Köszönjük!Két fasszal szoktuk kefélni, nyalni,ujjazni a gecis pináját.Izgató.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez is jó lehet
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 03. 21. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár nem tudom mennyire perverz de imádok nyalni
Igen akár az is jó alkalom lehet. Nem azt mondtam, h abszolút nem találtunk senkit, mert nagyon is jó ismeretségek lettek Viszont pároknál gyakorlatilag 1-2 volt akik egyáltalán a telefonig eljutottak..A többiről nem is beszélve, úgy látszik oldalt tévesztettünk, mert a keresésünk ezek szerint extrém, bizarr kategória(?)
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2024. 03. 30. szombat 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sógornőmmel is kipróbálnám. Most lett egyedülálló. vékony nő, icipici cicikkel, tűhegyes mellbimbókkal
Nem lenne rossz kipróbálni, hogy amíg én dugom a nejet, addig engem valaki hárulról kényeztet
Erre remek alkalom a gg chat és fórum találkozó ))
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2024. 03. 29. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy pár...leginkább élvezném ha feleségemet látnám ahogy felszabadultan élvez más férfival.
Végignézem 2021-ig a válaszokat és egy embert találtam csak aki ugyanazt szereti mint én. Legalább nem vagyok egyedül, kár, hogy pasi az illető.
Amit én szeretek az a pisi esetében nézni a partnerem/páromat pisilni, simogatni a punciját közben, ujjazni, akár nyalni is. Pisilni egymásra, szájba nagyon annyira nem de ha szeretné a partnerem megcsinálom.
A kedvencem álló farokkal a puncijába vagy seggébe pisilni a partneremnek (ha van) legutolsó alkalommal pont ezt csináltuk akkori párommal. Miután telepisiltem a seggét, ki sem húztam és egyből anállal folytattuk amíg bele nem élveztem. Imádta, kár, hogy punciba nem akarta akkor...
És persze anál. Imádom a női fenekeket
Amit én szeretek az a pisi esetében nézni a partnerem/páromat pisilni, simogatni a punciját közben, ujjazni, akár nyalni is. Pisilni egymásra, szájba nagyon annyira nem de ha szeretné a partnerem megcsinálom.
A kedvencem álló farokkal a puncijába vagy seggébe pisilni a partneremnek (ha van) legutolsó alkalommal pont ezt csináltuk akkori párommal. Miután telepisiltem a seggét, ki sem húztam és egyből anállal folytattuk amíg bele nem élveztem. Imádta, kár, hogy punciba nem akarta akkor...
És persze anál. Imádom a női fenekeket
sajnos a mai világban ez perverzebb mindentől...és túl hedonista is. a realitás más...ébredj fel, látom a reggeli kávéd nem ittad meg
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2024. 03. 29. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hiteles, valós emberek keresése, megismerése
Négyes, párcserés szex olyan párral, akiknek szintén van felcsatolhatósa és használják is a férfi tagon.
Nekem nagy vágyam hogy nézzek egy párt karnyújtásnyi távolságból ahogy szexelnek, közben ki is verném, és ha lehet még be is szállnék. Vagy fordított helyzetben hogy én dugom a feleséget a férj előtt.
Valakivel együtt szagolgatni a párja használt bugyiját és közösen kiverni rá
uha finom lehet az így tölem sima házibulin is jó lenne
Nem tudom ez mennyire perverz, de jobban szeretek nyalni mint dugni.
Végig nézni és fotózni ahogy valaki guminőt vagy műpuncit dug....
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 03. 21. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Önszopó vagy önbaszó pasi izgatna!
Mióta rátaláltam ilyen videókra nagyon izgat!
Mióta rátaláltam ilyen videókra nagyon izgat!
Feleségem képére masztizni idegenekkel.
Feleségem spermas punciat nyalni és dugni