Sziasztok,mi azt szeretnénk,ha a bekötött szemű feleségem dugnànk felvàltva,és a végén ràélvezni a pinàjàra
Ezt a párom is szereti. Nagyon izgató.
(Ez egy válasz Sbeela üzenetére (2024. 11. 20. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Tele élvezett punci nyalása,akár másé is,vagy úgy csókolozni
Szeretek nőgyógyászt játszani: betapintás gumikesztyűvel a hüvelybe, közben a másik kéz a felemelt méhet tapintja a hasfalon át. Ezt követően a hüvely feltárása speculummal, mintavétel a nedvekből vattás pálcikával, anális vizsgálat ujjal, aztán a hölgy igénye szerint rettenet nagy nyalás orgazmusig, vagy ujjazás, esetleg szexuális játékszerek használata....na ez tetszik.
Szembekötőset játszottunk sokszor amikor hazibarát voltam. Masszázs kezdetén bekötötte a férj a feleség szemét. Felvâltva masszíroztuk és ki kellett találni hogy ki masszírozza. De közben levetkőztünk hogy a hölgy nem is tudott róla, stb.... Jó játékok vannak.
(Ez egy válasz louies üzenetére (2024. 11. 15. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 14:35
Egy bekötött szemű nőt többen dugni , hátulról sorban.
Térdel, keze hátra kötve.
Aztán szopatni felváltva.
Nem tudná csak tippelné mennyien vagyunk.
3-an négyen. Vagy csak ketten ?
Minden lukát tele élvezni.
Aztán vagy közben vagy a végén le venni a szeméről a kendőt a végefelé.
Hindoltam hogy ez lesz.
Persze ha a nő is akarja hogy végre jól megbasszák.
Ismertem olyat hogy 20 évig azt se tudta mi az hogy orgazmus.
Stb.
Csak ábrándozott magában.
Aztán le cserélte a férjét.
Nem tudom van e ki éhezett nő , de szívesen segíthetnénk rajta.
Megérdemlik!
Egyszer élünk !!!
Nem tudni mikor kell le tipliznünk ebből a világból.
Meg 70 évesen, ha el is érnénk, kár sopánkodni.
Most kell lépni, míg itt vagyunk !!
Szép napot mindenkinek !
Éljetek !!!
Most kell most van itt az idelye ! (Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2024. 11. 15. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze ha a nő is akarja hogy végre jól megbasszák.
Ismertem olyat hogy 20 évig azt se tudta mi az hogy orgazmus.
Stb.
Csak ábrándozott magában.
Aztán le cserélte a férjét.
Nem tudom van e ki éhezett nő , de szívesen segíthetnénk rajta.
Megérdemlik!
Egyszer élünk !!!
Nem tudni mikor kell le tipliznünk ebből a világból.
Meg 70 évesen, ha el is érnénk, kár sopánkodni.
Most kell lépni, míg itt vagyunk !!
Szép napot mindenkinek !
Éljetek !!!
Most kell most van itt az idelye ! (Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2024. 11. 15. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 14:39
ezek, igazán szép gondolatok! sokunk vágyait írtad meg...vagy valami hasonlót....
ezek, igazán szép gondolatok! sokunk vágyait írtad meg...vagy valami hasonlót....
(Ez egy válasz louies üzenetére (2024. 11. 15. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 14:35
jó is az
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 15. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4762125)
2024. 11. 15. péntek 12:59
Én szeretem izgatni az anuszt.
Én szeretem izgatni az anuszt.
Sok hölgy kifejezetten kéri hogy ne maradjon ki ott sem a masszázs során. Szívesen megteszem.
(Ez egy válasz lalvin üzenetére (2024. 11. 05. kedd 04:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 05. kedd 04:18
A feleségemmel közös vágyunk, hogy a masszázs során a masszőr a nejem mellét is alaposan megmasszírozza a jelenlétemben. Mintha ez egy természetes dolog lenne, bár minhármunk számára erotikus gerjedelem fokozását hozná...
A foot job , a láb sex..... zokniba el kezdi simogatni a péniszem.... majd leveszi és elkezdi ütemesen verni a talpai között .....ááááá imádom...... főleg ha VÉKONY karcsú a láb... volt már 35-36 os láb a kezembe (és a péniszem körűl) ...ÉS ISTENI amikor a talpai közé veszi a farkam és a makkom ....még ki is látszik a lábujjai között ...Ímádom nézni a gyönyörű vékony karcsú kicsike lábakat ,talpakat, lábujjakat
A feleségemmel közös vágyunk, hogy a masszázs során a masszőr a nejem mellét is alaposan megmasszírozza a jelenlétemben. Mintha ez egy természetes dolog lenne, bár minhármunk számára erotikus gerjedelem fokozását hozná...
Vetkezni
Cucold, a fèrfi előtt dugni a pàrjàt ! Alàzatos, odaadò felesègeket hasznàlni kemenyen… Mocskos dolgokat mondani neki, ès tenni vele, mikôzben nèznek minket, bàr en ezt nem tartom perverzitàsnak, inkább csak egeszsèges, ösztönös kielègülèsnek. Sok dolgot pròbàltam màr, de ez a kedvenc, ha rá gondolok is àll
Jó is az!!!
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Csatlakozom
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Pisi kölcsönóssen. Meg ha szopás kózben nyalják a seggem.
Ondósvpunci dugása. Főleg ha nem a sajátomé van benne!
Ki-fel-megkötözött helyzetben ,bekötött szemmel várni ,hogy kit kell leszopni, kinyalni