Mi is imádjuk nagyon!
(Ez egy válasz Fiery üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg csodás dolog ha megfelelö partnert választ a pár. Aki Ö maga is tudja miröl is szól a cuckold.
(Ez egy válasz Házibarátokkal üzenetére (2024. 05. 29. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 29. szerda 09:08
Nagyon szimpatikus a kedvenced! Valóban csodás élmény a cuckold
Nagyon szimpatikus a kedvenced! Valóban csodás élmény a cuckold
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4727871)
2024. 05. 09. csütörtök 16:36
Én 2 dolgot emelnék ki, 1-2 évvel ezelőtt nem hittem volna hogy kedvenceim lesznek:
A cuckold, amikor a feleséget “használod” miközben a férj csak nézni, a másik a dupla punci, beleélvezéssel
A cuckold, amikor a feleséget “használod” miközben a férj csak nézni, a másik a dupla punci, beleélvezéssel
Nekem van egy fura fetish-em, ami ruhákkal kapcsolatos. Imádom nőkön a kötött rucikat, nagy garbónyakú ill. csónaknyakú, testhez illő, alakot (ciciket) kiemelő pulcsikat, tunikákat, télen a szexi elegáns szövet, gyapjúkabátokat, szőrmét. Fogalmam sincs ilyet kivel, hogyan élhetnék meg, de borzasztóan izgatna amolyan CFNM jellegű együttlét egy érett hölggyel.
Lábfétis
![wink](images/smilies/wink.gif)
Sokminden van.
Az egyik:Fekszem az ágyon, Egy 50-60 év körüli nő ül mellettem, és szopogatom a melleit, miközben kiveri a farkam.
Vagy egy párral.Nyakörv van rajtam, a férfi tag szorosan tartja a pórázt, és nyalatja velem a nő punciját, fenekét.
Aztán a nő szopogatja a férfi farkát, majd az én számba rakja, és végül bele is veri a számba.
Közben csúnyán beszélnek velem, aláznak, kapok pár csicskapofont is.
Aztán az én farkam is kiveri a hölgy.
Az egyik:Fekszem az ágyon, Egy 50-60 év körüli nő ül mellettem, és szopogatom a melleit, miközben kiveri a farkam.
Vagy egy párral.Nyakörv van rajtam, a férfi tag szorosan tartja a pórázt, és nyalatja velem a nő punciját, fenekét.
Aztán a nő szopogatja a férfi farkát, majd az én számba rakja, és végül bele is veri a számba.
Közben csúnyán beszélnek velem, aláznak, kapok pár csicskapofont is.
Aztán az én farkam is kiveri a hölgy.
Cuckold, duplapunci, spermás játékok, beszéd szex közben ("baszd szét a pinám" stb), arcra élvezés, közös maszti, punci öklözés (vagy nagy méretű tárgyakkal tágítás)...
Ez nekem is benne van a top 3-ban!
(Ez egy válasz swldbzs üzenetére (2024. 05. 28. kedd 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2024. 05. 28. kedd 22:12
Nekem a két farok egy punciban, az mindent visz!
Imádom érezni, ahogy egy másik farok az enyémmel összeér és teleélvezi a puncit, én pedig tovább kefélem a kéjtől és a gecitől nedves pinát.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Mindkettő nagyon izgató!
Nekem a két farok egy punciban, az mindent visz!
Imádom érezni, ahogy egy másik farok az enyémmel összeér és teleélvezi a puncit, én pedig tovább kefélem a kéjtől és a gecitől nedves pinát.
Ezt én is bírnám,kedvencem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 23. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 04. 23. kedd 10:12
sperma
friss forró, sok, egészséges- ez a perverzitásom, minden mennyiségben
Ezt én is bírnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 23. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 04. 23. kedd 10:12
sperma
friss forró, sok, egészséges- ez a perverzitásom, minden mennyiségben
Én 2 dolgot emelnék ki, 1-2 évvel ezelőtt nem hittem volna hogy kedvenceim lesznek:
Akkor csináljunk egy ilyen klubot
Nekem az, hogy végre találjunk itt egy nem kamus embert!!!!
Ketten, vagy többen dugni egy csajt.
Párom puha selymes talpait nyalni, lábujjait szopogatni, nagy melleit dugni, sima hónaljait nyalni.
Két lányt dugni és mikor elélvezek, megosztom a lányok közt a spermát úgy hogy mindkét punciba jusson. Volt hogy utána még dugtam tovább mindkét puncit újabb élvezésemig. Nagyon felaljz a két punci
Cumcontroll.. megállni élvezés előtt
Én azt szeretem, ha aláznak a kis pöcsöm miatt, igaz nem sokan teszik.