolás,műpuncis,farokpumpás,makkvibrátoros dolgok,de érdekelne hogy más kajába,kávéba szokott e élvezni...
Én már élveztem kávéba, jó móka.
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 04:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 29. csütörtök 04:33
Van néhány dolog,ami érdekel.kukkolás,műpuncis,farokpumpás,makkvibrátoros dolgok,de érdekelne hogy más kajába,kávéba szokott e élvezni...
Nekem ami publikus az a női fehérnemű popsi sperma trió. Az nagyonis A nem publikus részét nem bírja el itt a “papír” ))
Van sok,a nem publikusat kérdezzétek,a szomszédaimtól+a jegyzőtől..
Sokan élvezni az előttünk térdelőre..
Nem tudom megunni.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 29. csütörtök 16:55
Biztosan nagyon izgató lehet. A legjobb meg az lenne, ha éppen én hoznám ki belőle azokat a hangokat. Bocsi, tudom, ez csak egy álom.
Biztosan nagyon izgató lehet. A legjobb meg az lenne, ha éppen én hoznám ki belőle azokat a hangokat. Bocsi, tudom, ez csak egy álom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2024. 02. 29. csütörtök 15:36
Szoktam masztizni a párom hangfelvételeire amiket nekem csinált,amikor más kefélte.
A női “squirt” orgazmus a gyengém, illetve szoptatós nővel kipróbálnám. Az utóbbihoz még nem volt szerencsém
Szoktam masztizni a párom hangfelvételeire amiket nekem csinált,amikor más kefélte.
Szoktam masztizni a párom hangfelvételeire amiket nekem csinált amikor más kefélte.
Csak hozzánk össze végre egy talit!!!
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2024. 02. 24. szombat 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 24. szombat 16:07
A durva BDSM-en kívül nekünk ezek teljesen természetes dolgok
Téged tényleg nagyon izgató lehet nézni hanci közben. Mikor a párommal bevettünk egy lányt harmadiknak engem is izgatott hogy néznek miközben kényeztetnek.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 02. 28. szerda 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 23:25
Izgató ha szex közben néznek, és én is szivesen nézek másokat. A kikötözést, és bizonyos családi szerepjátékokat is izgalmasnak találok, az orális szexről nem is beszélve de hát kinek mi a perverz...
Izgató ha szex közben néznek, és én is szivesen nézek másokat. A kikötözést, és bizonyos családi szerepjátékokat is izgalmasnak találok, az orális szexről nem is beszélve de hát kinek mi a perverz...
Finom lehet……Bírjátok s nagy méretett?
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 02. 24. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 24. szombat 10:51
Sziasztok,
Nálunk a bi dogok jönnek be nagyon!
Egy megbízható pasi esetén szeretnénk a punciba élvezést, úgy hogy közben mi 69-ezünk, s a kicsorgó spermát kinyalva utána csókolózunk,
Imádom nyalni a párom punciját, miközben egy szép fasz ki be jár benne, a párom meg szeret engem szopni, miközben a pasi engem dug keményen!
Nálunk a bi dogok jönnek be nagyon!
Egy megbízható pasi esetén szeretnénk a punciba élvezést, úgy hogy közben mi 69-ezünk, s a kicsorgó spermát kinyalva utána csókolózunk,
Imádom nyalni a párom punciját, miközben egy szép fasz ki be jár benne, a párom meg szeret engem szopni, miközben a pasi engem dug keményen!
mosta "legújabb" az a pegging azaz felcsatis és hagy szóljon !
Szerepjáték !
Családi szerepekben lenni
Családi szerepekben lenni
imádom másik nő punciját nyalni, és akár közben magamat is nyalatni, egy 69s pózban például, így mindketten hozzáférünk egymás puncijához
Imádok nyalni puncit és popsit is egyaránt! Szeretem, ha egy nő a számba pisil. Nyalóka menstruáció alatt is. És azután is, hogy tele élveztem a puncid vagy popsit. Nyalás jöhet minden téren, ha megvan hozzá a megfelelő partner. De azt szívesen kipróbálnám, milyen lehet úgy megdugni egy sexy nőt, hogy előtte más tele élvezte.