nálunk is az van
Mi is
(Ez egy válasz bswpar üzenetére (2024. 03. 17. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom az ápolt kertet
Baranyában lenne olyan hölgy vagy pár akinek fazonírozott vagy szőrös intimmel rendelkezik?
Mi imádjuk!
Hogy minek számít?Hmmmm....
Imádnivalónak! (Ez egy válasz STS011 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádnivalónak! (Ez egy válasz STS011 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem felizgat. Manapság szinte alap a csupasz és kuriózum látni egy szépen gondozott dús gyepet a lábak között! Ráadásul a sperma is jól mutat rajta!
Átmeneti állapotnak Legyen szőrös vagy legyen csupasz, a borostás szúrja az ajkaimat vagy az arcbőrömet nyalás közben, az nem szerencsés :-(
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom a szőrös pinát ....
de van, hogy a partnernőnk szőrös puncival rendelkezik, és ilyenkor mentesülök egy szőrös punci is lehet ápolt üde fini ám
néha a párom akarja a szőrös puncit, így van amikor hagyom magamon nőni, mert alapból full csupasz vagyok, így szeretem, így kényelmes és komfortos nekem. De néha néha évi -2-3 alkalommal kedvezek neki ha jelzi előre
szeretem a szőrös puncit bár már előttem lenne.
Szerintem is a szép kis fazonos punci a legjobb nyalnám ezerrel [#felkialtas
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 07:14
A legjobb egy ízléses kis fazon (csík, háromszög, szívecske stb). Az nagyon szexi tud lenni. A csupasz is szép, de fazonnal sokkal szexibb.
Nekem volt minden. Szőrös, borotvált, fazon, gyanta, minden. De csak is a szőrös ami izgat!
Ennyi. Imádom simogatni, nyalogatni, és látványra is beindít! Szőrös hónalj is izgató!
Ennyi. Imádom simogatni, nyalogatni, és látványra is beindít! Szőrös hónalj is izgató!
A borostás az minek számít?
A legjobb egy ízléses kis fazon (csík, háromszög, szívecske stb). Az nagyon szexi tud lenni. A csupasz is szép, de fazonnal sokkal szexibb.
Sajnos nekem eddig még nem volt dolgom ilyennel, de szerintem tetszene!
Ez ,az! Nemm árt sőt a kis változatosság!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 19. péntek 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4726624)
2024. 01. 19. péntek 23:28
Pár hónapja a páromat megkértem és megnövesztette. Izgalmas volt sok évnyi kopaszpunci látvány után. A szőrösből aztán fazon lett. A fazonból fazonka aztán most megint csupasz a puncija . Jó volt így , kis változatosság
Pár hónapja a páromat megkértem és megnövesztette. Izgalmas volt sok évnyi kopaszpunci látvány után. A szőrösből aztán fazon lett. A fazonból fazonka aztán most megint csupasz a puncija . Jó volt így , kis változatosság