A foot job , a láb sex..... zokniba el kezdi simogatni a péniszem.... majd leveszi és elkezdi ütemesen verni a talpai között .....ááááá imádom...... főleg ha VÉKONY karcsú a láb... volt már 35-36 os láb a kezembe (és a péniszem körűl) ...ÉS ISTENI amikor a talpai közé veszi a farkam és a makkom ....még ki is látszik a lábujjai között ...Ímádom nézni a gyönyörű vékony karcsú kicsike lábakat ,talpakat, lábujjakat
![buck](images/smilies/buck.gif)
A feleségemmel közös vágyunk, hogy a masszázs során a masszőr a nejem mellét is alaposan megmasszírozza a jelenlétemben. Mintha ez egy természetes dolog lenne, bár minhármunk számára erotikus gerjedelem fokozását hozná...
Vetkezni
![smile](images/smilies/smile.gif)
Cucold, a fèrfi előtt dugni a pàrjàt ! Alàzatos, odaadò felesègeket hasznàlni kemenyen… Mocskos dolgokat mondani neki, ès tenni vele, mikôzben nèznek minket, bàr en ezt nem tartom perverzitàsnak, inkább csak egeszsèges, ösztönös kielègülèsnek. Sok dolgot pròbàltam màr, de ez a kedvenc, ha rá gondolok is àll
![wink](images/smilies/wink.gif)
Jó is az!!!
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Csatlakozom
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Pisi kölcsönóssen. Meg ha szopás kózben nyalják a seggem.
Ondósvpunci dugása. Főleg ha nem a sajátomé van benne!
Ki-fel-megkötözött helyzetben ,bekötött szemmel várni ,hogy kit kell leszopni, kinyalni
Nekem egyetlen egy lenne ésmég pedig,hogy egy Nő elkap és nagyon de nagyon megdugja a szűz hátsómat a felcsatolt műfarkával.Elkapná a derekamat és ráhúzna a műfaszra majd élvezésig dugna.Másodjára pedig bele ültetne és nekem a saját tempómban kellene megdugatnom magamat.
Én dildózom magam, szeretem ha feszít
Finom is az.
Sajnos férfiként ritkán jutok hozzá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 18. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Sajnos férfiként ritkán jutok hozzá.
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 06. 18. kedd 08:16
még mindíg a sperma
Nálunk is "beépített" pántok vannak az ágyban, a Párom(a lány) nagyon szereti. Én is élvezem, amikor ki van szolgáltatva nekem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 18. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 06. 18. kedd 09:27
az is nagyon jó móka, kikötözve lenni- hmmmmmmm .....
az is nagyon jó móka, kikötözve lenni- hmmmmmmm .....
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 06. 18. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 18. kedd 09:20
Bem mondanám perverzitásnak mert nem próbáltam még de mindíg is nagyon izgatott a kikötözött lányokkal való szex.
Bem mondanám perverzitásnak mert nem próbáltam még de mindíg is nagyon izgatott a kikötözött lányokkal való szex.
még mindíg a sperma
Egy frissen teleelvezett puncit vagy popsit tisztara nyalni, vagy a lagjobb ha mindketto jol megvan toltve egyszerre es azt tisztara nyalogatni . Isteni lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretek ismeretlen hölgyekkel csókolózni. Kedvencem az idősebb korosztály. Olyan is előfordult már, hogy szórakozóhelyen spontán történt ilyen....
Bdsm, dogging, gangbang, bukake party, és ezek mind hetero alapon
Vagy csak nem tudsz róla. Én sem tudtam, amíg nem kezdtem el hangfelvételeket csinálni.
(Ez egy válasz louies üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor4](images/smilies/vigyor4.gif)
2024. 06. 10. hétfő 20:53
Király ötlet !!
És .
Szerecsés ember vagy !
Mi csinálunk mindent, de nélkülem nem aktív sajnos.
:/
És .
Szerecsés ember vagy !
Mi csinálunk mindent, de nélkülem nem aktív sajnos.
:/