Mit nevezunk perverzitasnak? Elegendo ha szokatlan es/vagy elter az utodnemzeshez elfogadott misszionarius told be huzd ki modszertol vagy nem art ha megbotrankoztato a nagy tobbsegnek esetleg a torvenyek hatarait is surolja?
De jó volna feleségem Ha nagy intim meretö férfiakat találni, akik úgy meg bassznák hogy el áljulna a még az smgond ha másnap alig tudna menni....
Igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 09. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2024. 03. 09. szombat 10:40
Abba azért több dolog bele tartozik.
Én szívesen cserélnék valakivel képeket a feleség/barátnő (használt) fehérneműjéről, és kivernénk rá. Egyszer volt egy ilyen ismerősöm snapchat-en, valamiért vége lett, de tök jó volt, mert lesifotókat-videókat is cseréltünk, arc nélkül, pl. mikor aludt, fürdött, és kilátszott valami.
Abba azért több dolog bele tartozik.
(Ez egy válasz bangtobes üzenetére (2024. 03. 09. szombat 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk a taboo szex jön be
Gecit kinyalni pinából,popsiból. (másét is). Ha belém élveznek és kinyalják. Gecisen smárolni. Seggből szájba a faszt,stb.
Ez nagyon izgatóan hangzik! Ebből egy pár dologban nekem is volt már részem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4736784)
2024. 03. 03. vasárnap 17:35
Nálunk miután kiszopja a feleségem a spermás csókolozás és a spermás pina kinyalása miután teliélveztem neki. Illetve néha van pisiszex is . A feleségem a mellkasomra szokott pisilni én meg a segg és pinalikjára. Élvezi nagyon ahogy csurog le a pináján... Illetve szeretjük egymás seggét kinyalni! A csúcs a ponton amikor a feleségem megvibriz vagy megdug felcsatolhatóval. Nekünk ezek a perverzióink! Mi ezeket szeretjük és ezek izgatnak minket!
Cuckold
Más pasi által teleélvezett puncit dugni. Sajnos nagyon rég volt már ilyen..
Én azt imádom nagyon, amikor egy sexy nő menstrual és olyankor sexelhetek vele. Imádok olyankor nyalni hosszan, hosszan, amíg tele nem folyik az arcom és szám....
Csak én vagyok ennyire perverz?
Csak én vagyok ennyire perverz?
Nálunk is ez van , csak forsítva. Én hallgatom vissza vagy nézem, ha video is van , mikor mást dug meg vagy szopat le, és ráélvez. Nagyon nedves a puncim tőle. Van amikor nyalás közben is azt nézem vagy hallgatom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2024. 02. 29. csütörtök 15:36
Szoktam masztizni a párom hangfelvételeire amiket nekem csinált,amikor más kefélte.
Imádom, amikor a régi együttléteiről mesél szex közben! Nagyon beindít, amikor elképzelem, hogy hányan és hogyan dugták meg.
Rajongok az extrém kövér, 200 kg körüli nőkért. Imádom a hatalmas, hájas testüket. A legjobb,amikor rám fekszenek a puha testükkel. A vágyam egy 200 kg feletti nővel szerelmeskedni.
Ebben mi lenne perverz?Akkor a fél világ az lenne,m a nők szajába élvezünk?!Sztem ez alap dolog A másikhoz megfelelő partner kell,de abban sincs semmi különös
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 12:47
Perverzitás? Titkos vágy? Szerintem nagyon közel áll a két dolog egymáshoz. Ugyanakkor az is kérdés, kinek mi és hol kezdődik a pervezitás.
Mostanában 2 dolog ami nagyon izgat.
1. Ha egy hölgy határozottan kényszerítene a punci nyalásra egészen az orgazmusig és a csúcson az arcomra spriccelne.
2. Hölgy és (bi)férfi párral pl. egy jó kis hármas francia, mindeneki örömére.
1. Ha egy hölgy határozottan kényszerítene a punci nyalásra egészen az orgazmusig és a csúcson az arcomra spriccelne.
Perverzitás? Titkos vágy? Szerintem nagyon közel áll a két dolog egymáshoz. Ugyanakkor az is kérdés, kinek mi és hol kezdődik a pervezitás.
Nekem mások felesége a perverzióm, ha egyáltalán ez perverzió. Imádok velük lenni, legyen az titokban vagy a férj tudtával vagy jelenlétében
Mhhhh jó dolgok ezek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4736784)
2024. 03. 03. vasárnap 17:35
Nálunk miután kiszopja a feleségem a spermás csókolozás és a spermás pina kinyalása miután teliélveztem neki. Illetve néha van pisiszex is . A feleségem a mellkasomra szokott pisilni én meg a segg és pinalikjára. Élvezi nagyon ahogy csurog le a pináján... Illetve szeretjük egymás seggét kinyalni! A csúcs a ponton amikor a feleségem megvibriz vagy megdug felcsatolhatóval. Nekünk ezek a perverzióink! Mi ezeket szeretjük és ezek izgatnak minket!
Popsiba, sokat, sokszor!