Holnap találkozom más okbol a sógornömmel és nem tudom hogy megkérdezzem töle mi lenne ha összebujnánk. Páromat nem akarom elhagyni. Csak sexelnék vele vagy ami kialakul de én többször is benne lennék. Hármasba biztos csúcs lenne izgatna ha egyszerre látnám öket meztelenül. Akkor kinek hozzam fel elösször a témát?
Próbáld rávenni, hogy hármasban csináljátok! Nincs is annál csodálatosabb élmény egy férfi számára, ha egy testvérpárral bújhat ágyba, főleg, ha az egyik a felesége! Ez a szex legfelsőbb foka, ez a legtöbb, amit egy nő a párjának adhat
/mod. megjegyzés: Szerintem nem kellene a hármast, mint lehetőséget belekeverni a fórumszálba. A szarkazmus és a cinizmus igen jó fegyver, de egy idő után elveszíti a célját, sőt ellentétes hatást is tud kiváltani.
A hármasnak köze nincs ehhez. Ravenna/ (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 21. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
/mod. megjegyzés: Szerintem nem kellene a hármast, mint lehetőséget belekeverni a fórumszálba. A szarkazmus és a cinizmus igen jó fegyver, de egy idő után elveszíti a célját, sőt ellentétes hatást is tud kiváltani.
A hármasnak köze nincs ehhez. Ravenna/ (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 21. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (874462)
2013. 08. 21. szerda 11:14
Én nagyon bevagyok indulva a sógornömre már nehezen birok az érzéseimmel és nem tudom mit tegyek. Hogy mondjam el neki az érzéseimet hogy ne mondja tovább a növérének. Egyszer még csak 17 éves volt láttam meztelenül maszti közben ö már 25 éves és bomba nö lett. Van hogy a fényképére masztizom annyira kívánom. Tanácsokat szivessen fogadok.
Először magaddal kellene tisztáznod a saját érzéseidet!!! Csak megdugni akarod, vagy érzelmileg is kötődsz hozzá??? Azután ha kellően letisztult benne a dolog, akkor nagyon finoman el is mondhatod neki a dolgot!
Sok nő volt az életemben, akit szívesen megdugtam volna, de ezt mindig udvariasan, diszkréten, kulturáltan közöltem velük! A nagy részük ugyanolyan kulturáltan sajnos vissza is utasított - minden harag nélkül- de volt akinél sikert értem el!
Ne legyél tolakodó, mert azzal mindent elrontasz! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 21. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok nő volt az életemben, akit szívesen megdugtam volna, de ezt mindig udvariasan, diszkréten, kulturáltan közöltem velük! A nagy részük ugyanolyan kulturáltan sajnos vissza is utasított - minden harag nélkül- de volt akinél sikert értem el!
Ne legyél tolakodó, mert azzal mindent elrontasz! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 21. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nagyon bevagyok indulva a sógornömre már nehezen birok az érzéseimmel és nem tudom mit tegyek. Hogy mondjam el neki az érzéseimet hogy ne mondja tovább a növérének. Egyszer még csak 17 éves volt láttam meztelenül maszti közben ö már 25 éves és bomba nö lett. Van hogy a fényképére masztizom annyira kívánom. Tanácsokat szivessen fogadok.
Lehet erre egyáltalán jó tanácsot adni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 21. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Excsajom huga éppenhogy kiskoru volt még, de olyan mellekkel amikről álmodik mindenki... Ha csak megláttam kész voltam tőle, hányszor elképzeltem a pejhes puniját mg azokat a ciciket... Neki is bejöttem látszott rajta. Na mindegy nem lett belőle semmi, megmarad örök fantáziának!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok!
A sógorral? Hm... igen... nyami! : )
A sógorral? Hm... igen... nyami! : )
Szerintem sokan vagyunk ilyen kocka agyuak, én megértelek az enyémet is megdugták majdnem belepusztultam pedig nem akart elhagyni, csak vonzotta a kiváncsiság, és megtette! Nagyon rossz érzés volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 14. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (818678)
2011. 09. 14. szerda 15:34
a feleségemet megdugta a sogorom az ő házasságuk rá is ment a niénk tulélte de sokáig bántott
Kötelező a folytatás! Most már ne fogd vissza magad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (854732)
2012. 08. 22. szerda 12:41
Nekem volt egy jó sztorym
-sőt....az első után több is.!-Szóval....vendégségbe vagyunk,én a párom sógoromék,sógornőm,stb,,anyóséknál!.-a párom elküldtem-a közértbe.,míg én véletlen-a sógornőmmel maradtam.egy kis szobába.-kettesben.!/számitógépezés,stb.zene-!.a szoba ablaka.az utcára néz !.
.kérdezi a sógornőm.egy 3 perces csönd után///aki.fiatal-19 éves-kis vékony.bomba.kis napbarnitott bőr,szép kis kerek-.fenék.szopós száj-finom jó bőr!!//.hogy...-ha..akarom és van kedvem ott helybe megkóstolná a farkam./ leszopna.és már rég óta kiváncsi a farkamra!megnézné-!.de.megne tudja...a párom és az ő párja.aki épp akkor dolgozott!...mert akkor.világháború lesz!
)..kinéztem az ablakon-üres volt az utca-a szívem ezerrel vert.lüktetett!.megse tudtam szólalni! hirtelen szó nélkül.elővettem a farkam és a szájába tettem.....közbe az ablaknak háttal voltam.vagy néha oldalt!.és mondtam neki.ő is nézzen ki az ablakon nehogy jöjjenek a páromék....!többiek az udvarba,!.szóval,megindult egy szuper-cuppogós szopatás!.simogattam a fejét.....mondtam neki hogy csinálja,kezdő volt még..ebben a témában.-csak meg akarta nekem mutatni mire tanitotta a párja!!:
.szóval...dörzsöltem az arcához-csapkodtam neki..a száját..kérdeztem tölle-remegve közbe néha néha kinéztem én is az ablakon.hova élvezzek.mit szeretne?....!?..és.azt mondta....élvezzek a szájába!...még jobban begerjedtem!....kezembe vettem a farkam...és..elkezdtem verni a nyelvére...közbe kinéztem.de tiszta volt a levegő.-vertem neki.egyre gyorsabban...míg nem rá engedtem a nyelvére-szájába.cuppogott verte-keményen.a végére..kicsavart.rendesen!.!..nyalta utána még..!tisztára...!!!..fürdő stb..tisztálkodás..kérdezte jó volt?...mondtam neki..-mivel el voltam kábulva.az izgalomtól.hogy szuper voltál..de....van egy kis bökkenő!...én még szeretném ha legközelebb is megtennéd!...és....meg akarlak.baszni!......akarlak.!.....de el ne mond senkinek!.....mert ha beköpsz,azt mondom..te akartad..erőszakoskodtál.és..véged......a párom.-azaz neki.a lány testvére,/nővére/megtépi!
)szóval.abban maradtunk.lesz folyt köv!......és lett is!!!!
.......persze ha akarjátok.....szivesen mesélek még erröl.mert...ősz-visz 5 alkalommal voltunk együtt !!!..párom megjött a közértböl.mintha misem történt volna!!:
))-végig..a sógornőm járt a fejembe!..és az hogy.mikor és hol.dugjam meg!!!!!..............de majd folyt köv!
![finom](images/smilies/finom.gif)
Volt már olyan, hogy valaki rávette a sógort és a sógornőt rendszeres négyes szexre?
Én kikezdtem a feleségem húgával és a sógort nem zavarta. Eleinte azt hittem, hogy csak elnézi nekem és a szalon spiccnek tulajdonítja, de másnap csillogó szemmel elmesélte a feleségemnek is: "Majdnem partiba vágtuk Évit!"
Legközelebb megkérdezem őket...
![buck](images/smilies/buck.gif)
Én kikezdtem a feleségem húgával és a sógort nem zavarta. Eleinte azt hittem, hogy csak elnézi nekem és a szalon spiccnek tulajdonítja, de másnap csillogó szemmel elmesélte a feleségemnek is: "Majdnem partiba vágtuk Évit!"
Legközelebb megkérdezem őket...
jöhet a folytatás
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Törölt felhasználó (854732)
2012. 08. 22. szerda 12:41
-sőt....az első után több is.!-Szóval....vendégségbe vagyunk,én a párom sógoromék,sógornőm,stb,,anyóséknál!.-a párom elküldtem-a közértbe.,míg én véletlen-a sógornőmmel maradtam.egy kis szobába.-kettesben.!/számitógépezés,stb.zene-!.a szoba ablaka.az utcára néz !.
.kérdezi a sógornőm.egy 3 perces csönd után///aki.fiatal-19 éves-kis vékony.bomba.kis napbarnitott bőr,szép kis kerek-.fenék.szopós száj-finom jó bőr!!//.hogy...-ha..akarom és van kedvem ott helybe megkóstolná a farkam./ leszopna.és már rég óta kiváncsi a farkamra!megnézné-!.de.megne tudja...a párom és az ő párja.aki épp akkor dolgozott!...mert akkor.világháború lesz!
)..kinéztem az ablakon-üres volt az utca-a szívem ezerrel vert.lüktetett!.megse tudtam szólalni! hirtelen szó nélkül.elővettem a farkam és a szájába tettem.....közbe az ablaknak háttal voltam.vagy néha oldalt!.és mondtam neki.ő is nézzen ki az ablakon nehogy jöjjenek a páromék....!többiek az udvarba,!.szóval,megindult egy szuper-cuppogós szopatás!.simogattam a fejét.....mondtam neki hogy csinálja,kezdő volt még..ebben a témában.-csak meg akarta nekem mutatni mire tanitotta a párja!!:
.szóval...dörzsöltem az arcához-csapkodtam neki..a száját..kérdeztem tölle-remegve közbe néha néha kinéztem én is az ablakon.hova élvezzek.mit szeretne?....!?..és.azt mondta....élvezzek a szájába!...még jobban begerjedtem!....kezembe vettem a farkam...és..elkezdtem verni a nyelvére...közbe kinéztem.de tiszta volt a levegő.-vertem neki.egyre gyorsabban...míg nem rá engedtem a nyelvére-szájába.cuppogott verte-keményen.a végére..kicsavart.rendesen!.!..nyalta utána még..!tisztára...!!!..fürdő stb..tisztálkodás..kérdezte jó volt?...mondtam neki..-mivel el voltam kábulva.az izgalomtól.hogy szuper voltál..de....van egy kis bökkenő!...én még szeretném ha legközelebb is megtennéd!...és....meg akarlak.baszni!......akarlak.!.....de el ne mond senkinek!.....mert ha beköpsz,azt mondom..te akartad..erőszakoskodtál.és..véged......a párom.-azaz neki.a lány testvére,/nővére/megtépi!
.......persze ha akarjátok.....szivesen mesélek még erröl.mert...ősz-visz 5 alkalommal voltunk együtt !!!..párom megjött a közértböl.mintha misem történt volna!!:
))-végig..a sógornőm járt a fejembe!..és az hogy.mikor és hol.dugjam meg!!!!!..............de majd folyt köv!
Nálam egy kicsit komplikáltabb a dolog.
A barátnőm bátyja tetszik nekem, viszont a barátnőm sem hagy hidegen. Szóval, ha összejövök a pasival, akkor kinyalhatom az úgynevezett sógornőmet.
Meg is fogom tenni...
a feleségemet megdugta a sogorom az ő házasságuk rá is ment a niénk tulélte de sokáig bántott
Nálam a sógornéni hugicája az, aki nagyon bejön, tudja is a kis cafka, örökké sündörög és dörgölőzik, ha találkozunk. Közben meg baszatja magát halálra, a faszbúkon minden héten más pasival nyalakszik, én meg csak csorgatom a nyálamat utána. De egyszer valószínűleg felpakolom a falra és belenyomom a farkamat, hogy megtanulja, milyen dolog ez a sógorság
![wink](images/smilies/wink.gif)
Én is szívesen megdugnám a sógornőmet, nagy cicik, formás popó, és ami nem utólsó dolog, szerintem nagyon szereti a szexet! Megpróbálom becserkészni!
Én az ényémet az oroszlánnak adnám.
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
senkinek semmi ujabb élménye?sajnos az én leendő sogórnőmet csak szemmel vetköztetem sajnos remélem más több sikerrel járt.
megdugtam egy elég népszerű csajt igy sok sogorom lehet
![circling](images/smilies/circling.gif)
nem vagy egyedül ezzel a helyzettel bár mostanra egyre kevesebbszer élek meg hasonlót de ! nemrég még én sem tudtam igazán hogy mitévő legyek hová tegyem az "ügyet" ... de ez már írtam régebben az biztos hogy még mindig nem hagy hidegen a látványa
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 20. vasárnap 03:00), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Törölt felhasználó (210449)
2011. 02. 20. vasárnap 03:00
a tekintete a sogornonek mar megtalaltam szerintem tudja azt is hogy felizgat mert amikor jonnek hozzank mindeg ugy oltozik hogy lassak mindent majdnem marmint jo kihivo legyen nem tudom mire velni meg egyenlore aztan majd meglassuk mi lesz .