ez nekem is bejon
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2024. 04. 23. kedd 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
megirttam
(Ez egy válasz bipasi27 üzenetére (2024. 04. 23. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2024. 04. 23. kedd 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 23. kedd 17:19
inkább tudatosan egészséges vagy, mint perverz imádatod, a spermába 32 vitamin van, táplálja a bőrt, gyakran még a fogszuvasodást is megállítja!
én egy öklözés szívesen kiprobálnék. Szerintem nincs nagy kezem, de még sosem sikerült. 4 ujj az általában igen, volt, hogy az 5. is sikerült, de a kézfejem nem ment be. Vagy a technikám rossz, vagy a punci volt szűk...
inkább tudatosan egészséges vagy, mint perverz imádatod, a spermába 32 vitamin van, táplálja a bőrt, gyakran még a fogszuvasodást is megállítja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 23. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 04. 23. kedd 10:12
sperma friss forró, sok, egészséges- ez a perverzitásom, minden mennyiségben
Hiszen leírta...ráadásul pontosan! Mit nem értettél meg belőle?
(Ez egy válasz bipasi27 üzenetére (2024. 04. 23. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Televerni 1 nő száját,akár 3X 4X csak győzze nyelni!
Ezt hogy kell elképzelni mi az amit szeretsz pontosan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 23. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 04. 23. kedd 10:12
Köszi ezeken túl vagyunk, csak elgondolkodtató, hogy itt miért nem működik sok esetben.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 04. 20. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 20. szombat 22:20
Ha párcserére, többes mókára kerestek partnereket a legegyszerűbb lemenni egy klubba, vagy meglátogatni valamelyik nagyobb privát rendezvényt. Ott adott a hely, az idő és 100% kamumentesen tudtok találkozni, ismerkedni máris egy csomó párral.
Ha már BDSM vonal akkor is van megoldás, vannak nagyobb és kisebb partik egyaránt.
Ha már BDSM vonal akkor is van megoldás, vannak nagyobb és kisebb partik egyaránt.
Nagyon szemérem ajkak és csikló
Dildós játékok, punci , popsi tágítás oda vissza. Spermás , és vizes játékok.
Nekünk párommal a bukkake
A cuckold nálam is favorit.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 04. 23. kedd 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 23. kedd 07:00
Arca élvezés
Spermás játékok
Közös maszti
Punci tagitas
Cuckold (sajnos ezt még nem éltem meg, de ez a legvadabb vágyam)
Spermás játékok
Közös maszti
Punci tagitas
Arca élvezés
Spermás játékok
Közös maszti
Punci tagitas
Spermás játékok
Közös maszti
Punci tagitas
Ha párcserére, többes mókára kerestek partnereket a legegyszerűbb lemenni egy klubba, vagy meglátogatni valamelyik nagyobb privát rendezvényt. Ott adott a hely, az idő és 100% kamumentesen tudtok találkozni, ismerkedni máris egy csomó párral.
Ha már BDSM vonal akkor is van megoldás, vannak nagyobb és kisebb partik egyaránt. (Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2024. 03. 29. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha már BDSM vonal akkor is van megoldás, vannak nagyobb és kisebb partik egyaránt. (Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2024. 03. 29. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért remélem nem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4707628)
2024. 04. 18. csütörtök 19:47
Jön az északi szél és becsukja a mesekönyvet...
Sziasztok
Végig olvastam ezt a fórumot és van pár olyan dolog ami eddig eszembe se jutott de érdekes lehet
Én is megosztom veletek
Nekem a pisi az egyik amiről sokat álmodom. Sajnos nem sokszor volt hozzá szerencsém
Szeretném ha egy nő a fejemre ülne jó szorosan és nyalatná magát, aztán úgy a számba pisilne én meg lenyelném
Nyalni nagyon szeretek
És a másik ami talán mindenkinek már perverzió , és sok bántó választ kaptam már más oldalakon....
Nekem nagyon bejön és izgat az erős punci szag,ha el van hanyagolva kicsit
Szeretem mikor a szag mellé egy kis folyás is társul, imádom nyalni
Imádom még a sok punci nedvet ami nyaláskor sem zavar sőtt felnyalok ameddig csak beér a nyelvem
Jöhet spricc is mert szeretem
Lehet már furán punci mániás vagyok de nem tudom.... egyszerűen szeretem ezeket a dolgokat
Még sajnos partnert nem találtam hozzá aki társ lenne benne , valószínű nem is lesz sosem
Csak egyszer volt ilyen, azóta szeretném megint (akkor ragadott meg ez a dolog)
Mivel látom ti is bátran leirtátok, így én is batorkodtam
Remélem nem csapom ki a biztosítékot
Végig olvastam ezt a fórumot és van pár olyan dolog ami eddig eszembe se jutott de érdekes lehet
Én is megosztom veletek
Nekem a pisi az egyik amiről sokat álmodom. Sajnos nem sokszor volt hozzá szerencsém
Szeretném ha egy nő a fejemre ülne jó szorosan és nyalatná magát, aztán úgy a számba pisilne én meg lenyelném
Nyalni nagyon szeretek
És a másik ami talán mindenkinek már perverzió , és sok bántó választ kaptam már más oldalakon....
Nekem nagyon bejön és izgat az erős punci szag,ha el van hanyagolva kicsit
Szeretem mikor a szag mellé egy kis folyás is társul, imádom nyalni
Imádom még a sok punci nedvet ami nyaláskor sem zavar sőtt felnyalok ameddig csak beér a nyelvem
Jöhet spricc is mert szeretem
Lehet már furán punci mániás vagyok de nem tudom.... egyszerűen szeretem ezeket a dolgokat
Még sajnos partnert nem találtam hozzá aki társ lenne benne , valószínű nem is lesz sosem
Csak egyszer volt ilyen, azóta szeretném megint (akkor ragadott meg ez a dolog)
Mivel látom ti is bátran leirtátok, így én is batorkodtam
Remélem nem csapom ki a biztosítékot
Jön az északi szél és becsukja a mesekönyvet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4740819)
VIP
2024. 04. 18. csütörtök 06:16
Engem az izgat, ha több roma pasi élvez tele, aláz, használ.
Vagy ha pohárból itatják a spermájukat... :P
Vagy ha pohárból itatják a spermájukat... :P
Ha egy nő vagy pár néz szopi és saját arcraélvezés közben.