Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2013. 04. 11. csütörtök 10:03  #190
Törölt felhasználó (857830)
vihetek-e haza valamit?
Amennyiben teljesen egészséges, akkor minimum egy csokor virágot, vagy valamit kis bársonydobozban. (Vezeklésül)
(Ez egy válasz Mrs.Doubtfire üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 11. csütörtök 09:39
Sziasztok!
Sok évvel ezelőtt volt egy barátnőm, akivel a mensije alatt is simán szexeltük.
Mondjuk engem sem zavart a dolog...
Gumit nem használtunk, fogamzásgátlót szedett.
A feleségem nem ilyen, őt nem lehet megkörnyékezni a menstruációja alatt.

A kérdésem a következő lenne...:
Ha szexelek egy teljesen egészséges menstruáló nővel, gumi nélkül... vihetek-e haza valamit?
Persze tudom, tisztálkodás előtte-utána...
2013. 04. 11. csütörtök 09:39  #189
Mrs.Doubtfire Mrs.Doubtfire
Sziasztok!
Sok évvel ezelőtt volt egy barátnőm, akivel a mensije alatt is simán szexeltük.
Mondjuk engem sem zavart a dolog...
Gumit nem használtunk, fogamzásgátlót szedett.
A feleségem nem ilyen, őt nem lehet megkörnyékezni a menstruációja alatt.

A kérdésem a következő lenne...:
Ha szexelek egy teljesen egészséges menstruáló nővel, gumi nélkül... vihetek-e haza valamit?
Persze tudom, tisztálkodás előtte-utána...
2011. 02. 23. szerda 21:31  #188
61karcsi 61karcsi
Ha meg van, fürdés után frissen nyalni szuper érzés, még akkor is ha elkezd lassan csordogálni. Hatalmasat élvezett tőle a párom, utána bedugtuk és a következőt már ott élvezte ki. Majd megfürödtünk és semmi gond nem volt. Nem értem miért baj ez sok nő számára ha a partnere elfogadja.
2011. 02. 01. kedd 11:30  #187
Törölt felhasználó (388655)
Nálunk a párom meg van ilyenkor bolondúlva a sexért
Bármit megtesz, csak dugjam meg, hát mit tehetek, eleget is teszek neki smile A végén meg nem nagyon kell koncentrálnom, hogy hova is élvezzek. Hát bele a közepébe nyes Én nagyon szeretem, isteni ilyenkor a sex.
2011. 02. 01. kedd 10:27  #186
jaloezie jaloezie
Ha épp megvan neki, akkor is szoktunk, csak épp mindenhová máshová, csak ODA nem. Ilyenkor sokkal érzékenyebb, ilyenkor több a szopás, és több az anál. Imádom hátulról dugni. Kell ellazulás után, sikosítóval, pillanatok alatt izgatja. Volt már, hogy én hátulról dugtam és közben ujjazta magát, majd hangosan visítva élvezett el. Viszont mindíg, előtte, utána is kötelező ilyenkor nálunk a fürdés, tehát csak otthon jöhet szóba az action. Ilyenkor...
2010. 11. 02. kedd 19:16  #185
Törölt felhasználó (736771)
Sziasztok!
Én is nagyon kívánom menstruáció alatt a szexet. De még csak úgy próbáltuk ki hogy az utolsó napom volt,de nagyon élveztem. De a többi napon a páromnak nincs kimaradás,leszopizom. Ezt nagyon élvezem. Kézimunka az nálam is előfordul ilyenkor. Tisztálkodás az nagyon fontos!
2010. 11. 01. hétfő 12:09  #184
Törölt felhasználó (437877)
Jobban kívánom a szexet a piros napokon. Lehet, hogy azért, mert olyankor kihagyás van a fogamzásgátlóban?
2010. 10. 22. péntek 16:44  #183
madmaximum madmaximum
Ezzel 1etértek. Fontos a tisztálkodás!!!
(Ez egy válasz cukipofa üzenetére (2010. 05. 23. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 23. vasárnap 14:23
Nálunk nem probléma, ha a párom menstruál, még talán jobb is a szex, mert izgalmas, nem mindennapi és a párom ilyenkor még annál is jobban kivánja a himtagot! Fontos: akció előtt és után is tisztálkodni!
2010. 10. 22. péntek 14:26  #182
vadmacska2010 vadmacska2010 VIP
manstruáció alatt orálisan elégítem ki a páromat, amit nagyon élvez, hiszen ilyenkor Ő van a központban!
2010. 05. 24. hétfő 20:58  #181
Endör Endör
Engem a párom olyankor orálisan kielégít és ezt nagyon tisztelem benne.
2010. 05. 23. vasárnap 14:23  #180
cukipofa cukipofa
Nálunk nem probléma, ha a párom menstruál, még talán jobb is a szex, mert izgalmas, nem mindennapi és a párom ilyenkor még annál is jobban kivánja a himtagot! Fontos: akció előtt és után is tisztálkodni!
2010. 04. 30. péntek 10:36  #179
Törölt felhasználó (731573)
Nekem is 3 napig van meg. akkor szeretem a legjobban csinálni.Nem gond apáromnak sem.akkor sem tudunk eltelni aszexből sosem elég nálunk.
2009. 10. 29. csütörtök 00:31  #178
astronomo astronomo VIP
Hogy legyen egy is ellenpélda is: nálunk a piros napokon a feleségem teljesen bezárul mind lelkileg, mind testileg. Elmondása szerint nem érzi magát "tisztának", így semmilyen akcióra nem hajlandó. Ilyen is van.
2009. 06. 25. csütörtök 17:44  #177
Lencsy Lencsy
Nálunk attól a páromnak nincs megvonás, mert én épp menstruálok. smile Mivel a szexben teljesen önzetlen vagyok így is megtaláljuk a módját ,hogy ő élvezzen,még akkor is ha én éppen nem érzem úgy hogy szükségem lenne rá .
2009. 06. 25. csütörtök 13:32  #176
angyalka822 angyalka822
Nálunk ez úgy működik a párommal,hha megkívánjuk 1mást,akkor lehet akár földrengés is,az sem tart vissza minket!A gyerek is menstruáció alatt jött össue!Addig,míg 1ikünk sem érzi ezt a dolgot gusztustalannak,addig szerintem ez nem lehet tabu téma!Amúgy szerintem ilyenkor 1értelmű,h hormonháztartás felborulása miatt kívánjuk jobban a szexet!
2009. 06. 25. csütörtök 10:12  #175
andrew87 andrew87
Az én barátnőm is nagyon kívánós a mentruációja alatt. Bár semmi pénzért nem lehetne árvenni, hogy levegye a bugyiját. De azon keresztül simogatva is el tud élvezni szopás vagy kézimunkázás közben.
2009. 06. 24. szerda 18:00  #174
duciladi duciladi
Irány a nőgyógyász! Ne itt várjál távgyógyitást.
(Ez egy válasz anonymus11 üzenetére (2009. 06. 24. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 24. szerda 14:57
Sziasztok! Az a helyzet, hogy már 15 hónapja együtt vagyok a párommal, de csak mostanában tudtuk összehozni a dolgot, örültünk már neki mindketten, mert nagyon ránk fért már.Ezzel csak az a gond, hogy gumi nélkül csináltuk, amit most bánok egy kicsit, mert elkezdtem aggódni, hogy teherbe eshetek, amit még nem szeretnék.Igaz, menstruációm már két havi ciklusban elmaradt és mindkettő az együttlét előtt kellett volna megjönnie.Így a peteérést sem lehet igazából kiszámolni.Jeleket nem érzek,amiket teherbeesésnél esetleg érezni lehetne,bár ez igaz mindenkinél változó.Tesztet már vettem,de ugye a beágyazódás is eltart 1-2 hétig, gondoltam várok vele valamennyit, de ez nem túl jó.Szeretnék róla megbizonyosodni, hogy nincs baj.Nem tudnátok erre valami okosat mondani?Köszi.

jaj és még annyit elfelejtettem, hogy a párom nem ment el, tehát csak attól tartunk, hogy esetelg az előválladékból felmászhat a sperma...
2009. 06. 24. szerda 14:57  #173
anonymus11 anonymus11
Sziasztok! Az a helyzet, hogy már 15 hónapja együtt vagyok a párommal, de csak mostanában tudtuk összehozni a dolgot, örültünk már neki mindketten, mert nagyon ránk fért már.Ezzel csak az a gond, hogy gumi nélkül csináltuk, amit most bánok egy kicsit, mert elkezdtem aggódni, hogy teherbe eshetek, amit még nem szeretnék.Igaz, menstruációm már két havi ciklusban elmaradt és mindkettő az együttlét előtt kellett volna megjönnie.Így a peteérést sem lehet igazából kiszámolni.Jeleket nem érzek,amiket teherbeesésnél esetleg érezni lehetne,bár ez igaz mindenkinél változó.Tesztet már vettem,de ugye a beágyazódás is eltart 1-2 hétig, gondoltam várok vele valamennyit, de ez nem túl jó.Szeretnék róla megbizonyosodni, hogy nincs baj.Nem tudnátok erre valami okosat mondani?Köszi.

jaj és még annyit elfelejtettem, hogy a párom nem ment el, tehát csak attól tartunk, hogy esetelg az előválladékból felmászhat a sperma...
2009. 05. 08. péntek 09:01  #172
Rambika14 Rambika14
hát nálam ez elég ellentétes....egyrészt érzem azt,hogy kívánom olyankor,de hiába van zuhany meg egyéb módszerek,nekem az egész annyira undorító meg dühítő hogy ez van,alig várom hogy vége legyen,és közben semmi....a legszorosabb értelembe,még kézimunka se,hozzám persze meg véletlenül se érjenek....
2009. 05. 05. kedd 21:29  #171
macó71 macó71
Na és szabad közben MENSTRUÁLNI?
Vagy az már fizetéslevonást eredményez? confused
/ 12