Igazábol ha belemenne , jelentkezővel nem lenne gond. Tudna válogatni belőle
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4706271)
2024. 03. 11. hétfő 16:11
És miért nem valósítjátok meg akkor az elképzelésed?Ha mindenkinek csak ennyi vágya lenne,nem lennének boldogtalan emberek!Már csak az asszonnyal kell egyeztetni,mert jelentkező szerintem bőven akad!
Rough gangbang, a feleségem részére.
Imádom nézni amikor dugják.
Imádom nézni amikor dugják.
És miért nem valósítjátok meg akkor az elképzelésed?Ha mindenkinek csak ennyi vágya lenne,nem lennének boldogtalan emberek!Már csak az asszonnyal kell egyeztetni,mert jelentkező szerintem bőven akad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4736950)
VIP
2024. 03. 11. hétfő 10:58
Van felesegem
Téged klónozni kellene.
Egy városban lakunk, ezért pluszban izgató olvasni a hozzászólásaid (mármint ez ad egy plusz kellemes érzést, hogy nem is olyan messze ilyen nő(k) élnek) (mert remélem vannak még páran)! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy városban lakunk, ezért pluszban izgató olvasni a hozzászólásaid (mármint ez ad egy plusz kellemes érzést, hogy nem is olyan messze ilyen nő(k) élnek) (mert remélem vannak még páran)! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 03. 11. hétfő 10:42
sperma fétises vagyok, imádom a friss egészséges spermát
Pasiként harisnyát viselni!
Van felesegem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4706271)
2024. 03. 11. hétfő 09:24
És mi akadálya van ennek?Először találni kéne egy nőt,utána elvenni feleségül és aztán mehet az erdő..
És nem vagy egyedül ezzel
sperma fétises vagyok, imádom a friss egészséges spermát
Nagyon szeretem a csajok seggét kinyalni, a puncinyalás mellett kötelező finomság, aztán ujjazni is a punci tömködése mellett.
Másik az esküvőn kicsit extrább "eladó a menyasszony" azaz nem csak a férj, hanem én is elhálom a menyasszonnyal (feleséggel) a nászéjszakát. De az is jó lehet, hogy a férjet leitatjuk és a horkoló friss férj mellett kefélem meg az asszonykát és ő csak reggel tudja meg, hogy nélküle ugyan, de az "elhálás" megtörtént.
Ugyanez gangbanggel is jó lehetne.
Ugyanez gangbanggel is jó lehetne.
"Speciális" cuckold. A feleség nem védekezik és együtt a férjjel basszuk. De én is beleélvezek és nem foglalkozunk azzal (a férj sem), hogy teherbe esik -e az asszony, vagy sem. És ha igen, akkor terhesség alatt is szép, nagy pocakkal is dugom tovább rendszeresen.
És mi akadálya van ennek?Először találni kéne egy nőt,utána elvenni feleségül és aztán mehet az erdő..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4736950)
VIP
2024. 03. 10. vasárnap 15:59
Elvinném a feleségem az erdőbe, miközben dugnám, meglesne minket valaki,és kukkolna minket mikozben verné a farkát. A feleségem észrevenné, mutatna neki hogy jöjjön közelebb, és elkezdené szopni a farkát
Adj email címet, engem is érdekel a téma.
(Ez egy válasz rikotta üzenetére (2024. 03. 09. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 09. szombat 16:40
Én szívesen cserélnék valakivel képeket a feleség/barátnő (használt) fehérneműjéről, és kivernénk rá. Egyszer volt egy ilyen ismerősöm snapchat-en, valamiért vége lett, de tök jó volt, mert lesifotókat-videókat is cseréltünk, arc nélkül, pl. mikor aludt, fürdött, és kilátszott valami.
Mire vagy kíváncsi?
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 23:10
Engem most a műpunci dolog érdekelne. Jó lenne találni valakit akinek van tapasztalata....
Engem most a műpunci dolog érdekelne. Jó lenne találni valakit akinek van tapasztalata....
kiprobálni,milyen a spermás kávé
Elvinném a feleségem az erdőbe, miközben dugnám, meglesne minket valaki,és kukkolna minket mikozben verné a farkát. A feleségem észrevenné, mutatna neki hogy jöjjön közelebb, és elkezdené szopni a farkát
Az enyém az egy "kukkolás " féle perverzió, de:kicsit tágabb dolog, mint " csak" kukkolni..
minden hihetetlenül izgat, ha hézköznapi emberek, ismerősök, legfőképp nők intim dolgairól megtudhatok valamit..gyerekkorban a bugyikkal való játszadozással kezdődött, leskelődéssel..stb..manapság, ha hallom egy pár szeeretkezésének hangjait, vagy esetleg látok belőle valamit, ha valamilyen szituban meglátok egy nőből egy intim részletet, vagy meglátom milyen fehérneműket hord..ha megnyílik és kibeszéli a legmocskosabb vágyait, élményeit..szóval így nagyjából minden, ami a négy fal között szexuális értelemben zajlik, és elvileg nem rám tartozna..ez nagyon tud izgatni..
minden hihetetlenül izgat, ha hézköznapi emberek, ismerősök, legfőképp nők intim dolgairól megtudhatok valamit..gyerekkorban a bugyikkal való játszadozással kezdődött, leskelődéssel..stb..manapság, ha hallom egy pár szeeretkezésének hangjait, vagy esetleg látok belőle valamit, ha valamilyen szituban meglátok egy nőből egy intim részletet, vagy meglátom milyen fehérneműket hord..ha megnyílik és kibeszéli a legmocskosabb vágyait, élményeit..szóval így nagyjából minden, ami a négy fal között szexuális értelemben zajlik, és elvileg nem rám tartozna..ez nagyon tud izgatni..
De csak hogy maradjunk a témánál.
Imádok mocskosan szókimondóan beszélni szex közben.
Imádok mocskosan szókimondóan beszélni szex közben.
Jó ötlet kedvelem
(Ez egy válasz rikotta üzenetére (2024. 03. 09. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 09. szombat 16:40
Én szívesen cserélnék valakivel képeket a feleség/barátnő (használt) fehérneműjéről, és kivernénk rá. Egyszer volt egy ilyen ismerősöm snapchat-en, valamiért vége lett, de tök jó volt, mert lesifotókat-videókat is cseréltünk, arc nélkül, pl. mikor aludt, fürdött, és kilátszott valami.