Irigylem azokat, akik a barátnőjük szájába, arcára élvezhetnk. Szerintem sok kapcsolat(házasság) megy tönkre ez miatt.
Én szeretnék a szájába de ő azt mondja hogy utána smacizzak vele! Na ezt azért már ne!!!!
Az én csajom állandóan le akarja nyelni, alig engedi hogy ne a szájába menjen az egész
hát ez nem semmi.komoly nő lehetett???
(Ez egy válasz geza75 üzenetére (2006. 12. 29. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2006. 12. 29. péntek 15:38
Én ráélveztem volt csajom talpára,majd egy közös ismerös nő/36éves/lenyalta róla.Csajom akkor 18 mult.Azóta vagyok "lábimádó"..
Én ráélveztem volt csajom talpára,majd egy közös ismerös nő/36éves/lenyalta róla.Csajom akkor 18 mult.Azóta vagyok "lábimádó"..
Bárhová. csak mindkét félnek jó legyen
utánna ugy járna az ember mint clinton:)
A csaj lábaira!:-)
az gáz lenne.
azért ne a ruhára:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (41637)
VIP
2006. 11. 05. vasárnap 13:00
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://www.kepfeltoltes.hu/061105/Ruh_ra_004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
IGAZAD VAN DE LEGALÁBB 4 szer 1-nap
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Száj, arc, mell, fenék,...stb.
Nekem mindegyik bejön..:)
Nekem mindegyik bejön..:)
Én még csak popóba nem élveztem bele! Sajnos! De nincs annál szebb látvány mikor a csajszi szétkeni magán a "munka gyümölcsét". A lényeg, hogy sok anyag legyen! Erre valakinek van valami tippje? A mennyiség növelésre?
Minden nap máshova.
Szia
hát nagyon kiváncsi vagyok mindenre csudi vagy
Kérlek jelentkezz hazaimail@freemai.hu
Géza
hát nagyon kiváncsi vagyok mindenre csudi vagy
Kérlek jelentkezz hazaimail@freemai.hu
Géza
a mellére király. szerintem
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Méghogy nem olyan látványos?!!!
Nincs izgatóbb egy csordogáló puncitót!(esetleg több) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 03. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs izgatóbb egy csordogáló puncitót!(esetleg több) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 03. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 21:52
Ha lehet valasztani akkor punciba, puncira, hasira, cicikre, barhova csak jo legyen. Viszont szajba nem. Szerintem a legjobb ha a punciba elveznek. Nem olyan latvanyos, de izgato.
Ez a kérdés nem kérdés, mert egyik válasz az, ahová sikerül, a másik válasz, ahová szabad!
a nő szájába a legizgatóbb
Én arcra szeretem..meg mellre..meg..popsira...meg szájba..meg hajba..meg harisnyás lábra..meg a lyukas csokoládét is szeretem.