- hárman párban, mindenki örömére
- egy kis aranyos keleti lánnyal lenni
- játékszere lenni egy kissé perverz hölgynek, aki alaposan meg is lovagolja az arcom
- egy kis aranyos keleti lánnyal lenni
- játékszere lenni egy kissé perverz hölgynek, aki alaposan meg is lovagolja az arcom
![smile](images/smilies/smile.gif)
- Túrázáskor, termálfürdőben, moziban, autóban hosszasan simogatni, csókolgatni, ujjazni... akár egy frissen megismert vadidegennel közösen, akár egy házibaráttal.
- Látni őt 2-3 vadidegennel dugni. Hol csak figyelni, fotózni, videózni, hol meg beszállni. Hármasunk már volt...
- Látni őt egy fiatal, 20 év körüli sráccal -tanárnő-diák felállás.
- Szeme bekötve, és egy számára teljesen ismeretlen férfi vagy pár gyengéden kényezteti...
- Egy-két normális, heteró házibarátot találni, ténylegesen hosszabb távra.
- Látni őt 2-3 vadidegennel dugni. Hol csak figyelni, fotózni, videózni, hol meg beszállni. Hármasunk már volt...
- Látni őt egy fiatal, 20 év körüli sráccal -tanárnő-diák felállás.
- Szeme bekötve, és egy számára teljesen ismeretlen férfi vagy pár gyengéden kényezteti...
- Egy-két normális, heteró házibarátot találni, ténylegesen hosszabb távra.
1. Partnert aki ugyanúgy szereti a női fehernemuket
2. 2-4 páros állandó vagy sok alkalmi swinger vagy az asszonnyal, vagy szeretővel
3. Cuckold állandó partnerekkel
4. Nem írom le ide
5. Nem írom le ide
6. Nem írom le ide
2. 2-4 páros állandó vagy sok alkalmi swinger vagy az asszonnyal, vagy szeretővel
3. Cuckold állandó partnerekkel
4. Nem írom le ide
5. Nem írom le ide
6. Nem írom le ide
Ebből csak az arab meg a feka nem volt meg…
(Ez egy válasz bakancslistam üzenetére (2023. 06. 22. csütörtök 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 22. csütörtök 17:26
- Kínai sráccal
- Fekával
- Arabbal
- Női ruhás fiúval
- Fotózni ahogy szopnak
- Fotózni a szexet
- Kifejezetten kis farkú sráccal
- Szűz partnerrel
- Fekával
- Arabbal
- Női ruhás fiúval
- Fotózni ahogy szopnak
- Fotózni a szexet
- Szűz partnerrel
sziasztok)))
nekem a 3mas a bakancslistás... férfi_nő pár... de 2pasival is lennék 3masban.....
nekem a 3mas a bakancslistás... férfi_nő pár... de 2pasival is lennék 3masban.....
van egy "öreg" barátom, 80 felett jár bőven, és abszolút friss agyban! vele aztán mindenféléről szoktam beszélgetni, sportról, politikáról, filmekről, kajákról, piákról, a szex, csak ritán kerül szóba, leginkább 1-2 whisky után
az ő bölcseletét, inkább tapasztalatát írom le. azt mondja, ha még 1x nekifoghatna - és nem 20, hanem 50-60 évesen inkább, bizony minden "jóba" belevinné az asszonyt, kurvára sajnálja, hogy bár akarta, de neveltetése gátja volt merészségének. így aztán, kimaradt, pedig kipróbálta volna asszonyával a 2 pasis triót, a két nőset is, még a swingert is! azt mondta, folyton ez jár a fejében, mikor szeretett, de már 80 éves feleségére néz....merthogy (mutatta baltonon készült képeken) igen csak kívánatos asszonyka volt párja! nem megy ma a fejéba, hogy mi a tökért volt "erkölcsös" és miért volt prüd, mert az a nagyigazság, hogy az embernek túl nagy az agya, túl erős e fantáziája, hogy csak a gyermeknemzés okából szeretkezzen-szexelje, és azt hiszem, igaza van!
(Ez egy válasz káró üzenetére (2023. 06. 23. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 08:16
Bevállalós egyébként, sok mindenben benne van, de azt nem tudja elképzelni, hogy egy harmadik is ott legyen ha szeretkezünk, pláne, hogy hozzá is érjen. Ez van. De emiatt nem fogok mást keresni.
Bevállalós egyébként, sok mindenben benne van, de azt nem tudja elképzelni, hogy egy harmadik is ott legyen ha szeretkezünk, pláne, hogy hozzá is érjen. Ez van. De emiatt nem fogok mást keresni.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 06. 21. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 21. szerda 19:41
Nem tudja mit hagy ki. Megfelelo elokeszitessel frenetikus elmeny mindenkinek, a nonek is.
Az én listám nagyon rövid. Szinte már mindent kipróbâltam.
Hello roma férfit párok csajok? Intimem 20cm zuglóban vagyok
- Kínai sráccal
- Fekával
- Arabbal
- Női ruhás fiúval
- Fotózni ahogy szopnak
- Fotózni a szexet
- Szűz partnerrel
- Fekával
- Arabbal
- Női ruhás fiúval
- Fotózni ahogy szopnak
- Fotózni a szexet
- Szűz partnerrel
Nem tudja mit hagy ki. Megfelelo elokeszitessel frenetikus elmeny mindenkinek, a nonek is.
(Ez egy válasz káró üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 11. vasárnap 17:29
Szendvics és dupla punci. Kipróbálnám mindkettőt. Eddig sajnos nem volt benne részem. A párom erre nem vevő, így ez valószínűleg kimarad az életemből.
Dettó!
(Ez egy válasz káró üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 11. vasárnap 17:29
Szendvics és dupla punci. Kipróbálnám mindkettőt. Eddig sajnos nem volt benne részem. A párom erre nem vevő, így ez valószínűleg kimarad az életemből.
Na az jól hangzik!
(Ez egy válasz Spritzengut üzenetére (2023. 06. 21. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleségemet partyba vágni 5-6 faszival.
Én egyszer moziba szeretnék játszani egy csajjal .
Film közbe kézi munka ,orál ,stb .
Amit ügyesen meg lehet oldani
Film közbe kézi munka ,orál ,stb .
Amit ügyesen meg lehet oldani
Nekem nagyon hosszú a listám
Azt nem olyan nehéz meg valósítani ha már az oldalon vagytok
(Ez egy válasz Lusti üzenetére (2023. 06. 10. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebben benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2023. 06. 10. szombat 16:36
Páromat tele élveztetni és utána jól megdugni.
Páromat tele élveztetni és utána jól megdugni.