egy vicc a viccek topicból, rövidítve:
- perverz pasi - aki megdudja a nőt a pirosbetűs napokon
- nagyon perverz - aki ki is nyalja
- hót perverz - aki a véres zájával ijesztgeti a gyerekeket
- perverz pasi - aki megdudja a nőt a pirosbetűs napokon
- nagyon perverz - aki ki is nyalja
- hót perverz - aki a véres zájával ijesztgeti a gyerekeket
Úgyis, elég ritkán van egy évben nem?
Szia ezt te nem értheted meg mi ilyenek vagyunk férfiak ha egy nő menstruál a párja szenved de ő ezt nem érti vagy csak nem akarja ezt, megérteni nem értem mit ért meg ha nem meg érti ezt üdv tinéktek
(Ez egy válasz mari18 üzenetére (2007. 02. 16. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 16. péntek 13:11
sziasztok szeretném meg érteni, a férfiakat miért akarnak, állandoan sexelni ha egy nö szenved, azt a férfi enm érti meg,hogy nem lehet mert mestruál nehéz ezt megérteni vagy csak nem akarják ezt, megérteni üdv mindenkinek
Az exem akkor volt a legaktívabb ha megvolt neki, máskor sosem kezdeményezett de akkor igen, imádtam érte. Persze azért higénia kell hozzá.
sziasztok szeretném meg érteni, a férfiakat miért akarnak, állandoan sexelni ha egy nö szenved, azt a férfi enm érti meg,hogy nem lehet mert mestruál nehéz ezt megérteni vagy csak nem akarják ezt, megérteni üdv mindenkinek
Az utolsó kérdésedre a hozzászólásban a válaszom: NEM. Légyszíves használj írásjeleket, és gyakorolj valami nyelvtan munkafüzettel, mert iszonyú téged olvasni!
Ja, és igen, amit Anthony mond, maradnak az egyéb nyílások... (Ez egy válasz mari18 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, és igen, amit Anthony mond, maradnak az egyéb nyílások... (Ez egy válasz mari18 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:12
szerintem minden pasinak ki kell birni azt az idöt amig egy nö mestruál vagy h nem akor könyitsen mindenki sajátmagán mert sok nö sokat szenved ez idö allat mert ti férfiak azt hiszitek minden rendben van de nem mert álltalában sok nö görcsölnek és másk meg nem ugye értitek amit mondok
ezt én is így tudom....
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 19:48
azt eleg nehez megallapitani,h ki mikor es hogyan fogant! van az un.nidacios verzes + a meh fala menstruacio alatt nem alkalmas petesejt beagyazodasara!szal en nem hiszek ebben!
A nagy lófaszt! Olyankor szopjon le szépen, vagy beverem a seggébe!!!
(Ez egy válasz mari18 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:12
szerintem minden pasinak ki kell birni azt az idöt amig egy nö mestruál vagy h nem akor könyitsen mindenki sajátmagán mert sok nö sokat szenved ez idö allat mert ti férfiak azt hiszitek minden rendben van de nem mert álltalában sok nö görcsölnek és másk meg nem ugye értitek amit mondok
Amikor a csajoom a nehez napjait eli,akkor inkabb a sexet kihagyom!vagy a szajaval segit rajtam,vagy alkalmazzuk a masik bejaratot!
azt eleg nehez megallapitani,h ki mikor es hogyan fogant! van az un.nidacios verzes + a meh fala menstruacio alatt nem alkalmas petesejt beagyazodasara!szal en nem hiszek ebben!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy az a Loreal? Mittomén...
De hüle vagy
Nem azért.. hanem mert Garnier... tudod.. mert megérdemlem... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem azért.. hanem mert Garnier... tudod.. mert megérdemlem... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ezért vörös most a hajad?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem fizikai képtelenség... Én is úgy fogantam annó...
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
en meg azt mondom erre,h fizikai keptelenseg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 27. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
VIP
2006. 10. 27. péntek 14:47
Ez így van, de én hallottam már olyat, hogy egy párnak nagyon nem
akart összejönni a nagyon vágyott gyerek és a nôgyógyász azt
ajánlotta, próbálkozzanak a menstruáció alatt...
És sikerült!!!!!
akart összejönni a nagyon vágyott gyerek és a nôgyógyász azt
ajánlotta, próbálkozzanak a menstruáció alatt...
És sikerült!!!!!
5-6 napot havonta már csak kibírtok...nem?
pata=para
az én bnőmnek 14 napot késett kicsit pata volt