Szőrös hónaljra élvezni.
Szex közben a párom koszos zoknis lábát a számba venni,nyalogatni a talpát,szopogatni a lábújjait.
A combfixes lábait a számba fakolni s kényeztetni a lábait.
Emellett ha csatos szandál van rajta,úgy nyalogatni a lábait,lábfejét,lábújjait,
A combfixes lábait a számba fakolni s kényeztetni a lábait.
Emellett ha csatos szandál van rajta,úgy nyalogatni a lábait,lábfejét,lábújjait,
A szőrös muff beindít,betérdel fölém és addig nyalom,míg nem remeg,mint a kocsonya..A fingóját,szintén ájulásig
/ Tudom,h ezek nem perverzek,ami igazán az lenne,az nem tűri a nyomdafestéket/
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szerintem sokan szeretjük, csak kevesen valljuk be
(Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2024. 05. 02. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hazamenni úgy, hogy a feleségem már megdugta valaki és kinyalni a punciját!
Én egy kivételével az összes anyósra/anyósjelöltre izgultam. Szerintem természetes dolog.
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2024. 04. 28. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 28. vasárnap 08:12
Ilyen még nem volt, de nagyon élveztem. A múlthéten egyik nap itt aludt anyós a vendégszobában. Most valamiért az asszony is úgy volt vele, hogy dugjnuk ott. Mivel az ágynemű nem lett leszedve, így éreztem anyós illatát. Hát nagyon begerjesztett, miközben a lányával szexeltünk.
Popsi nyalás közben mindig kemény leszek
![finom](images/smilies/finom.gif)
Brutál nagy csöcsök gyúrása!
azt hittem, ez csak az én egyik perverzióm...de nem
(Ez egy válasz Varandras üzenetére (2024. 05. 02. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
igen, sokaknak az
már, de ez nem is baj
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 04. 30. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Menstruáció alatt szexelni, főleg hosszan nyalni
Sok párnak plusz férfi is már perverz .
fogalmam sincsen, hogy perverz vagy sem, de szeretem, mikor jó nyálasan, aktív nyelvvel leszop egy nagymellű csaj, de nem a zájába, hanem az orrlikába élvezek el...ritka kincs, aki ezt engedi!
Sperma, pisi nyelésm seggnyalás
Ilyen még nem volt, de nagyon élveztem. A múlthéten egyik nap itt aludt anyós a vendégszobában. Most valamiért az asszony is úgy volt vele, hogy dugjnuk ott. Mivel az ágynemű nem lett leszedve, így éreztem anyós illatát. Hát nagyon begerjesztett, miközben a lányával szexeltünk.
nekem a láb sex.... hófehér titok zokni.... egy kecses , formás vékony lábikón ahh....
![finom](images/smilies/finom.gif)
Mèlytorkos szopatás, szájbakúrás keményen .
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
leirtam …. please olvasd ujra es ujra
(Ez egy válasz bipasi27 üzenetére (2024. 04. 23. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ez a cuckold nalam is okes oda vissza akar a ferjem kur mas csajt akar engem kur mast ez mar mar alap
(Ez egy válasz bipasi27 üzenetére (2024. 04. 23. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ez a cuckold nalam is okes oda vissza akar a ferjem kur mas csajt akar engem kur mast ez mar mar alap
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 23. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2024. 04. 23. kedd 07:08
A cuckold nálam is favorit.