Szőrös hónaljra élvezni.
Szex közben a párom koszos zoknis lábát a számba venni,nyalogatni a talpát,szopogatni a lábújjait.
A combfixes lábait a számba fakolni s kényeztetni a lábait.
Emellett ha csatos szandál van rajta,úgy nyalogatni a lábait,lábfejét,lábújjait,
A combfixes lábait a számba fakolni s kényeztetni a lábait.
Emellett ha csatos szandál van rajta,úgy nyalogatni a lábait,lábfejét,lábújjait,
A szőrös muff beindít,betérdel fölém és addig nyalom,míg nem remeg,mint a kocsonya..A fingóját,szintén ájulásig / Tudom,h ezek nem perverzek,ami igazán az lenne,az nem tűri a nyomdafestéket/
Szerintem sokan szeretjük, csak kevesen valljuk be
(Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2024. 05. 02. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hazamenni úgy, hogy a feleségem már megdugta valaki és kinyalni a punciját!
Én egy kivételével az összes anyósra/anyósjelöltre izgultam. Szerintem természetes dolog.
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2024. 04. 28. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 28. vasárnap 08:12
Ilyen még nem volt, de nagyon élveztem. A múlthéten egyik nap itt aludt anyós a vendégszobában. Most valamiért az asszony is úgy volt vele, hogy dugjnuk ott. Mivel az ágynemű nem lett leszedve, így éreztem anyós illatát. Hát nagyon begerjesztett, miközben a lányával szexeltünk.
Popsi nyalás közben mindig kemény leszek
Brutál nagy csöcsök gyúrása!
azt hittem, ez csak az én egyik perverzióm...de nem
(Ez egy válasz Varandras üzenetére (2024. 05. 02. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
igen, sokaknak az már, de ez nem is baj
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 04. 30. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Menstruáció alatt szexelni, főleg hosszan nyalni
Sok párnak plusz férfi is már perverz .
fogalmam sincsen, hogy perverz vagy sem, de szeretem, mikor jó nyálasan, aktív nyelvvel leszop egy nagymellű csaj, de nem a zájába, hanem az orrlikába élvezek el...ritka kincs, aki ezt engedi!
Sperma, pisi nyelésm seggnyalás
Ilyen még nem volt, de nagyon élveztem. A múlthéten egyik nap itt aludt anyós a vendégszobában. Most valamiért az asszony is úgy volt vele, hogy dugjnuk ott. Mivel az ágynemű nem lett leszedve, így éreztem anyós illatát. Hát nagyon begerjesztett, miközben a lányával szexeltünk.
nekem a láb sex.... hófehér titok zokni.... egy kecses , formás vékony lábikón ahh....
Mèlytorkos szopatás, szájbakúrás keményen .
leirtam …. please olvasd ujra es ujra
(Ez egy válasz bipasi27 üzenetére (2024. 04. 23. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ez a cuckold nalam is okes oda vissza akar a ferjem kur mas csajt akar engem kur mast ez mar mar alap
(Ez egy válasz bipasi27 üzenetére (2024. 04. 23. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ez a cuckold nalam is okes oda vissza akar a ferjem kur mas csajt akar engem kur mast ez mar mar alap
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 23. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2024. 04. 23. kedd 07:08
A cuckold nálam is favorit.