Az ázott punciszőr isteni.Felesègem fazonost.Nèha megnő neki.
Egy szőrös punci is lehet ápolt!Gyerekkoromban csak szőrös puncit lehetett látni.Mára ez megváltozott.Szinte minden nő csupaszra vagy fazonra borotválja.
Nem mondom megvan mindkettő varázsa.Fő a változatosság.
Nem mondom megvan mindkettő varázsa.Fő a változatosság.
Igen igen így van
(Ez egy válasz KisNagy87 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Jöhet
Én imádom! De ha már szőrös, akkor legyen is az, minél jobban!
Nem a kifejezetten szőröset,de a fazonírozottat nagyon ♥️
Én meg csak szeretném.
Mit érünk vele ha szeretjük???
Én imádom és szerintem sokan mások is, csak ciki bevallani!
Csatlakozom az előttem szólóhoz
(Ez egy válasz hairmania81 üzenetére (2024. 05. 12. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nagyon szeretem.
Alapvetően én a fazonosra izgulok a legjobban, de néha a csupasz punci is izgalmas. Most a párom azzal lepett meg, hogy csak a nagyajkait borotválta tükör simára,a csiklója fölött, a teljes szeméremdombján meghagyta jó hosszan... Nagyon felállt rá,mikor benyultam a bugyijába meg is jegyezte milyen kemény. Mondtam is neki hogy a punciszőrére állt fel ennyire. Fantasztikus volt cirógatni...
Én szeretem!
Én már nagyon régóta csak a teljesen csupaszt szerettem, mostanában jött rám, hogy izgat ha egy kicsit szőrös, borostás, mintás. Kérteem is a párom és szerencsére mindig meglep valami új fazonnal. Néha full borosta, néha háromszög, néha kis csík.
MOndom neki, olyat csináljon ami tetszik a pasiknak
MOndom neki, olyat csináljon ami tetszik a pasiknak
a férjem szeretné, csak az ismerősi körben nem sok ilyen van, de néha kedvezek neki én is csak idő kivárni ,
Nálumi is!
Én úgy is szeretem de sajnos a párom nagyon ritkán hagyja meg mert neki csupaszon kényelmesebb.
Ez nálunk is pont így van. Most éppen teljesen szőrös a párom puncija mert megkértem hogy ne borotválja még fazonra sem. Aztán majd csinálunk belőle babapuncit, tök izgalmas az átváltozás. Alapból full csupasz szokott neki lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 07. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 02. 07. szerda 09:37
néha a párom akarja a szőrös puncit, így van amikor hagyom magamon nőni, mert alapból full csupasz vagyok, így szeretem, így kényelmes és komfortos nekem. De néha néha évi -2-3 alkalommal kedvezek neki ha jelzi előre
Én imádom így is. Az első "tini nagy szerelmes" élmenyeim mind kedves ,szőrös élmények voltak.
Én a fazonost szeretem. Kis csík, háromszög, v betű.... Az is szexi ha csak a nagy ajkakon van meghagyva, máshol csupasz