Üdv, van itt olyan aki szexel is a topic névben szereplővel?
A feleségemnél "az alakalom szüli a tolvajt" jönne be .Mert kissé lassan pörög fel a szexre!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 03. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 03. kedd 10:38
Csak ne felejtsd el a lányokkal is megbeszélni a témát! Csúnya balhét szülhet egy ilyen álmodozás, és nem is éri meg.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Mivel szimpatikusak egymásnak és mivel jól ismerjük minden téren megbízható.
Majdnem tuti,hogy a két tesó nem balhézna össze ,sőt!
Meg van egy olyan alapos sejtésem több jelből is ami arra utal,hogy mostanság volta sógoréknak egy fiatalabb csajjal hármas játszadozásuk!
Engem meg kifejezetten izgatna ha a két tesó egymást kényeztetné miközben mi a pasik őket!
Talán még a fiatal csajszit is betudnánk szervezni!
(Ez egy válasz picipuni üzenetére (2017. 01. 03. kedd 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Majdnem tuti,hogy a két tesó nem balhézna össze ,sőt!
Meg van egy olyan alapos sejtésem több jelből is ami arra utal,hogy mostanság volta sógoréknak egy fiatalabb csajjal hármas játszadozásuk!
Engem meg kifejezetten izgatna ha a két tesó egymást kényeztetné miközben mi a pasik őket!
Talán még a fiatal csajszit is betudnánk szervezni!
![vigyor4](images/smilies/vigyor4.gif)
Csak ne felejtsd el a lányokkal is megbeszélni a témát! Csúnya balhét szülhet egy ilyen álmodozás, és nem is éri meg.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2017. 01. 01. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 01. vasárnap 17:28
Én a feleségemet szeretném megbaszatni a nővére férjével!
Dolgozom a témán
!
Dolgozom a témán
másfél évvel korábban is ezt írta a delikvens, megbaszatnám nejem a sógorommal.
Ha álmodozni szeret, semmi gond, de akkor a szextörténetek közé kerüljön a komment, ne ide.
Ebben speciel igaza van zenitonak. Ha nem tud beszélni erről a nejével, vagy legalább elmondani neki, akkor az a kapcsolat olyan is. Fő az őszinteség vagy mi a szösz. Ha meg csak a fejében él annak nincs itt helye. Van a pitymacsattogtatós részre külön topic. (Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2017. 01. 02. hétfő 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha álmodozni szeret, semmi gond, de akkor a szextörténetek közé kerüljön a komment, ne ide.
Ebben speciel igaza van zenitonak. Ha nem tud beszélni erről a nejével, vagy legalább elmondani neki, akkor az a kapcsolat olyan is. Fő az őszinteség vagy mi a szösz. Ha meg csak a fejében él annak nincs itt helye. Van a pitymacsattogtatós részre külön topic. (Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2017. 01. 02. hétfő 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 02. hétfő 00:13
Abba hagynád az örökös fikázásodat?Már tényleg unalmas! Nem kötelező látogatni az oldalt!
miért pont vele akarod megbaszatni?
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2017. 01. 01. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 01. vasárnap 17:28
Dolgozom a témán
!
Dolgozom a témán
Bocsi ha lessz egy kis idöm gépen le írom rendesen elnézéseteket kérem de lényege az hogy sok a kitalált történet
Annak ellenére, hogy egyet értek az írásoddal, nálad is lehet gond ennyi erővel:
"kigobozni" helyesen kibogozni
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2017. 01. 02. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
"kigobozni" helyesen kibogozni
![alien2](images/smilies/alien2.gif)
2017. 01. 02. hétfő 21:04
Én is telefonról írok nem értem ez miért kifogás egyszerűen nem lehet kigobozni legközelebb szánj rá egy kis időt és lassan írd le,de valszeg baj van a toronyban is
![wink](images/smilies/wink.gif)
Én is telefonról írok nem értem ez miért kifogás egyszerűen nem lehet kigobozni legközelebb szánj rá egy kis időt és lassan írd le,de valszeg baj van a toronyban is
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 02. hétfő 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Törölt felhasználó (1485022)
2017. 01. 02. hétfő 08:28
Sziasztok elsősorban B.U.É.K mindenkinek sajnos nagyon sok a kamus ahogy olvastam a történeteket nekem anno az előző páromnak a húgával történeteket meg de amoket le írt sok ember na mond egy szerintem ha valaki kívánok és ez viszonozva van akkor már nyert ügy nekem 1-szer volt meg az is ugy elmentek anyósék a gyülibe én mondtam nem megyek nem járok ilyen helyre na mind egy nem részletezem egyszer jön a sogornöm és kerek perec bele vágytunk semmi történeteket nem írok az igazat az álmodozóknak írnám gondolják meg mert ennek megtörténése után kb 1hó és már külön is mentünk utánna még jó párszo összefeküdtün és lassan vége lett annak is
Öcsém barátnője egyszer rámnyitott miközben meztelenül álltam a nappaliban és kerestem a boxerom
Első kapcsolat, elég friss is volt, így szerintem nem nagyon látott még farkat. Legalábbis a döbbent tekintetéből erre asszociáltam
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Bocs a hibákért telorol írtam
Sziasztok elsősorban B.U.É.K mindenkinek sajnos nagyon sok a kamus ahogy olvastam a történeteket nekem anno az előző páromnak a húgával történeteket meg de amoket le írt sok ember na mond egy szerintem ha valaki kívánok és ez viszonozva van akkor már nyert ügy nekem 1-szer volt meg az is ugy elmentek anyósék a gyülibe én mondtam nem megyek nem járok ilyen helyre na mind egy nem részletezem egyszer jön a sogornöm és kerek perec bele vágytunk semmi történeteket nem írok az igazat az álmodozóknak írnám gondolják meg mert ennek megtörténése után kb 1hó és már külön is mentünk utánna még jó párszo összefeküdtün és lassan vége lett annak is
Abba hagynád az örökös fikázásodat?Már tényleg unalmas! Nem kötelező látogatni az oldalt!
(Ez egy válasz zenito üzenetére (2017. 01. 01. vasárnap 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 01. vasárnap 22:53
Ne álmodozz már folyton. Hosszú évek óta szeretnéd már megdugatni az asszonyt,csak ő még mindig nem tud róla.
Minden létező helyre feltöltötted már a fotóit,de még mindig csak te ábrándozol róla.
Minden létező helyre feltöltötted már a fotóit,de még mindig csak te ábrándozol róla.
Ne álmodozz már folyton. Hosszú évek óta szeretnéd már megdugatni az asszonyt,csak ő még mindig nem tud róla.
Minden létező helyre feltöltötted már a fotóit,de még mindig csak te ábrándozol róla. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2017. 01. 01. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden létező helyre feltöltötted már a fotóit,de még mindig csak te ábrándozol róla. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2017. 01. 01. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 01. vasárnap 17:26
Sziasztok!
Én a feleségem szeretném megbaszatni a nővére férjével!
Engem nagyon izgat,hogy lássam más faszától élvezni őt!
Ezt a modszert tartom a leg célra vezetőbnek.Mivel a pasi tuti imádja a pinát (ezt ő mondta).S miért ne baszná meg a sogórnőjét ha bejön neki mint nő.
Én meg nagyon élvezném ha ketten basznánk elégítenénk ki a feleségem,a nővére férjével!
De még az is lehet,hogy a két testvért eggyütesen kurnánk!
Ezt a modszert tartom a leg célra vezetőbnek.Mivel a pasi tuti imádja a pinát (ezt ő mondta).S miért ne baszná meg a sogórnőjét ha bejön neki mint nő.
Én meg nagyon élvezném ha ketten basznánk elégítenénk ki a feleségem,a nővére férjével!
Dolgozom a témán
!
Dolgozom a témán
Sziasztok!
bizony én félrekúrást is tapintatosan csinálnám!!Az első reakciódból és a tanácsaidból kiindulva még mindig én vagyok inkább az "úriember"
Ja.. tapintatosan kúrnál félre. Ugye, nem gond, ha erről meg én nem fejtem ki a véleményem ? Szóval ki hogyan bánik a nőkkel???
(egyébként tennem kellett volna szmájlit , mert látom, elveid vannak, de humorérzéked kevésbé.
(egyébként tennem kellett volna szmájlit , mert látom, elveid vannak, de humorérzéked kevésbé.
én nem félénk vagyok kicsike hanem tapintatos!Aki meg a nőkkel így bánik arról inkább nem írom le a véleményemet,de hidd el hogy nem tennéd az ablakba
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 09. 09. kedd 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 09. kedd 10:48
Ha már azt hagyja, hogy ráverd, akkor félig sínen van a dolog. Kis udvarlás és már mehet a szájába is
Fő a fokozatosság! Én mondjuk nem szaroznék, elkapnám két kézzel a haját, ráhúznám a faszomra és addig nem szabadulna, amíg az utolsó csep ondómat is le nem csorgattam a gyomrába. Ha fogaz, akkor felpofozom... de tudom, te félénk vagy, így ezt nem javaslom.
Ha már azt hagyja, hogy ráverd, akkor félig sínen van a dolog. Kis udvarlás és már mehet a szájába is
Fő a fokozatosság! Én mondjuk nem szaroznék, elkapnám két kézzel a haját, ráhúznám a faszomra és addig nem szabadulna, amíg az utolsó csep ondómat is le nem csorgattam a gyomrába. Ha fogaz, akkor felpofozom... de tudom, te félénk vagy, így ezt nem javaslom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 09. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (341749)
2014. 09. 09. kedd 09:52
nem minősítést vártam bugyuta barátom !!!