mikor hova van kedvünk
kaptam már a fülembe is, persze az véletlen volt, upssz
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szerintem ez sextöl,izgalomtol,alkalomtol fugg.nalunk lehet mindenhova,szajba arcra,popsiba,parom kimondottan elvezei ha telelövöm a puncijat.söt el is megy töle.En inkabb szeretem latni,szajba,mellre,popsira,arcra
Két dologtól függ. Az egyik az általános fizikai állapot, mert a prosztatát körülzáró izmok összerándulása préseli ki a váladékot, a másik meg a prosztatában lévő váladék mennyisége és sűrűsége. Ha nincs mennyiség, és/vagy erős izomzat a prosztata körül, akkor távolság sincsen. Sokat kell szexelni, az erősíti ezt az izomcsoportot.
A váladék minősége az étkezéstől, a sűrűsége a bevitt folyadékmennyiségtől függ. Aki keveset iszik, annak sűrű lesz és esetlegesen még kellemetlen szagú is. Ugyanez vonatkozik az étkezésre is, pl. a sok gyümölcs fogyasztása különösen az aromásabbak (barack,mangó,ananász) érezhetőek az ízén. Hasonlóan, mint a tejtermelés, növelhető a mennyiség a hosszabb aktussal is. Fontos dolog, hogy nem a fityma rángatása fokozza a termelődést, hanem a prosztata körüli izmok összehúzódása, ezért van az is, hogy a prosztatamasszázst követően nagyobb a váladék mennyisége. Röviden: sokat inni, sokat és hosszan szexelni, egészségesen étkezni, sok gyümölcsöt fogyasztani, kerülni a gyógyszereket (mesterséges vitaminokat is !), tartósítószereket, disznóhúst és akkor bőséges is lesz, messzire is lő, és nem lesz kellemetlen izű/szagú. +extra, hogy nagyobb az élvezet is
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20600)
2009. 03. 02. hétfő 15:00
nem tudom mennyire tartozik a témához de kíváncsi lennék arra -hátha tud vki rá értelmest választ- hogy mitől függ az hogy a pasik milyen messzire tudnak spriccelni vagyis miért van az h valakinek csak kibuggyan valaki meg 20-30 centire is ellő bármikor?
Na figyu mindenki.Akinek a tapasztalata"nem nyeli le"rossz,az gondoljon bele megenne-e olyasmit ami nem izlik. Az étrendel sokban tudjátok befolyásolni az ízét,úgyhogy megéri kicsit változtatni!!! Nem kell feltétlen hagymát vagy halat ennie barátnődnek csak azért mert te azt ettél reggel. Járjatok utánna ha szeretitek a kedveseteket.
Szerintem attól is függ, körül van-e metélve a pasi, mennyire húzódik hátra a fityma.
Meg talán az általános fizikai állapottól is, azok is "csak" izmok végülis... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg talán az általános fizikai állapottól is, azok is "csak" izmok végülis... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
nem tudom mennyire tartozik a témához de kíváncsi lennék arra -hátha tud vki rá értelmest választ- hogy mitől függ az hogy a pasik milyen messzire tudnak spriccelni vagyis miért van az h valakinek csak kibuggyan valaki meg 20-30 centire is ellő bármikor?
Hát nehéz kérdés sok mindentől függ, mikor volt az utolsó élvezésed, menyire vagyok felizgulva stb, Ha "régen szexeltem" és kellően rá vagyok izgulva akkor 1,5-2 m-re is ki lövök, máskor meg mint írtad ép kibuggyan, ez van ilyenek vagyunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
éljen suna
igazat adok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 21. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (414866)
VIP
2009. 02. 21. szombat 13:36
Látom megy a vita! Beszállnék én is! Szerintem ne a pasi döntse el ,hogy én lenyelje e vagy nem! Én imádok szopni és engedem is,hogy a párom a számba élvezzen,de nem fogom lenyelni még az Ő kedvéért sem! Hogy miért nem? Azért mert nekem kaparja torkom a geci és nincs kedvem napokig krákogni! Próbáltuk már az ananászt,hogy jobb íze legyen, de úgysem jött be! Na aki ezek után azt mondja,hogy inkább ki adná az utam ,azt sajnálni tudom,mert egy önző ember aki csak saját magával foglalkozik! Szerintem tiszteletben kell tartani a partner akaratát is és nem csak mindig a magunkét kell érvényesíteni!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Látom megy a vita! Beszállnék én is! Szerintem ne a pasi döntse el ,hogy én lenyelje e vagy nem! Én imádok szopni és engedem is,hogy a párom a számba élvezzen,de nem fogom lenyelni még az Ő kedvéért sem! Hogy miért nem? Azért mert nekem kaparja torkom a geci és nincs kedvem napokig krákogni! Próbáltuk már az ananászt,hogy jobb íze legyen, de úgysem jött be! Na aki ezek után azt mondja,hogy inkább ki adná az utam ,azt sajnálni tudom,mert egy önző ember aki csak saját magával foglalkozik! Szerintem tiszteletben kell tartani a partner akaratát is és nem csak mindig a magunkét kell érvényesíteni!
A párom azt szereti ha jol beleélvezek a puncusba majd utána kinyalom nagyn élvezi.
Elképzelhető azért az is, hogy - s itt most új kapcsiról beszélek - nem szereti lenyelni, mi több, szopni sem szeret, mert korábban - értsd Előtted
"1. Lenyomták a torkán és majdnem hányt.
2. Eszkimó barátja volt és utálja a halízt
3. Simán csak undorodik az ízétől - a spermának... A farok szopása élmény Neki, azt szereti.
4. Ízét szereti, de a gyógyszert is csak teában oldva tudja bevenni öklendezés miatt...
Mivel nem szeretem, ha lehánynak - miközben fél perccel előtte baromian élveztem az orális kényeztetést - itt viszont elfogadom alternatív megoldásként az arcra- mellre- ...stb. élvezést, mivel akceptálható okai - indokai vannak...
Zsebkendőt azért tényleg ne vegyen elő.... "
Fentiekből látható, hogy egy korábbi kellemetlen élmény miatti előítéletről beszélek...
Remélem a kiemelt (aláhúzott) szavakat figelembevéve tisztul a kép...
Ha nem, chateen megbeszéljük privebn...
s értelemszerűen nem skizó vagyok, sexy_boynak válaszoltam volna - csak elbactam (Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 02. 18. szerda 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
"1. Lenyomták a torkán és majdnem hányt.
2. Eszkimó barátja volt és utálja a halízt
3. Simán csak undorodik az ízétől - a spermának... A farok szopása élmény Neki, azt szereti.
4. Ízét szereti, de a gyógyszert is csak teában oldva tudja bevenni öklendezés miatt...
Mivel nem szeretem, ha lehánynak - miközben fél perccel előtte baromian élveztem az orális kényeztetést - itt viszont elfogadom alternatív megoldásként az arcra- mellre- ...stb. élvezést, mivel akceptálható okai - indokai vannak...
Zsebkendőt azért tényleg ne vegyen elő.... "
Fentiekből látható, hogy egy korábbi kellemetlen élmény miatti előítéletről beszélek...
Remélem a kiemelt (aláhúzott) szavakat figelembevéve tisztul a kép...
Ha nem, chateen megbeszéljük privebn...
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
s értelemszerűen nem skizó vagyok, sexy_boynak válaszoltam volna - csak elbactam (Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 02. 18. szerda 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 18. szerda 15:13
asszem, szövegértési gondokkal küszködsz, ne Magadra vedd, általánosságban írtam, hogy előfordulhat, hogy a múltja miatt nem szereti, aminek a lehetséges okait soroltam fel, viszont vigasztaljon, hogy itteni Főnökasszonyunk skizó, mert egyszerre ügyész és bíró semmilyen jogrendszerben nem lehet....
Na szeva megint. Azt hiszem nem értem amit irsz...kicsit szőke vagyok...megköszönném ha leirnád mégegyszer érthetőbben.Vagyis legalább úgy hogy Én megértsem.
![worship](images/smilies/worship.gif)
asszem, szövegértési gondokkal küszködsz, ne Magadra vedd, általánosságban írtam, hogy előfordulhat, hogy a múltja miatt nem szereti, aminek a lehetséges okait soroltam fel, viszont vigasztaljon, hogy itteni Főnökasszonyunk skizó, mert egyszerre ügyész és bíró semmilyen jogrendszerben nem lehet....
(Ez egy válasz sexy_boy04 üzenetére (2009. 02. 16. hétfő 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 16. hétfő 22:11
Na szeva
!Nem arról van szó hogy lenyomom a torkán mert azt Én sem szeretném ha ráhánynának a farkamra.Nem szoktam erőszakoskodni ha nem akarja lenyelni nem kell de az akkor biztos hogy mégegyszer a szájába nem veszi mert lecserélem olyanra aki lenyeli.Szeretem ha a csaj csak simán szopja a farkam nem ragaszkodom hozzá hogy mindig szájba süljön el.De ha úgy adódik igen is nyelje le.
Ez most költői kérdés akart lenni, vagy tényleg érdekel?
Nekem mindegy hova élvezek, nem az a lényeg, hogy hova kerül a "végtermék" hisz a fizikai kielégülés mindenképp megvan....az, hogy esetleg szájba, testre, punciba, popsiba vagy bármely helyre kerül, az max. lelkileg adhat pluszt annak, aki valamely konkrét "élvezeti céltáblára" gerjed!
Nekem bárhova jó, ahova szereti a partnerem, a lényeg, hogy Neki is jó legyen és ebbe nem tartozik bele az hogy "Hagyja"...az kell, hogy akarja is! (Ez egy válasz Nita üzenetére (2009. 02. 18. szerda 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem mindegy hova élvezek, nem az a lényeg, hogy hova kerül a "végtermék" hisz a fizikai kielégülés mindenképp megvan....az, hogy esetleg szájba, testre, punciba, popsiba vagy bármely helyre kerül, az max. lelkileg adhat pluszt annak, aki valamely konkrét "élvezeti céltáblára" gerjed!
Nekem bárhova jó, ahova szereti a partnerem, a lényeg, hogy Neki is jó legyen és ebbe nem tartozik bele az hogy "Hagyja"...az kell, hogy akarja is! (Ez egy válasz Nita üzenetére (2009. 02. 18. szerda 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hová szeretnél?
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 02. 18. szerda 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
2009. 02. 18. szerda 10:18
én inkább egy szopást kérnék, nem szót....
..és hogy a topik témájánál maradjak, a Hölgy Választhat, hogy hova élvezzek....
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
..és hogy a topik témájánál maradjak, a Hölgy Választhat, hogy hova élvezzek....
![finom](images/smilies/finom.gif)
én inkább egy szopást kérnék, nem szót....
(Ez egy válasz Nita üzenetére (2009. 02. 18. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Szót kérsz Te is??
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 02. 18. szerda 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
2009. 02. 18. szerda 10:00
Bocsika, hogy beleugatok, de az utóbbi hsz-ek nem inkább ebbe a topikba valók...? :
Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
....már elnézést kívánok....
A tanú szólni kiván!
Ha nem akarja nem kell lenyelnie ez az Ő döntése.Ha a NŐ azt akarja hogy csorogjon az arcán akkor keressen olyat akinek ez bejön mert az Én nőmnek bizony ne folyjon ki a szájából.Csak nyelés útján távozzon.Mindenki olyan partnert keressen aki az elképzeléseit megvalósitja.Átadom a szót.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 02. 18. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 18. szerda 09:53
hoppá-hoppá...az ügyészség újra szót kér!
megalázó a nő számára? az nem megalázó a nő számára, hogy le KELL nyelnie, ha nem vette ki időben? nem kettőn áll a vásár? mi van, ha a nőnek bejön, hogy csorog az arcán (speciel nekem bejön, szerintem izgi, ha csorog az arcomon, a nyakamon... bár én is lenyelés párti vagyok)? ez nem megalázó a nő számára: "hogy mégegyszer a szájába nem veszi mert lecserélem olyanra aki lenyeli"?
vagy akkor csak neked van jogod dönteni a spricc helyéről??
megalázó a nő számára? az nem megalázó a nő számára, hogy le KELL nyelnie, ha nem vette ki időben? nem kettőn áll a vásár? mi van, ha a nőnek bejön, hogy csorog az arcán (speciel nekem bejön, szerintem izgi, ha csorog az arcomon, a nyakamon... bár én is lenyelés párti vagyok)? ez nem megalázó a nő számára: "hogy mégegyszer a szájába nem veszi mert lecserélem olyanra aki lenyeli"?
vagy akkor csak neked van jogod dönteni a spricc helyéről??
Bocsika, hogy beleugatok, de az utóbbi hsz-ek nem inkább ebbe a topikba valók...? :
elfogultság miatt a védelem tanúját kizárom a tárgyalásból
(csak poén volt, természetesen elfogadható a válasz) (Ez egy válasz Nita üzenetére (2009. 02. 18. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
(csak poén volt, természetesen elfogadható a válasz) (Ez egy válasz Nita üzenetére (2009. 02. 18. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 18. szerda 09:50
A védelem képviseletében átvenném a szót
Hát az én arcora ne engedje senki. Van számtalan jobbnál jobb hely a cucc számára. Nem kell "összeragacsozni" az arcomat, és a hajamat
. Személy szerint Én is megalázónak tartom, ha az arcomra lövik. Nem csak a pasinak kell tudni, mikor jön az anyag. ÉN érzem, és csak akkor csinálom tovább, ha le is akarom nyelni.. Van még kérdése a Tisztelt Bíróságnak?
Hát az én arcora ne engedje senki. Van számtalan jobbnál jobb hely a cucc számára. Nem kell "összeragacsozni" az arcomat, és a hajamat