A kettő között én azért még mindig érzek icipici(?) különbséget (ez tényleg egyéni vélemény) Másrészt az SM egy félelmetesen sokszínű és nagyon sok mindent magába foglaló gyűjtőfogalom. A lájtos paskolástól, kikötözéstől a nagyon durva, perverziókig bezárólagosan. Sőt... nem is mindig fizikailag nyilvánul meg, sokak számára pusztán verbalitás és gesztusok formáját ölti.
Az sem probléma, ha éppen adott esetben piros lesz az orrod, de konkrétan erre utazni...
Az sem probléma, ha éppen adott esetben piros lesz az orrod, de konkrétan erre utazni...
Jajj ne már!!!
Miránk legközelebbi bejelentkezésekor már arról fog beszámolni, hogy a "párjának" már nem csak az idegen gecit és a pisit kell eltakarítani a nyelvével a nagyságos hercegnő vulvájáról, hanem a menstruációt is!
Biztos ezt akarjátok?
:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 09. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Miránk legközelebbi bejelentkezésekor már arról fog beszámolni, hogy a "párjának" már nem csak az idegen gecit és a pisit kell eltakarítani a nyelvével a nagyságos hercegnő vulvájáról, hanem a menstruációt is!
Biztos ezt akarjátok?
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Törölt felhasználó (851550)
2013. 08. 09. péntek 08:29
És a pisit lenyelni?................
A menstruációval semmi baj, egy természetes tisztulási folyamat, egy olyan női dolog, amit nem csak elfogadni, hanem szeretni is lehet. A férfi hozzáállását egy adott kapcsolatban kb. 90%ban az határozza meg, hogy a lány hogyan áll hozzá. Itt természetesen figyelmen kívülhagyva az egyénenként előforduló fóbiákat.
Az biztos, hogy egy nagyon kívánt szexet nem akadályoz...
Más kérdés, hogy egy adott lelkiállapot nagyban befolyásolhatja az ezen időszakhoz kapcsolódó érzéseket. Adott esetben, ha a lány vállaltan, vagy tudat alatt retteg a gyerekvállalástól akkor lehet hogy pont ezen időszak alatt lesz a legnagyobb a libidója. Akkor bizony ez egy fontos időszak lesz a pár szexuális életében. Ha fordított a helyzet vágyik nagyon babára, akkor lehet ez időszak alatt jelentősen csökken a libidója. Ilyenkor fölösleges és bugyutaság erőltetni a dolgot.
A hossza is változó, nem mindegy, hogy 2 nap vagy 5 nap. Ez alkat kérdése is, de szintén múlik a lelkiállapoton is...
Rendszeres nemi élet mellett, mondjuk napi 2-3 numera igazán jól jön egy két napos pihenő. Összebújással simogatással. Én sem lopom a gecit!
Néha nekem is kell pihenő.
Ennél ritkább heti rendszerességű esetben, pedig ne mondjátok, hogy olyan nagy tragédia, ha épp az a 3-4 nap marad ki.
Ha meg valakiknél maga a menstuáció egy "fétis", no ott hajrá! Ki kell használni a napokat!!!!
Az biztos, hogy egy nagyon kívánt szexet nem akadályoz...
Más kérdés, hogy egy adott lelkiállapot nagyban befolyásolhatja az ezen időszakhoz kapcsolódó érzéseket. Adott esetben, ha a lány vállaltan, vagy tudat alatt retteg a gyerekvállalástól akkor lehet hogy pont ezen időszak alatt lesz a legnagyobb a libidója. Akkor bizony ez egy fontos időszak lesz a pár szexuális életében. Ha fordított a helyzet vágyik nagyon babára, akkor lehet ez időszak alatt jelentősen csökken a libidója. Ilyenkor fölösleges és bugyutaság erőltetni a dolgot.
A hossza is változó, nem mindegy, hogy 2 nap vagy 5 nap. Ez alkat kérdése is, de szintén múlik a lelkiállapoton is...
Rendszeres nemi élet mellett, mondjuk napi 2-3 numera igazán jól jön egy két napos pihenő. Összebújással simogatással. Én sem lopom a gecit!
Ennél ritkább heti rendszerességű esetben, pedig ne mondjátok, hogy olyan nagy tragédia, ha épp az a 3-4 nap marad ki.
Ha meg valakiknél maga a menstuáció egy "fétis", no ott hajrá! Ki kell használni a napokat!!!!
És a pisit lenyelni?................
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 09. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 08. 09. péntek 07:26
...Sztem még mindig gusztusosabb mint az S/M és a pisi szex...
Hát... izlések és pofonok. Azért az érdekelne, hogy az SM-ben, úgy globálisan, mi gusztustalant látsz???
(a menszesz alatti szex, az rendben, sima ügy, de a vért nyalogatni...)
Hát... izlések és pofonok. Azért az érdekelne, hogy az SM-ben, úgy globálisan, mi gusztustalant látsz???
(a menszesz alatti szex, az rendben, sima ügy, de a vért nyalogatni...)
...Sztem még mindig gusztusosabb mint az S/M és a pisi szex...
(a menszesz alatti szex, az rendben, sima ügy, de a vért nyalogatni...) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 09. péntek 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(a menszesz alatti szex, az rendben, sima ügy, de a vért nyalogatni...) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 09. péntek 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)
2013. 08. 09. péntek 00:48
Fiatalabb koromban az akkori barátnőm kivánsága volt,hogy olyankor nyaljam ki,amikor vérzik.Dúlt a szerelem akkortájt! Igy megtettem.Ő elélvezett,én később a szájától! Sztem még mindig gusztusosabb mint az S/M és a pisi szex!
Fiatalabb koromban az akkori barátnőm kivánsága volt,hogy olyankor nyaljam ki,amikor vérzik.Dúlt a szerelem akkortájt! Igy megtettem.Ő elélvezett,én később a szájától! Sztem még mindig gusztusosabb mint az S/M és a pisi szex!
ez igazán korrekt
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 03. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884954)
2013. 08. 03. szombat 09:44
Sziasztok!
Én személy szerint általában ugyanúgy kívánom a szexet menstruáció alatt, mint egyébként, de mivel tiszteletben tartom a partnerem ezzel kapcsolatos nézetét, nem várom el, hogy hüvelyben szeretkezzen velem. Ha kívánjuk a dolgot, alapos mosakodás után és tampon mellett kiadós kézimunkát kapok, vagy popsiba engedem, ami azokban a napokban hiánypótlásnak tökéletesen megfelel. Természetesen lelkiismeretes orált is kaphat viszonzásként!
Én személy szerint általában ugyanúgy kívánom a szexet menstruáció alatt, mint egyébként, de mivel tiszteletben tartom a partnerem ezzel kapcsolatos nézetét, nem várom el, hogy hüvelyben szeretkezzen velem. Ha kívánjuk a dolgot, alapos mosakodás után és tampon mellett kiadós kézimunkát kapok, vagy popsiba engedem, ami azokban a napokban hiánypótlásnak tökéletesen megfelel. Természetesen lelkiismeretes orált is kaphat viszonzásként!
Menstruáció és a szex.....Két olyan hormonhatás ami örök harcot vív egymással...én azt hiszem a szex vezet
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Sziasztok!
akkor nem, de pár hónap múlva a csaj vihet neked vkit.... a gyerekedet!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Mrs.Doubtfire üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 11. csütörtök 09:39
Sziasztok!
Sok évvel ezelőtt volt egy barátnőm, akivel a mensije alatt is simán szexeltük.
Mondjuk engem sem zavart a dolog...
Gumit nem használtunk, fogamzásgátlót szedett.
A feleségem nem ilyen, őt nem lehet megkörnyékezni a menstruációja alatt.
A kérdésem a következő lenne...:
Ha szexelek egy teljesen egészséges menstruáló nővel, gumi nélkül... vihetek-e haza valamit?
Persze tudom, tisztálkodás előtte-utána...
Ha szexelek egy teljesen egészséges menstruáló nővel, gumi nélkül... vihetek-e haza valamit?
"akkor minimum egy csokor virágot, vagy valamit kis bársonydobozban."
Erre irtam.. (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2013. 04. 16. kedd 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre irtam.. (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2013. 04. 16. kedd 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 16. kedd 07:06
Na,ezt aztán mondhatod a férfiaknak....Én még soha nem kaptam semmit..(
Közben rendszeresen megcsal? Nem értem.
Közben rendszeresen megcsal? Nem értem.
Közben rendszeresen megcsal? Nem értem. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Közben rendszeresen megcsal? Nem értem. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 11. csütörtök 19:46
Lénácska: Próbáltad már leszopni?
Szépen rámész szájjal, és felhúzod. Szerintem van az a pont amikor nem gondolkozik. És ha előtte alaposan kiöblíted magad akkor szinte észre sem lehet venni. Hátha rákap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 14. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépen rámész szájjal, és felhúzod. Szerintem van az a pont amikor nem gondolkozik. És ha előtte alaposan kiöblíted magad akkor szinte észre sem lehet venni. Hátha rákap.
Törölt felhasználó (881136)
2013. 04. 14. vasárnap 21:27
Sziasztok!Én 26 éves csaj vagyok,és nagyon kívánom mensi alatt a szexet:(Sajnos a pasim nem értékeli ezt,ő teljesen konzervatív ezen a téren,igy kénytelen vagyok kihagyni 5 napot..sehogy semmivel nem tudom rávenni őt a dologra..:
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
Isteni a mensi alatt szexelni.Eddig minden hölgyem nagyon kívánta és élvezte.Persze az ember kicsit óvatosabban nyalakodik.......
Sziasztok!Én 26 éves csaj vagyok,és nagyon kívánom mensi alatt a szexet:(Sajnos a pasim nem értékeli ezt,ő teljesen konzervatív ezen a téren,igy kénytelen vagyok kihagyni 5 napot..sehogy semmivel nem tudom rávenni őt a dologra..:
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
Röviden, tömören: 2 partnerem van, egyiküknél a menstruáció alatti szex sincs kizárva.
1 partnernél nem is vetődött volna fel probléma.
Pusztán nem szerettem volna felelőtlen lenni, ha már így alakulnak a dolgok. Ezért érdeklődtem csupán, bár én is gyanítottam, hogy egy kicsit nagy feneket kerítettem a dolognak.
Természetesen az ajándékok alapdolgoknak számítanak.
1 partnernél nem is vetődött volna fel probléma.
Pusztán nem szerettem volna felelőtlen lenni, ha már így alakulnak a dolgok. Ezért érdeklődtem csupán, bár én is gyanítottam, hogy egy kicsit nagy feneket kerítettem a dolognak.
Természetesen az ajándékok alapdolgoknak számítanak.
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 11. csütörtök 10:03
vihetek-e haza valamit?
Amennyiben teljesen egészséges, akkor minimum egy csokor virágot, vagy valamit kis bársonydobozban. (Vezeklésül)
Amennyiben teljesen egészséges, akkor minimum egy csokor virágot, vagy valamit kis bársonydobozban. (Vezeklésül)
Pár darab vvt.-t...
(Ez egy válasz Mrs.Doubtfire üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2013. 04. 11. csütörtök 09:39
Sziasztok!
lájk
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
vihetek-e haza valamit?
![vigyor3](images/smilies/vigyor3.gif)
vihetek-e haza valamit?