Lótusz kedves én minden lukadban élveznék ha hagynád Puszi minden hová
Sonkás
Sonkás
![finom](images/smilies/finom.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Tudod...erre én csak annyit tudok mondani, hogy ha valakit szeret az ember, meghozhatja érte ez a szerintem elég kicsi "áldozatot", hogy ha már elmentél a szájában, lenyelje....
Amúgy párod szereti mondjuk a grapefruitot, vagy a tonikot? Mert ugye ezek is keserűek...és mégis sokan fogyasztják...akkor meg egy ilyen csekélység miatt el lehet viselni azt az "édes keserűséget" is....
Amúgy párod szereti mondjuk a grapefruitot, vagy a tonikot? Mert ugye ezek is keserűek...és mégis sokan fogyasztják...akkor meg egy ilyen csekélység miatt el lehet viselni azt az "édes keserűséget" is....
Kedves Eperkelyhecske!
Nos szóval azt én is nagyon szeretem ha a barátnőm puncijába mehetek el...csodálatos érzés, nade mi is szoktuk az anális szexet gyakorolgatni...nos ha jól tudom akkor szex eme formájában sokkal nagyon az esélye bármilyen fertőzést össze szedni, de az aids is becsúszhat...nos te mit vallasz erről?
Na most a másik kérdés:
A barátod csak a feneked +bejáratára élvez rá vagy esetleg telejesen bele a fenekedbe? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 02. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos szóval azt én is nagyon szeretem ha a barátnőm puncijába mehetek el...csodálatos érzés, nade mi is szoktuk az anális szexet gyakorolgatni...nos ha jól tudom akkor szex eme formájában sokkal nagyon az esélye bármilyen fertőzést össze szedni, de az aids is becsúszhat...nos te mit vallasz erről?
Na most a másik kérdés:
A barátod csak a feneked +bejáratára élvez rá vagy esetleg telejesen bele a fenekedbe? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 02. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2005. 10. 02. vasárnap 18:05
Számomra nem éppen gusztusos, ha valaki kiköpi, akkor már inkább ne érintkezzen az ondó a szájjal! Mivel nem szeretem az alkalmi szexet, ezért arra a kérdésre, hogy "HOVA?", a válaszom: ahol a helye van, hogy legyen---->puncikában!#finom](persze, ehhez nem árt, ha valaki szeret szerelmeskedni.
Alkalmanként szeretem a számba és a fenekembe is, de nem szoktam ezt túlzásba vinni.
Alkalmanként szeretem a számba és a fenekembe is, de nem szoktam ezt túlzásba vinni.
Köszönöm aki eddig hozzászólt a topichoz...
Sokaknak igazat adok abban hogy az egy kicsit megalázó ha a nő megengedi hogy az arcára élvezzen egy férfi...
Na de lehet hogy van olyan ember aki szereti!
Nekem régebben engedte a barátnőm hogy a orális szex közben a szájába menjek el, de miután az ondó ize nem igazán nyerte el a tetszését később kérte hogy ha lehet ott kössön ki!
Nos én az érvét tudomásul vettem. Utána olvastam, az iz megváltoztatásához sokan az ananászt javasolták...de hát hiába, nagy válzotást nem eredményezett....ugyhogy igy sajnos ettől a "dologtól" megváltunk...
Nos valaki valamilyen tapasztalattal rendelkezik?
szívesen várok erre tanácsot!
Sokaknak igazat adok abban hogy az egy kicsit megalázó ha a nő megengedi hogy az arcára élvezzen egy férfi...
Na de lehet hogy van olyan ember aki szereti!
Nekem régebben engedte a barátnőm hogy a orális szex közben a szájába menjek el, de miután az ondó ize nem igazán nyerte el a tetszését később kérte hogy ha lehet ott kössön ki!
Nos én az érvét tudomásul vettem. Utána olvastam, az iz megváltoztatásához sokan az ananászt javasolták...de hát hiába, nagy válzotást nem eredményezett....ugyhogy igy sajnos ettől a "dologtól" megváltunk...
Nos valaki valamilyen tapasztalattal rendelkezik?
szívesen várok erre tanácsot!
Kedves Hurrican!
Nem hagytam itt csak sajnos nem jutott időm ránézni...
Nos én azért nyitottam ezt a topicot, mert végignézve a topic listát nem találtam egy olyan topicot sem ami kifejezetten ezt a témát vesézte volna ki...igy hát ezt megnyitottam azzal a céllal hogy majd a kedves fórumozók megosztják a véleményüket! és amint látom azért valamilyen szinten ez megis történt..
És én úgy érzem nem lökött topicot nyitottam, hanem eccerűen csak kiváncsi vagyok, ki hogyan szereti...és egy ember azér ember hogy kiváncsi legyen! (Ez egy válasz Hurrican üzenetére (2005. 10. 01. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem hagytam itt csak sajnos nem jutott időm ránézni...
Nos én azért nyitottam ezt a topicot, mert végignézve a topic listát nem találtam egy olyan topicot sem ami kifejezetten ezt a témát vesézte volna ki...igy hát ezt megnyitottam azzal a céllal hogy majd a kedves fórumozók megosztják a véleményüket! és amint látom azért valamilyen szinten ez megis történt..
És én úgy érzem nem lökött topicot nyitottam, hanem eccerűen csak kiváncsi vagyok, ki hogyan szereti...és egy ember azér ember hogy kiváncsi legyen! (Ez egy válasz Hurrican üzenetére (2005. 10. 01. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 01. szombat 22:03
Foprezo megnyitotta lökött topikját...és jó magára hagyta, mint halász a varsát.....majd holnap kiröhögi magát a klassz beírásokon!
Ilyen egyszer velem is történt, (persze nem az én orromba ment
) pont az első alkalommal, egy sátorban, és úgy nevettünk rajta, hogy tőlünk zengett a camping.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 02. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
2005. 10. 02. vasárnap 19:14
Én egyszer tényleg véletlenül az orrába pricceltem...,de csak fokozta a kedélyállapotunkat mert elég sokáig nevetgéltünk "véletlen" történésen.
Én nem láttam , csak az tűnt fel, hogy kapkod "p.zs." után, pedig az előbb még nem volt megfázva....
Én nem láttam , csak az tűnt fel, hogy kapkod "p.zs." után, pedig az előbb még nem volt megfázva....
Ez így is van!:)))
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 02. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
![](http://img.tar.hu/melak/size2/14542729.jpg)
Az apó öröm is öröm...:)
Hát...ezen lehet, hogy én is röhögőgörcsöt kaptam volna...
![](http://www.randivonal.hu/blogkepek/randivonal/731069/32776_1.jpg)
Én egyszer tényleg véletlenül az orrába pricceltem...,de csak fokozta a kedélyállapotunkat mert elég sokáig nevetgéltünk "véletlen" történésen.
![](http://www.kepfeltoltes.hu/051002/cumi28.jpg)
Sok alternatíva van, ezek a kedvenceim!
![](http://www.kepfeltoltes.hu/051002/hova_elvezzen1.jpg)
Számomra nem éppen gusztusos, ha valaki kiköpi, akkor már inkább ne érintkezzen az ondó a szájjal! Mivel nem szeretem az alkalmi szexet, ezért arra a kérdésre, hogy "HOVA?", a válaszom: ahol a helye van, hogy legyen---->puncikában!#finom](persze, ehhez nem árt, ha valaki szeret szerelmeskedni.
Nesze 1 másik...
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 10. 02. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![](http://img.tar.hu/firepussy/size2/12156687.jpg)
Bezzeg, ha ananásszal, meg fahéjjal ette volna a pasit, biztos nem köpte volna ki....
![circling](images/smilies/circling.gif)
![circling](images/smilies/circling.gif)
Csúnya kép !
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
...hát ide!
![](http://img.tar.hu/firepussy/size2/13007065.jpg)
az nekem is smile, az a legjobb, a gáz ott volt régen vagy akárm ost is ha csak kiveri, és akkor nincs mese, lepdő közepire
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Vivi van gumim:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 01. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
VIP
2005. 10. 01. szombat 21:32
Te bátoritasz ? van aki meg szídalmaz amiért itt kevergek
de jólérzem magam itt,és maradok.
nos,hogy hova, szinte mind1, csak óvszer nélkül ne a punimba
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
nos,hogy hova, szinte mind1, csak óvszer nélkül ne a punimba
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
És egyébként magán vélemény, hogy leginkább a punciba...de az orál ellen sincs semmi kifogásom