a tekintete a sogornonek mar megtalaltam szerintem tudja azt is hogy felizgat mert amikor jonnek hozzank mindeg ugy oltozik hogy lassak mindent majdnem marmint jo kihivo legyen nem tudom mire velni meg egyenlore aztan majd meglassuk mi lesz .
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2011. 02. 17. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 17. csütörtök 11:53
Én megmondom mi lessz a vége addig keresed a tekintetét mignem majd csak rádnéz.De vigyázzz ez még nem a szex !
Én megmondom mi lessz a vége addig keresed a tekintetét mignem majd csak rádnéz.De vigyázzz ez még nem a szex !
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 15. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (210449)
2011. 02. 15. kedd 22:32
huuu ma volt nalunk a sogor es a sogorno nagyon izgatoan volt oltozve neztem is rendessen nem tudom eszrevette e de azt hiszem igen mert allandoan kerestem a tekintetet nem tudom mi lesz a vege de nagyon orulnek ha meg dughatnam
Kedves HBarnus! Szerintem is itasd le, osztom armon07 véleményét.De ne annyira, hogy ne tudjon magáról! Nem azt mondom, hogy az ital mentesít a bűnök alól, de felszabadít. Nem gondolnám, hogy olyan tenne "részegen"amit józanul nem!!!!!! Aki ezt mondja hazudik!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 25. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)
2011. 01. 25. kedd 12:20
Szerintem itasd le
Ez egy teljesen jó menekülési lehetőség
Ez egy teljesen jó menekülési lehetőség
huuu ma volt nalunk a sogor es a sogorno nagyon izgatoan volt oltozve neztem is rendessen nem tudom eszrevette e de azt hiszem igen mert allandoan kerestem a tekintetet nem tudom mi lesz a vege de nagyon orulnek ha meg dughatnam
A sógornőm megvolt, többször is. Ámbár akkor még a feleségem nem volt a feleségem, "csak" a barátnőm. Én 17 voltam a "sógornő" 34
Szerintem itasd le
Ez egy teljesen jó menekülési lehetőség (Ez egy válasz HBarnus üzenetére (2011. 01. 23. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez egy teljesen jó menekülési lehetőség (Ez egy válasz HBarnus üzenetére (2011. 01. 23. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 23. vasárnap 16:09
Nekem az a baj nem tudom hogyan áljak neki ugy ha nemet mond legyen menekülési utvonal! szerintetek?
Ilyen problémával sokan küzdünk szerintem. pedig ott van ám az a lehetőség is, hogy a sógórnő is ugyanerre gondol, hogy jó lenne, csak nem mer lépni ó sem. Az én esetemben úgy érzem, hogy igy van, de mégsem merek egyről a kettőre lépni. :(
(Ez egy válasz HBarnus üzenetére (2011. 01. 23. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 23. vasárnap 16:09
Nekem az a baj nem tudom hogyan áljak neki ugy ha nemet mond legyen menekülési utvonal! szerintetek?
sziasztok.ujabban senkinek se volt kalandja sógorával\sógornőjével?
Szia! Szerintem támadd meg. Egy nő miért fényképezi a saját punciját hanem azért hogy valakinek meg mutassa.
Arra azért emlékszik az ember ha valami kompromittáló dolog van a telefonjában. Ha nem neked akkor valaki másnak szánta a képet de hogy szeretne egy méretes répát bele az szinte biztos. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 20. szerda 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Arra azért emlékszik az ember ha valami kompromittáló dolog van a telefonjában. Ha nem neked akkor valaki másnak szánta a képet de hogy szeretne egy méretes répát bele az szinte biztos. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 20. szerda 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (768112)
2010. 10. 20. szerda 19:45
bluetoothon küldtem, de tudta is h átküldök pár képet. utána mikor később 1x kettesben maradtunk, emlitettem neki a képet, akkor meg ugy csinált, h ő azt elfelejtette most vagy valoban elfelejtette, h benne van olyan kép, vagy csak huzni akar
Meguntam a gyerekeskedést... Gyere Vaz, tégy igazságot... ha az nem megy, legalább rendet...
-no es szerinted "mire" kellene irigynek lennem???
inkabb ugytunik te vagy irigy arra hogy nekem jut betevo!!
jaaaa! hogy zavarna teged,
nem muszaly olvasni okvetlenul ugye?? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 12. 11. szombat 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
inkabb ugytunik te vagy irigy arra hogy nekem jut betevo!!
jaaaa! hogy zavarna teged,
nem muszaly olvasni okvetlenul ugye?? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 12. 11. szombat 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 11. szombat 01:29
ebben ez a legszebb, hogy Kurvika szerint én vok perverz ezt most vegyem dícséretnek, vagy csak irígykedik?
Sajnálom nagyon hogy komolytalan emberek si járnak ide,és cak hazudoznak,és nekem akinke lenne írni valóm,és mesélni valóm,nem tudom ide leírni mert a sok hazugság mellett az is annak tűnik majd.Ez van.
ebben ez a legszebb, hogy Kurvika szerint én vok perverz ezt most vegyem dícséretnek, vagy csak irígykedik?
voltak mar hasonlo beszolasok vagy nem is beszolas csak lehet en gondolom ugy vagy mit tudom en engem csak felhuz nagyon a jelenlete
(Ez egy válasz pimpilimpi66 üzenetére (2010. 12. 10. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 10. péntek 14:06
háááttt (sóhaj ) nem vagy egyedül .... de még ha ingerel is közben .... akkor az még rosszabb<3
háááttt (sóhaj ) nem vagy egyedül .... de még ha ingerel is közben .... akkor az még rosszabb<3
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 10. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (210449)
2010. 12. 10. péntek 11:18
hat nekem sem volt meg alkalom se ra de nagyon kivanom ahanyszor meglatom felizgulok nagyon
hat nekem sem volt meg alkalom se ra de nagyon kivanom ahanyszor meglatom felizgulok nagyon
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 08. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (768112)
2010. 12. 08. szerda 21:57
Ezzel nem vagy egyedül Hát az én sógornőm csinos, de nem mertem próbálkozni nála.Meg hát nagyon alakalom sem volt, hogy mikor.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 12. 09. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 09. csütörtök 23:37
Jó tudom, közben, a nagy néni, nagybácsi is beszállt, na meg még a szomszéd... de az is biztos hozta a családját...
nem-nem!!!
mi annyira perverzek nem vagyunk mint te! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 12. 09. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
mi annyira perverzek nem vagyunk mint te! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 12. 09. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 09. csütörtök 23:37
Jó tudom, közben, a nagy néni, nagybácsi is beszállt, na meg még a szomszéd... de az is biztos hozta a családját...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 09. csütörtök 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (768271)
2010. 12. 09. csütörtök 05:35
Sogorno,Sogor?.................most mit aprozod?ott az egesz csalad!!
annak idelyen en nyaltam a sogornomnek,es jokat kurtam a sogorommal,mikozben a ferjem az en hugomat tomte mellettunk!!
-es meghogy hazi nyulra nem lovunk!!-dehogynem!!
annak idelyen en nyaltam a sogornomnek,es jokat kurtam a sogorommal,mikozben a ferjem az en hugomat tomte mellettunk!!
-es meghogy hazi nyulra nem lovunk!!-dehogynem!!