sZIA ÉS VAN AKI ODA ENGEDJE? :-)))))
miért lánnyal csókolóztál már miután a szádba élveztek?
irigylem!!!
Rólad van a GG-n kép?
Rólad van a GG-n kép?
Ha valami jo tanács emgem is érdekelne.koszi
(Ez egy válasz Able üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Able üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 13:12
xxAnikó,a fenékbeélvezéssel kapcsolatban mondanék neked vmit privátban. Szerintem érdekelne...
mikor hova jo
Szívesen beleélveznék!
xxAnikó,a fenékbeélvezéssel kapcsolatban mondanék neked vmit privátban. Szerintem érdekelne...
Te itt nagyon ismerkedsz, még a végén kérek én is egy fotót rólad :D
Kapcsolatban nem gond (nekem), le tudjuk ketten győzni "őket":-)
Köszi!:-9
Köszi!:-9
Jujj, azt ne! Kit hívjak akkor, nőgyógyászt? Fogorvost?
![confused](images/smilies/confused.gif)
én is belédtörnék!!!
Én most szexre képtelen állapotban vagyok:-) Az orális szex kilőve, mivel örülök, hogy egyáltalán a számon levegőt kapok. A puncimba meg holnap betör a vörös hadsereg.
Az arcra élvezés egy nagyon kényes téma: lehet megalázó és lehet szeretetteljes egyaránt. Utóbbit csakis egy szép kapcsolatban tudom elképzelni.
Persze nem is tehetem, enyém az vagy mi!?
A mogyoró krémet próbáltátok már?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 04. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (15416)
2005. 10. 04. kedd 09:48
Sajnos édesszájú a hölgyemény...se a tonikot, se a grapfruitot nem szereti...és még a teájába is egy vagom cukrot rak...
Szóval Ő pont kilóg a sorból!
Na most mitévő legyen...Ötlet?
Szóval Ő pont kilóg a sorból!
Na most mitévő legyen...Ötlet?
ez így van,de egyben meg is mutatod,hogy nem undorodsz a saját cuccodtol
(Ez egy válasz szasza9mm üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van leon, de ez is két emberen múllik.
(Ez egy válasz leon280 üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz leon280 üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én személy szerint punciba szeretek a legjobban élvezni, de ez inkább a szeretkezésekre vonatkozik. Orálnál én is a párom szájába szeretem. Persze ez rajta is múlik. Régebben ő sem szerette, de megbarátkozott vele és azóta természetes nála is. Persze popsiba, popsira, mellre, hasra, hátra, bárhova nagyon izgató. Az arcra élvezés is izgató, már aki szereti. Nem vetjük meg, de nem gyakoroljuk túl gyakran. Tehát, ha szereti valaki a partnerét akkor szerintem(tünk) édes mindegy!
Sziasztok!
Hát ez nálunk nem jön be sajnos mert az a párom kidobja a taccsot tőle ....sajna (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez nálunk nem jön be sajnos mert az a párom kidobja a taccsot tőle ....sajna (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 10. 01. vasárnap 19:07
Ja...én sem "reklamálok", ha dugás után a számba adja!
de a puncibol se rossz kinyalni és utána le smárolni a lányt
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 10. 01. vasárnap 19:07
Ja...én sem "reklamálok", ha dugás után a számba adja!