Ha látok egy puncit amiből folyik a sperma arra nagyon rá tudok izgulni és tövig nyomni a gecis muffba a farkam!
Nekem nagy vágyam hogy nézzek egy párt karnyújtásnyi távolságból ahogy szexelnek, közben ki is verném.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Ez valodi perverzitas!
(Ez egy válasz Giacopo76 üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 13:12
Amíg a nejem nem hajlandó belekóstolni a cuckold világába,addig marad nekem a kukkolása idegenekkel.Éjszaka titokban szoktuk camon keresztül,álmában.
Ezt úgy érted hogy a feleséged nézed éjjel egy kamerán keresztül ahogy alszik?
(Ez egy válasz Giacopo76 üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 13:12
Amíg a nejem nem hajlandó belekóstolni a cuckold világába,addig marad nekem a kukkolása idegenekkel.Éjszaka titokban szoktuk camon keresztül,álmában.
Harisnyát és bugyit hordok és a feleségemnek tetszik!
Engem izgat, ha aláznak a kis péniszem miatt.
Elképesztően izgi a párod, csodálatos a pinája is.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Spriccelő puncit imádok nyalni!
Ez jó!
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 03. 13. szerda 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 06:02
A cuccold nagyon izgat. Az amikor egy pár megkeres, megbeszéljük a találkát, mint legutobb és a találkozásunk kapcsán én ki elégítem a páros hölgy tagját miközbe néz a párja minket. Izgat hogy látja mit kap és hogy kielégül a párja.
Köszönjük szépen!
(Ez egy válasz Nyalafinta04 üzenetére (2024. 03. 13. szerda 04:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Párommal hiányos vagy átlátszó ruhában sétálni.
Hülyeségnek tűnhet de egyre jobban izgat a műpunci és a baba. Egyrészt kipróbálni másrészt fotó témának
A cuccold nagyon izgat. Az amikor egy pár megkeres, megbeszéljük a találkát, mint legutobb és a találkozásunk kapcsán én ki elégítem a páros hölgy tagját miközbe néz a párja minket. Izgat hogy látja mit kap és hogy kielégül a párja.
Nézni a feleségem más pasikkal. Ha be se szállhatok, akkor is imádom
Azt elhiszem, hogy imádod nézni, nagyon izgató párod van
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Fú nagyon kiprobalnam én is, hogy megitatnak pisivel vagy gecivel.
(Ez egy válasz Cumnyh81 üzenetére (2024. 03. 12. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 12. kedd 17:06
Most főként mélytorkos szopatásra, pisiitatásra, és bukkakére találni Nyíregyházi pasit, vagy pasikat!
Most főként mélytorkos szopatásra, pisiitatásra, és bukkakére találni Nyíregyházi pasit, vagy pasikat!
Azt èn is!
Rimming, rimjob adni kapni. Minden mennyiségben.