Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2010. 10. 07. csütörtök 13:38  #61
Törölt felhasználó (335752)
2.

Végül szó szerint le kellett húznom magam róla, hogy az ágyat rendbe tudjuk tenni. „Ez fergeteges volt” – mondtam és megfordultam. A döbbenettől megkövültem. A derengő fényben a sógoromat pillantottam meg, aki már hanyattfeküdt. Még mindig tekintélyes szerszáma szinte a köldökéig ért, miközben vigyorgott.
Örülök, ha jó volt, ha akarod, folytathatjuk – szólalt meg ő is.

Teljesen kibuktam, és nekitámadtam. Ekkor felidézte a mondatomat, miszerint én kértem, hogy basszon már meg. Nem is gondolta, hogy nem tudom ki van az ágyamban. Úgy érezte, megértettem a problémáját az este és segíteni akartam rajta.

Ezek után még folytatta suttogva. Elmondta, hogy azóta tetszem neki, mióta megismert. A barátom egy bunkó (mondjuk ez kicsit igaz is volt) aki ahelyett, hogy kiengesztelt volna, inkább lement a falusi a fogadóba inni és aludni. Szereti a nővéremet, de fél, hogy ebben a jelenlegi sivár időszakban megromlik a kapcsolatuk. Én most megmentettem egy családot, bla-bla-bla.

Ott térdeltem az ágyon, előttem feküdt a sógorom merev fasszal, hallgattam a hülye dumáját, miközben patakokban csurgott belőlem a magja. Rettenetesen kellett volna éreznem magam, de nem úgy történt. Előrehajoltam és bekaptam a még nedvesen csillogó makkját, elkezdtem szopni. Még mindig magyarázott, ezért az arca fölé guggoltam és a még csöpögő kelyhemmel betapasztottam a száját. A nyelve sem volt piskóta! Körbejárta vele a legérzékenyebb pontokat, majd kézzel széthúzta barlangom bejáratát és oly mélyen benyalt, hogy azt hittem, ott rögtön elélvezek. Mindezt még fokozta azzal, hogy időnként áttévedt a fenekembe is. Én sem akartam lemaradni, ezért rákeményítettem a szopásra. Néha szoktam mélytorkozni is, de ekkora mérettel nem sikerült, ezért maradt a hagyományos technika. Most már nem volt szükség az előjátékra. Perceken belül a csúcson voltam és a sógorom is rángatózva töltötte meg a számat.

Épp végeztem a levezető tisztogató nyalakodással, mikor a tesóm hangját hallottuk az emeletről. Felkelt szoptatni – milyen morbid – és utána nem találta a fejőkészüléket. Valami igazság lehetett a sógorom panaszaiban, mert nem a férjét hiányolta, csak a kütyüt kellett odavinni neki.

Egyedül maradtam. Az ágy – a nővéremék ágya – gyűrött, izzadt, lucskos. A fejemben totális káosz. Nem értettem:
- Hogy nem vettem észre rögtön a cserét?
- Hogy vette magának a bátorságot a dologhoz?
- Engem most megerőszakoltak, vagy érzelmileg zsaroltak?
- Miért nem zavartam ki azonnal a szobából?
- Én akkor most kurva lettem?
- Mi lesz ezután?
- Miért nem szégyellem magam jobban?

Eltelt néhány hét, mire megtudtam válaszolni magamnak a kérdéseket.

(Az erkölcs-csőszök megnyugtatására: a tesómék nem váltak el, már nincs köztünk testi kapcsolat.)
2010. 10. 07. csütörtök 11:16  #60
Törölt felhasználó (194871)
Engem sosem izgattak a sógornőim (több is volt, nekem válás miatt). A többes szex izgat, de inkább a feleségemet szeretem látni mással, másokkal. Ez talán szintén másik fórum témája, de hát a dolgok összefüggnek Az ex sógorommal az említett válás után megmaradt a jó kapcsolat, sikerült egy hármast összehozni jelenlegi párommal. Vagyis én nem kívánom a sógornőmet, csak a sógor jelenlétét
Ha nem untatlak Benneteket, gyorsan elmondom, akkor történt meg először egy igazi penetráció (akkor még nem tudtam, hogy az), vagyis a bennem ülő feleségem pinájába az ex sógor is belenyomta a farkát hátulról, pedig, és nem panaszkodom, átlagosnál nagyobb, igen vastag szerszámom van, neki pedig jóval átlag feletti, óriási farka. Azt a tekintetet kívánom minden fórumozónak, amit a feleségem arcán láttam, amikor ketten feszítettük egyszerre…..földöntúli extázis, egy nagy, remegő pina volt az egész nőm. Most is gerjedek, ha eszembe jut….(Igazság szerint szendviccsel próbálkoztunk, de sok volt a vazelin, kevés a tapasztalat és talán túl nagy az izgalom). Bocsánat, elkanyarodtam….nem izgatnak a sógornők, de ha párom kap a sógorból, állok a sógornők elé is, szó szerint
2010. 10. 07. csütörtök 08:31  #59
zorn zorn
Na és mi történt?Vagy ennyi a történet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 06. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (761336)
2010. 10. 06. szerda 21:00
Itt miért csak pasik mesélnek?Én tudnék mit irni a sógorkámról finom ,velem egyidős 23 éves... smile Persze most jön h mekkora ribanc vok,de a érjem is tudott róla(sőt látta is h mi történt)
2010. 10. 06. szerda 21:17  #58
Törölt felhasználó (768112)
eve120 mesélj, kiváncsiak vagyunk smile
2010. 10. 06. szerda 21:00  #57
Törölt felhasználó (761336)
Itt miért csak pasik mesélnek?Én tudnék mit irni a sógorkámról finom ,velem egyidős 23 éves... smile Persze most jön h mekkora ribanc vok,de a érjem is tudott róla(sőt látta is h mi történt)
2010. 10. 06. szerda 19:18  #56
Törölt felhasználó (415476)
kedves zimi342, hat ilyenkor szokotak az emberek rabaszni. ha megdugsz egy masik not es kiderul valas lessz belole, de ha megdugod a sogornodet es az kiderul akkor fejek fognak a porba hullani es darabokra torod a lany csaladjat is nem csak a tieteket. jol megkell ezt gondolni ez nem csak egy sima dugas egy ismeretlen lannyal. amugy meg egy kapcsolatban mindig a no valaszt ezt jol vesd az eszedbe. sok sikert mindenkinek.
2010. 10. 06. szerda 17:21  #55
zimi432 hát ugy néz ki h nagyon smile kockázatos kezdeményezni de ha bejön smile ))) .. ha viszont nem akkor gond van..nem is kicsi. sztem ha van jel azt észreveszed.. nálunk eddig semmi, de azota nem is nagyon volt alkalom h mikor.
2010. 10. 06. szerda 15:43  #54
Törölt felhasználó (334425)
és mi van akkor ha nem látod konkrétan a jeleket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 05. kedd 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 05. kedd 22:11
varjatok meg mig a csaj ad egy jelet mert ha ranyomultok jel nelkul annak rossz vege lesz ha meg van jel akkor legalabb lesz mit kimagyarazni hogy felreertetted meg bla bla. ha meg botrany lenne legalabb van utokartyad hogy a csaj kacsingatott meg kuldozgette a jeleket. igy a csaj is bunos es tudja is magarol hogy bunos es ezaltal elmarad a botrany es minden marad kellotok kozott. de hajra mindenki. kurjatok meg dugjatok nemhogy 70 evesen fogjatok szemenkopni a tukrot hogy megtehetted volna 70 evesen meg mar csak hugyozni fogsz tudni.
2010. 10. 06. szerda 15:42  #53
megfogadom a tanácsod én is és majd lesz valami ahogy mondani szokták.reméljük egyszer sikerül és drukolok
anevnemfontos is mert azt hiszem majdnem egy cipőben járunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 05. kedd 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 05. kedd 22:11
varjatok meg mig a csaj ad egy jelet mert ha ranyomultok jel nelkul annak rossz vege lesz ha meg van jel akkor legalabb lesz mit kimagyarazni hogy felreertetted meg bla bla. ha meg botrany lenne legalabb van utokartyad hogy a csaj kacsingatott meg kuldozgette a jeleket. igy a csaj is bunos es tudja is magarol hogy bunos es ezaltal elmarad a botrany es minden marad kellotok kozott. de hajra mindenki. kurjatok meg dugjatok nemhogy 70 evesen fogjatok szemenkopni a tukrot hogy megtehetted volna 70 evesen meg mar csak hugyozni fogsz tudni.
2010. 10. 06. szerda 15:05  #52
Denis25 Denis25
Sajnos nekem ennyire nincs szerencsém, mert nem nagyom van kiváni való a leendő sógornőmben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 06. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (334049)
2010. 10. 06. szerda 14:17
nekem is válik a sógornőm tegnap úgy alakult hogy véletlenül hozzáértem a cickojához mondom neki hogy bocsi erre ő ssemmi baj ugyis régen volt neki kalandja.na most ez mi volt próbáljam meg mit szólna hozzá ha meg akarnám dugni?
2010. 10. 06. szerda 14:38  #51
persze h probáld meg. Bárcsak nekem lett volna ilyen lehetőség. De azért sztem ne rohand le rögtön...
2010. 10. 06. szerda 14:17  #50
Törölt felhasználó (334049)
nekem is válik a sógornőm tegnap úgy alakult hogy véletlenül hozzáértem a cickojához mondom neki hogy bocsi erre ő ssemmi baj ugyis régen volt neki kalandja.na most ez mi volt próbáljam meg mit szólna hozzá ha meg akarnám dugni?
2010. 10. 06. szerda 07:32  #49
Jaj, megmutathatom a képet, de ne várjátok h nagyon joo minőségő lesz, mivel telefonnal készült vaku nélkül és ahogy irtam is, fénnyel szemben.Hova tölthetném fel, ha valakit érdekel?
2010. 10. 06. szerda 07:22  #48
Megfogadom a tanácsod és ha valami összejönne vele /remélem/ smile akkor természetesen beszámolok rola smile
2010. 10. 05. kedd 22:11  #47
2010. 10. 05. kedd 21:04  #46
hát én sem érzem még magam nagyon öregnek..31vagyok. a sogornőm meg 36..de én sem nagyon tudom h valami komolyabbat hogyan kezdjek vele:-((
2010. 10. 05. kedd 18:09  #45
nálunk is ez a helyzet hogy rizikós lenne a dolog lenne mert ugye mégis csak a párom nővére igaz mi nem vagyunk házasok mert fiatalok vagyunk még de még nálam a kezdeményezés is elmaradt mert nem tudom hogyan puhatolózzak.hát mindenestre akkor óvatosan neked. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 04. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 04. hétfő 19:39
Hát csakis tapintatosan.Nem vagyok benne 100% ig biztos h megcsalná a férjét.. Biztos anyagi háttér, ami elveszne ha ez kiderülne.Sztem nagyon meggondolná h érdemes e kockáztatni. Ja és nálunk is tuti válás lenne ha kiderülne h én és a feleségem nővére...probáltam már finoman tapizni mikor nálunk van és kettesben maradunk, de nem tudom h belemenne e ennél komolyabb dolgokba is.hát az biztos h vesztenivalo lenne mind a kettönknek, ha rosszul sülne el.
2010. 10. 04. hétfő 19:39  #44
Hát csakis tapintatosan.Nem vagyok benne 100% ig biztos h megcsalná a férjét.. Biztos anyagi háttér, ami elveszne ha ez kiderülne.Sztem nagyon meggondolná h érdemes e kockáztatni. Ja és nálunk is tuti válás lenne ha kiderülne h én és a feleségem nővére...probáltam már finoman tapizni mikor nálunk van és kettesben maradunk, de nem tudom h belemenne e ennél komolyabb dolgokba is.hát az biztos h vesztenivalo lenne mind a kettönknek, ha rosszul sülne el.
2010. 10. 04. hétfő 17:07  #43
szia.szerintem mindenképpen érdemes tapintatosan próbálkoznod.mennyire komoly beállitottságú?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 03. vasárnap 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 03. vasárnap 15:37
sziasztok.nekem pár napja mikor átjött a sogornőm és leült, letette a telefonját az asztalra.ott beszélgettünk hármasban a feleségemmel.én meg megkérdeztem h megnézhetem e a telefonját hátha van benne neki jo kép. Ő meg h persze, küldhetek át magamnak.Erre nézegetem a képeket, egyszer csak meglátom őt szétrakott lábakkal, ujjaival ahogy kinyitotta a punciját. Rögtön át is küldtem magamnak a képet.Másnap mikor kettesben voltunk csak, megemlitettem neki, h szolhattál volna h ne nézegessem a telefonod, ha ilyen képed is van benne. erre ő csak annyit mondott h nem számit..majd kitörli..Mondtam neki h már felesleges, erre csak mosolygott. Amugy kicsit komolyabb beállitottságu.Szerintetek érdemes kezdeni vele?
2010. 10. 03. vasárnap 23:27  #42
Rozsomák Rozsomák VIP
Megmutatod nekünk is azokat a képeket, ha már átküldted magadnak? wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 03. vasárnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 03. vasárnap 22:00
Pontosan ettől félek én is, nehogy rosszul süljön el az egész.Akkor tuti válás lenne nemcsak nálunk, de lehet náluk is.Még azt is mondtam neki mikor kettesben voltunk, h legközelebb ne fénnyel szembe csinálja a képet, hanem háttal és jobb lesz smile . Erre ő h megfogadja a tanácsot.Majd kiváncsi leszek legközelebb milyen uj képei lesznek smile
/ 19