Sziasztok! Én Ilda férje vagyok. Én dugtam a sógornőm régebben kb fél évig. Persze akkor a párom nem tudott róla. Nagyon jó volt.
![smile](images/smilies/smile.gif)
nekem mar csak ex sogornom van de meg mindeg megdugnam ha lehetne nagyon is mmmmmmmmmmmmmm
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
2014. 02. 19. szerda 14:26
Ha egy nő szidja a pasikat, akkor rásütik, hogy frigid. Ha nem is az, de kiábrándult, szóval van benne valami. Ha egy pasi szidja a legválogatottabb jelzőkkel a nőket, akkor az macsó? A fenét, csak azt hiszi. Valami gond lehet vele, mert ha örömet találna bennük, akkor nem tenne ilyet. Lehet, hogy élvezi és a nők is őt, de akkor is valami hiányérzettel, kisebbségi komplexussal jön el tőlük. Így aztán kompenzál. Érdekes a férjemnek elég sok barátnője volt. Felesége is másik, tartós kapcsolata, de mindegyikről normálisan beszél. Azt mondja, ha egy nő megtiszteli azzal, hogy magába fogadja, ezt nem szabad elfelejteni és szidalmazni. Egy igazi férfi szerintem így gondolkodik.
Az én sógornőm egy angyal. Nem bomba csaj, hanem olyan igazi barátnő feeling: nagyon cuki a pofija, ked es, közvetlen, magára igényes és vékony(pici cicikkel). Olyan erotikus kisugárzása van, hogy ilyent nagyon ritkán látni. Minden egyes alkalommal, amikor találkozunk, megkìvánom, és el játszom a gondolattal:mi lenne ha...
A fórum nem arról szól hogy amit írt az valós vagy sem.
De ha már téma a stílus: ha bárki úgy beszél a másik nemről ami becsmérlő, esetleg lealázó, akkor ott nagyon valószínű hogy az elbeszélt történet csak a fantázia szüleménye.
Nem macsóság hanem egyszerűség...
De ha már téma a stílus: ha bárki úgy beszél a másik nemről ami becsmérlő, esetleg lealázó, akkor ott nagyon valószínű hogy az elbeszélt történet csak a fantázia szüleménye.
Nem macsóság hanem egyszerűség...
Ha egy nő szidja a pasikat, akkor rásütik, hogy frigid. Ha nem is az, de kiábrándult, szóval van benne valami. Ha egy pasi szidja a legválogatottabb jelzőkkel a nőket, akkor az macsó? A fenét, csak azt hiszi. Valami gond lehet vele, mert ha örömet találna bennük, akkor nem tenne ilyet. Lehet, hogy élvezi és a nők is őt, de akkor is valami hiányérzettel, kisebbségi komplexussal jön el tőlük. Így aztán kompenzál. Érdekes a férjemnek elég sok barátnője volt. Felesége is másik, tartós kapcsolata, de mindegyikről normálisan beszél. Azt mondja, ha egy nő megtiszteli azzal, hogy magába fogadja, ezt nem szabad elfelejteni és szidalmazni. Egy igazi férfi szerintem így gondolkodik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 19. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 02. 19. szerda 12:20
Én nem szerettem volna ezeket elmondani, mert megint nekem jönnek, hogy hitetlenkedek, meg negatív vagyok.
Én nem szerettem volna ezeket elmondani, mert megint nekem jönnek, hogy hitetlenkedek, meg negatív vagyok.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 19. szerda 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 19. szerda 10:26
Valami gondja lehet a nőkkel. Lehet, hogy nem is volt neki, ezért talál ki ilyen baromságokat és mondja el őket minden félének.
Valami gondja lehet a nőkkel. Lehet, hogy nem is volt neki, ezért talál ki ilyen baromságokat és mondja el őket minden félének.
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2014. 02. 19. szerda 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
zsbalo nak mindenki ribanc
Én szelíd vagyok. Én, ha így beszélne rólam a pasim, csak a tökét csavarnám le.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Szinte feltüzel, ahogyan a nőkről beszélsz. Ilyen pasit keresek már évek óta.
(Ez egy válasz Zsbalo üzenetére (2014. 02. 18. kedd 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 18. kedd 04:29
Sziasztok! Van egy huszonéves barátnőm. Igazi kis ribanc, szereti szétbaszatni magát, nagyon gátlástalan. A bátyjának a felesége, már benne van a korban, olyan jó negyvenes, van is egy gyerekük. Nem néz ki igazán jól a csaj, de nem is csúnya. Van rajta egy kis felesleg, farmerban látszik a jó nagy popó... :P Elég ellenszenves csaj egyébként, szeret velem is meg barátnőmmel is kötekedni, veszekedni, de azt hiszem, hogy talán pont ezért nagyon szétbasznám, olyan istenesen, jó keményen megszopatni, aztán kutyában alázva szétbaszni, esetleg a seggét is becserkészni, simán kinézem belőle, hogy hagyná a seggét is és a végén a szájába verni a gecim. Szívesen lefényképezném közben, aztán ha szétmennénk barátnőmmel elküldeném a képeket a kiscsalád összes tagjának. Élvezném, ahogy annak a mocskos kurvának betömhetném a nagypofáját a vastag faszommal és folyna ki a gecim a száján, persze csak az, amit nem nyeletnék le vele... :P
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Testvérek között tizenéves korkülönbség nem lehetetlen. Én ismerek olyat akinek a legnagyobb és a legkisebb gyereke között 20 év a korkülönbség. De 15-16 év elég sűrűn előfordul.
(Ez egy válasz csatti03 üzenetére (2014. 02. 18. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 18. kedd 10:21
Akkor a barátnőd meg a bátyja közt ilyen nagy a korkülönbség? Vagy idősebb nőt vette el?
Az egész történet elég gyenge lábakon áll.
Az egész történet elég gyenge lábakon áll.
Akkor a barátnőd meg a bátyja közt ilyen nagy a korkülönbség? Vagy idősebb nőt vette el?
Az egész történet elég gyenge lábakon áll. (Ez egy válasz Zsbalo üzenetére (2014. 02. 18. kedd 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egész történet elég gyenge lábakon áll. (Ez egy válasz Zsbalo üzenetére (2014. 02. 18. kedd 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Van egy huszonéves barátnőm. Igazi kis ribanc, szereti szétbaszatni magát, nagyon gátlástalan. A bátyjának a felesége, már benne van a korban, olyan jó negyvenes, van is egy gyerekük. Nem néz ki igazán jól a csaj, de nem is csúnya. Van rajta egy kis felesleg, farmerban látszik a jó nagy popó... :P Elég ellenszenves csaj egyébként, szeret velem is meg barátnőmmel is kötekedni, veszekedni, de azt hiszem, hogy talán pont ezért nagyon szétbasznám, olyan istenesen, jó keményen megszopatni, aztán kutyában alázva szétbaszni, esetleg a seggét is becserkészni, simán kinézem belőle, hogy hagyná a seggét is és a végén a szájába verni a gecim. Szívesen lefényképezném közben, aztán ha szétmennénk barátnőmmel elküldeném a képeket a kiscsalád összes tagjának. Élvezném, ahogy annak a mocskos kurvának betömhetném a nagypofáját a vastag faszommal és folyna ki a gecim a száján, persze csak az, amit nem nyeletnék le vele... :P
Ajjaj, nagyon fel van spanolva valaki. Emiatt egy gondolat támadt bennem, de megtartom
(Ez egy válasz Zsbalo üzenetére (2014. 02. 18. kedd 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![alien2](images/smilies/alien2.gif)
A sógornőm nagyon belevaló csajszi és szerintem én is bejövök neki de kicsit labilis természetű és ez gátol abban hogy bepróbálkozzak nála...
Többször meglestem,láttam mesztelenül is,hallottam szex közben és nagyon felizgítt
talán majd egyszer összejön
Többször meglestem,láttam mesztelenül is,hallottam szex közben és nagyon felizgítt
És többen is vannak olyanok, akik nem veszik a lapot...
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2013. 08. 21. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
Vulgárisan fogalmazva, ezen beszartam. Az anyóstól megkérdezni, aki általában mindig a vő ellen van. Még az is lehet az anyósnak is bejön, aztán besértődik és kitálal mindent. Szerintem erre nincs jó megoldás. Ha olyan jó csaj a sógornő, akkor feltételezem van valakije. A nők ilyen esetben nincsennek benne egyéb lehetőségekben. Ha benne lenne, ha olyan lenne a habitusa, akkor azt lehetne rajta látni. Itt más megoldás nincs, csak meghagyni képzeletnek, vágynak. Vagy konkrétan a sógornőnek szegezni a dolgot. Persze előtte nem árt puhítani, dícsérni óvatosba, kacsintani rá, nézni, hogy hogyan reagál a jelekre. Ha kis időn belül az asszony neki esik, akkor felejtős, mert elmondta neki, hogy kacsingatnak rá. Ha nincs negatív visszajelzés, akkor neki lehet esni. Ezt innen nem tudjuk megoldani, tanácsokat sem tudunk adni megfelelőt, mert nem ismerjük a szereplőket. Az anyósnak szólni a legbutább ötlet lenne, nem is hiszem el, hogy ez a tanács komoly lett volna. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 21. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9193)
2013. 08. 21. szerda 15:31
Mindenképp az anyósnak vesd fel először, hiszen ő ismeri a legjobban a két lányát.
Ha ő áldását adja, akkor utána jöhet a sógornő, majd a feleséged megkérdezése.
Ha ő áldását adja, akkor utána jöhet a sógornő, majd a feleséged megkérdezése.
Mindenképp az anyósnak vesd fel először, hiszen ő ismeri a legjobban a két lányát.
Ha ő áldását adja, akkor utána jöhet a sógornő, majd a feleséged megkérdezése. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 21. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ő áldását adja, akkor utána jöhet a sógornő, majd a feleséged megkérdezése. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 21. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (874462)
2013. 08. 21. szerda 13:11
Holnap találkozom más okbol a sógornömmel és nem tudom hogy megkérdezzem töle mi lenne ha összebujnánk. Páromat nem akarom elhagyni. Csak sexelnék vele vagy ami kialakul de én többször is benne lennék. Hármasba biztos csúcs lenne izgatna ha egyszerre látnám öket meztelenül. Akkor kinek hozzam fel elösször a témát?
Vannak akik nem veszik a lapot