Foprezo megnyitotta lökött topikját...és jó magára hagyta, mint halász a varsát.....majd holnap kiröhögi magát a klassz beírásokon!
ja, kb ez a véleményem. de ha akarja a nő, hát legyen. nekem nem fáj,de eszembe nem jut h kérjem. ha a nő kérné, megtenném,de szerintem épeszü nő nemigen kéri... nem perverz ami mindkettőtöknek jó...
(Ez egy válasz Hurrican üzenetére (2005. 10. 01. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 01. szombat 21:49
Az arcra élvezés, szerintem senkinek nem jutott eszébe míg valami prverz videót nemcsinált róla vaklaki. Szerintem semmi jó nics benne. Még ha hagyná is egy nő, szerintem megalázó.
Az arcra élvezés, szerintem senkinek nem jutott eszébe míg valami prverz videót nemcsinált róla vaklaki. Szerintem semmi jó nics benne. Még ha hagyná is egy nő, szerintem megalázó.
Te bátoritasz ? van aki meg szídalmaz amiért itt kevergek
de jólérzem magam itt,és maradok.
nos,hogy hova, szinte mind1, csak óvszer nélkül ne a punimba
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
nos,hogy hova, szinte mind1, csak óvszer nélkül ne a punimba
nem merem leírni mert megfenyítenek
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 30. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
Törölt felhasználó (29760)
VIP
2005. 09. 30. péntek 13:16
Kiscica, szerinted hova?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 30. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Törölt felhasználó (29760)
VIP
2005. 09. 30. péntek 13:11
hogy hova, na ez még egy jó téma
hogy hova, na ez még egy jó téma
A "csokis"-ba...Szerintem.
fényképezőre!
Ez jó!:)
Én például a ma nagyon terjedőben lévő "pusza" szót nem szeretem, meg van egy csomó, csak most hirtelen nem jut eszembe.
Ami pedig a témát illeti, a barátnőm azt szereti, ha a puncijába élvezek... (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 09. 28. szerda 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Én például a ma nagyon terjedőben lévő "pusza" szót nem szeretem, meg van egy csomó, csak most hirtelen nem jut eszembe.
Ami pedig a témát illeti, a barátnőm azt szereti, ha a puncijába élvezek... (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 09. 28. szerda 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 28. szerda 18:08
én a "szevasz" szót utálom, bár a témához nincs köze csak eszembe jutott
de az írásom csak jó hatással van a topicra mert, ha növekszik a hozzászólók száma egyre többen kukkantanak be, bár nem fognak hozzászólni, de azért legalább benéznek
de az írásom csak jó hatással van a topicra mert, ha növekszik a hozzászólók száma egyre többen kukkantanak be, bár nem fognak hozzászólni, de azért legalább benéznek
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
én a "szevasz" szót utálom, bár a témához nincs köze csak eszembe jutott
Tisztelt Fórumozó Hölgyek!
Azt szeretném megtudni, hogy hova szeretitek ha a pasitok elélvez?
Ki az aki nagyon szereti azt ha a pasija az arcára élvez?
Azt szeretném megtudni, hogy hova szeretitek ha a pasitok elélvez?
Ki az aki nagyon szereti azt ha a pasija az arcára élvez?