Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2014. 09. 09. kedd 09:52  #222
Törölt felhasználó (341749)
nem minősítést vártam bugyuta barátom !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 08. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 09. 08. hétfő 18:59
Bugyuta kérdés. És mivel megkérdezted, a válaszom az, hogy meg se próbáld, hokizzál tovább rá.
Más különben tudnád mit kell tenned. A netről vársz tanácsot úgy, hogy sem téged, sem a csajt nem ismerjük, a körülményeket, hogy milyen kapcsolatban a feleségeddel. Szeret-e kacérkodni stb. Ezt úgy gondolom egy férfinak éreznie kell. Ha ezekkel nem vagy tisztában, inkább kerüld el.
2014. 09. 08. hétfő 18:59  #221
Törölt felhasználó (69371)
Bugyuta kérdés. És mivel megkérdezted, a válaszom az, hogy meg se próbáld, hokizzál tovább rá.
Más különben tudnád mit kell tenned. A netről vársz tanácsot úgy, hogy sem téged, sem a csajt nem ismerjük, a körülményeket, hogy milyen kapcsolatban a feleségeddel. Szeret-e kacérkodni stb. Ezt úgy gondolom egy férfinak éreznie kell. Ha ezekkel nem vagy tisztában, inkább kerüld el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 08. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 08. hétfő 11:16
engem már rég izgat a feleségem húga és sokat is verem rá,de sajnos nem merek kezdeményezni confused segítsetek!!!
2014. 09. 08. hétfő 11:16  #220
engem már rég izgat a feleségem húga és sokat is verem rá,de sajnos nem merek kezdeményezni confused segítsetek!!!
2014. 09. 07. vasárnap 14:52  #219
parbaniek parbaniek VIP
Startolj rá!
Én a helyedben már rég rá hajtottam volna!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 05. péntek 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (905187)
2014. 09. 05. péntek 17:47
az én sógornőm 27éves isteni popsival és cicikkel hát volt már hogy azon kaptam magam hogy bámulom mondjuk ezt észre is vette.
1-2 akalomal volt hogy direkt ugy ment el melettem hogy a segge hozzám érjen vagy behajolt és láttam a melleit
eléggé kész vagyok tölle
2014. 09. 05. péntek 17:47  #218
Törölt felhasználó (905187)
az én sógornőm 27éves isteni popsival és cicikkel hát volt már hogy azon kaptam magam hogy bámulom mondjuk ezt észre is vette.
1-2 akalomal volt hogy direkt ugy ment el melettem hogy a segge hozzám érjen vagy behajolt és láttam a melleit
eléggé kész vagyok tölle
2014. 09. 03. szerda 18:03  #217
Törölt felhasználó (64943)
Az en sogornom, habar 35 eves, meg szuz venleany.
Egyszer elkapott farokveres kozben, kihatralt, de nem csukta ba az ajtot, lattam feloldalrol, ahogy nezett tovabb. En annal inkabb csinaltam, tudvan hogy figyel...nagy spricc lett a vege es egy ajtocsukodas.
2014. 08. 29. péntek 00:38  #216
egysrác111 egysrác111
Az én sógornőm is bomba. Egyszer elcsortam a bugyiját és arra vertem ki. Nagyon finom illata volt. Próbáljátok ki.
2014. 08. 09. szombat 10:32  #215
Törölt felhasználó (888439)
Én most jöttem haza sógornőmtől miután megmaszíroztam és közben benyúltam a bugyijába és csókolgattam.
2014. 07. 28. hétfő 08:07  #214
laller000 laller000
megyek én megbaszom szívesen worship
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2014. 07. 27. vasárnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 27. vasárnap 20:30
Sziasztok.
Nekem az jár a fejemben,hogy a feleségem megbaszassam a nővére férjével.
Kurvára izgatna látni ahogy a sogora bassza őt!
2014. 07. 27. vasárnap 20:30  #213
parbaniek parbaniek
Sziasztok.
Nekem az jár a fejemben,hogy a feleségem megbaszassam a nővére férjével.
Kurvára izgatna látni ahogy a sogora bassza őt!
2014. 07. 07. hétfő 04:19  #212
szexxxx szexxxx
finom
finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 13. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (148053)
2014. 03. 13. csütörtök 22:42
Hali!

Alig 1 hetes a történet, amit elmesélnék nektek. A csajom nővére kis 30 éves irodai dolgozó, akinek van egy dög unalmas férje, ráadásul nem is nagyon szúrja az asszonyt a srác. Egy utcában lakunk, sokat átjárunk egymáshoz, ők is hozzánk, mi is hozzájuk. Egyik nap csajom dolgozni volt, én éppen szabadnapos voltam. Átmentem a nővéréhez, aki éppen munkából jött haza és tett-vett a lakásban. Pasija sehol, elment valamerre lógni. Tök mind1.
Tudni kell a csajról, hogy szinte mindig szoknya-combfix, néha harisnyanadrágban járkál, még télen is. Formás kis virgácsai vannak, meg kell hagyni.Most is testszínű combfix, fekete magassarkú, fekete szoknya és fehér blúzban volt. Leültem, dumálgattunk és közben nézegettem, ahogy fel-alá mászkál a fincsi kis cuccban. Az egyik pillanatban lehajolt, mert eljetett vmit, és szépen látni lehetett a combfixét, mert úgy felhúzódott a szoknyája. Észrevette, mert utána kacéran mosolygott és megkérdezte, tetszik-e amit láttam? Mondtam, naná! Amúgy is a gyengém a combfix. Nem hagytam a dolgot annyiban mondtam neki, szívesen megnézném még...több sem kellett neki, felhúzta a szoknyáját. Azt hittem eldurranok, ott abban a pillanatban! Levette egyből hogy azonnal felfalom a szemeimmel. Odaléptem hozzá és megcsókoltam. Először nem nagyon akart visszacsókolni, de közben letévedt a kezem a tangájára és utána már nem volt menekvés. Smároltunk, közben szépen lassan lekerültek a ruhadarabok. Csak a combfix és a tűsarok maradt. Vadító volt a csaj, és nem szarozott, úgy elkapta a farkam, mint még soha egy csaj sem. Szopta, nyalta, még a golyókat is! Élvezte nagyon, persze én is! Mondtam neki, hogy nyalni akarom. Már húzott is be a szobába, feküdt az ágyra és nyomta a fejem a puncijához. Jól szétnyaltam, közben símogattam a combjait. Még a popsijába is belenyaltam! Hírtelen megfordult és csak annyit mondott; - basszál meg, de rendesen! Hát meg is kapta, ahogy kell, nagyon rá voltam gerjedve! Kérdeztem, popsiba mehet-e? Mondta, hogy 1 éve nem járt ott farok, úgyhogy csak óvatosan...., hát óvatosan betettem neki.Nagyon élvezte, közben aprókat sikoltozott és kérte hogy basszam a seggét! Sztem tuti elment egyszer vagy kétszer közben. Kérdeztem, hova kéri a végét? Mondta hogy felveszi a szemüvegét (nem is tudtam, hogy van neki!) és verjem tele az arcát is meg a száját is....
Több sem kellett nekem, szépen telibe lőttem az arcát, a száját és még jutott a cickók közé is. Ügyesen elkente az arcán a cuccot, elég nagy szakértelemmel. Utána megfürödtünk, és készült az estére, mert vmi csaj buliba ment. Végignéztem míg felöltözött, ahogy felhúzza a fekete combfixet....mondtam neki hogy leszophatna, mielőtt elmegy partyzni. Letolt egy feles vodkát és combfixben újra leszopott.A végét lenyelte. Elkészült és elindultunk, egy darabig elkísértem, csak 3 utcányira ment. Kaptam 2 puszit tőle mikor elváltunk és megbeszéltük hogy ez köztünk marad. Megígérte, ha állom a szavam, legközelebb megmutatja a többi combfixét is! Imádom a kis ribancot!
2014. 06. 20. péntek 13:03  #211
Valaki priviben ilyesmi témáról?
2014. 06. 20. péntek 08:05  #210
Szia username!Na tegnap megtört a jég valamennyire.Kettesben maradtunk a lakásban amit újítunk fel és elmondtam neki őszintén hogy mennyire kívánatosnak tartom,pedig nem akarok úgy rá nézni mint nőre.De nem tudom megállni.Akkor elkezdtünk beszélgetni a szexről és elmondta mennyire szereti ha nyalják hogyan masztizik mit szeret és mit nem,mi izgatja fel nagyon.Aztán simán hagyta hogy végigsimogassam a melleit éas a fenekét.Hogy csókolgassam.Még a sport melltartóját is felhúzta a kérésemre hogy megnézhessem a cickóit. Persze mást is megnéztem volna de nem volt a lehetőség adott mert apósom feljárkált a lakásba megnézni hogy haladunk.Persze szerintünk ez csak fal duma volt.
Aztán később mégegyszer megmutatta a melleit.Hát elképedtem szó szerint,mert nem gondoltam hogy ilyen szépek.
Mondtam is neki.Elmondtam hogy milyen érzékien szeretkeznék vele.Hogy kényeztetném és milyen nagy örömmel nyalnám ki a punciját.Pár éve még a szexről sem beszéltünk most meg már itt tartunk.Szerintem csak idő kérdése és más is fog történni.Egyszerűen nem tudok neki ellenállni.Ezt el is mondtam de nem hitte el.
2014. 06. 19. csütörtök 17:59  #209
Username Username
Tapasztalatból írtam. smile
Régebben volt F cicis barátnőm, a nejem pedig D, vagy kicsit nagyobb. Tizen év után sem szereti ha "csak a cicit látom".
2014. 06. 18. szerda 13:17  #208
Érdekes de igazad lehet mert azt is hagyta hogy a combját simizzem egyre közeledve a puncijához.Ráadásul úgy hogy a másik helységben voltak a gyerekei.A nyakát is csókolgathatom.Nem tudom magam kiismerni rajta.Néha közömbös,máskor meg szinte incselkedik velem.
2014. 06. 18. szerda 13:10  #207
Username Username
Szia! Néhány igen nagymellű nőben, lányban kialakulhat az az érzés hogy Ő csak a melle miatt kell. Hagyd ki egyenlőre és másfelé közeledj! smile Belső comb, szeméremdomb, .... Tégy úgy, hogy ezekre gerjedsz, hátha.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 18. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 18. szerda 11:43
a sógornőm re én is sokat verem!!!már ki is lestem mikor nálunk fürdött párszor!!!!nagyon állt!!!
2014. 06. 18. szerda 13:05  #206
Sziasztok. Én a sógornőmet néha szoktam maszírozni.De mindig simogatás és a testének a csókolgatása lesz a vége.Nem zavarja sőt még jól is esik neki.Ezt onnan tudom hogy rákérdeztem.Egyszer szóba került a szex és mondtam neki egy idő után hogy szívesen megnézném a mellét.Hozzáteszem hatalmasak. Sajna csak a pólóját húzta fel de megengedte hogy megsimogassam.Baromi jó volt.Rákérdeztem ha nem lennénk "rokonok" akkor engedné hogy több is legyen kettőnk közt.Igen volt a válasz.Az az érdekes hogy a mai napig simán hagyja hogy a fenekét vagy a lábait simogassam ha nem látnak,vagy csókolgassam de a melleit nem engedi.Nem tudom miért.
2014. 06. 18. szerda 11:43  #205
a sógornőm re én is sokat verem!!!már ki is lestem mikor nálunk fürdött párszor!!!!nagyon állt!!!
2014. 06. 16. hétfő 13:32  #204
coupling coupling
Az igazság az, hogy sógornőmet korábban ismertem mint a feleségemet. Sohasem volt átfedés a két csaj közt, de hazudnék ha azt mondanám, nem jut eszembe néha a melle, a nedves, sűrű puncija de főleg a csókja, pedig azóta eltelt vagy 20 év...
2014. 03. 15. szombat 00:15  #203
julius11 julius11
Ne is törödj vele. A "dako"-nak minden fórumon csak kételkedö irományai vannak wow3 . Szegényes a fantáziája, illetve még tapasztalatlan. A többségnek elég lenne az is amit a kevesek már el is felejtettek crazya hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 14. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (148053)
2014. 03. 14. péntek 20:36
Nem vagyok semmi féle író. Egy megtörtént, konkrét esetet írtam le. Nyílván volt előzménye, nem is kevés, de azzal nem akartalak úntatni benneteket. Az sem utolsó szempont, hogy mióta ismerjük egymást, azóta lehetett érezni a dolgot, hogy talán bezavarom a macit a málnásba. A csajommal sem rózsás minden, és én már régen kifigyeltem a nővérét magamnak, mivel tudtam hogy a férje nem kezelgeti rendesen. Mákom volt, hogy összejött. Valóban, kissé filmes beütése van a dolognak, de ha egyszer ez történt meg, akkor minek másítsak a történeten.?
/ 19