Hát ez már nem kicsit perverz.Ez nekem már morbid,bizarr,fujj!!! De hát ez én vagyok . Még ha belegondolok is már pofágat vágok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (58613)
2007. 04. 15. vasárnap 15:11
Igen izgató ha kicsit véres!Lehet hogy ez perverz de engem nagyon izgat,szeretek ilyenkor nyalni!
én szereten, és a párom is, van valami varázsa
Képzeljétek nekem ma reggel szex közben jött meg
Kedves Drága Férfi társaim!Szeressük a nőt,és bocsánat a szóért/NE akarjunk állatot csinálni/a leg szeretettebb társunkból,ha ő nem akarja!A beteljesülés,az nem mindig szeretkezés kell, hogy legyen!És ne feledd!Adni,mindig többször,mindt kapni!És ha erre törekszel,fiú vagy lány,nő vagy férfi,probléma már nem lehet!!!
Igen izgató ha kicsit véres!Lehet hogy ez perverz de engem nagyon izgat,szeretek ilyenkor nyalni!
Sziasztok!Szerintem az teljesen mindegy hogy megvan e vagy sem,az én kedvesem van amikor akarja van amikor nem.Legtöbbször nemleges a válasza mert "olyan nem jóó" ilyenkor elmondom neki hogy igy is imádom mert ez is ő.És egyszerúen orálisan kielégitem!!Imádja
mert nincs agyad
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 03. 06. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi még nem próbáltuk a menstruációm alatt, de egyikünk sem tartózkodik a dologtól, aztán amikor vége a Szüneti napoknak, akkor nem lehet velem birni, mindig csak dughatnékom van, és ez igy megy legalább 4 napig.
Imádom a puncit a menstruáció alatt nyalni.
nem zavar es talan egy kicsit izgato mert olyankor nem sok nő szereti bar kivanja sexet de kicsit szegyellik magukat es feladat ravenni.
Hát LOL!!!
szerintem a véres napokon a nők sokkal nagyobbat élveznek mint máskor!
Gúnya nincs kidobva...jó helyen megőriztem....bár....tudod...a remény hal meg utoljára....csak nem lesz rá szükség
Naná.. menstruációkor és terhesség alatt a hormonok máshogy dolgoznak... sokkal de sokkal fokozottabb a sexuális vágy
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2007. 02. 24. szombat 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 00:47
Az asszony ilyenkor iszonyat nagyokat élvez, szerintem neki ez élmény
Az asszony ilyenkor iszonyat nagyokat élvez, szerintem neki ez élmény
Ennek örülök h. mégsem leszünk zárkatársak
De.. azért biztos ami biztos alapon, mert ugyebár láttam már karón varjút... azért ne égessük el a fekete gúnyáinkat
Pusz Néktek!
De.. azért biztos ami biztos alapon, mert ugyebár láttam már karón varjút... azért ne égessük el a fekete gúnyáinkat
Pusz Néktek!
Hát...apáca már nem leszek...az is biztos
Mindig meglepődök egyik másik pasin, mekkora állatságokat tudnak összehordani. Tapasztalatom szerint a nők egyik fele szereti amikor megvan neki, a másik fele irtózik tőle olyankor. Nem kell a nőből állatot csinálni, azért mert nőből van, tehát ne azvard el szopni és ne verd a seggébe, ha neki az nem okoz örömet.....szerintem:-) Az élmény a nőnek is kijár!!!!!!
Te pedig, ahogy elnézem, élvezed a dolgot. Csak nem szintén perverz vagy???
Akkor az én párom nagyon perverz...és ha nem veszem észre az arcán a "bűnjeleket", akkor a hót perverz kategóriába is benevezhetett volna...