Az asszonykát jól megdugatni.
3-as!
Pegging.
Életem álma szerelmeskedni egy 200 kg körüli nővel. Megőrülök a hatalmas idomokért!
Így elég nehéz sajnos
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos a párom nincs benne dologban
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2023. 03. 10. péntek 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az akadája?
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2023. 03. 09. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 09. csütörtök 08:25
Még mindig nem teljesült.....
Páromat dugni 2 másik férfivel
Rosszlányokon keress egy párt!
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 03. 09. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 09. csütörtök 17:09
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Egy férfi részről biszex párral élvezkedni ahol a hölgynek tetszik a két pasi orális játéka.
Még mindig nem teljesült.....
Zöld szemű, fekete hajú, szép mellű terhes zsidó lánnyal érzékien szeretkezni!
Minden vágyam egy extrém kövér,200 kg körüli nővel szerelmeskedni. Imádom az ilyen alkatú hölgyeket!
Szex helikopterben és ballonban (repülő volt az nagyon bejött)
Szívesen részt vennék olyanban hogy kettő vagy több férfival vagyok együtt.A puncimban kettő farok van egyszerre.A fenekem és a puncimban is egyszerre egy-egy farok.Több farkat verni,szopni egyszerre.Simogatnak egyszerre többen.Beleélveznek egymás után a puncimba.Vagy az arcomra,melleimre.
Nekem kifejezetten bejön a babapunci, ahogyan a Tiéd is! És mikor úgy rendesen meg lett "dolgozva" utána sem ribis? Valahogy úgy szokott lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4222642)
2022. 09. 26. hétfő 14:41
Nem is annyira bakancslista inkább vágy, hogy a nunim végre szemmel láthatólag is nagy, tág mindent befogadó ribipuncinak látszon! Ez nagyon izgat. Sajni addig még sokat kell tenni érte, mert a fiúk szerint, inkább ilyen babapuncis kinézetű...
egy igazi rézvörös punciba lenni
2 30éves Szub nővel
Hajón sexelni
Hajón sexelni
Gyulán van. Keress rá!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 11. szombat 03:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen egy szex hotel???
(Ez egy válasz Bee08 üzenetére (2023. 02. 10. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)