Feleségemet dugatni minél több férfival, kihozni belőle a kis ribizlit... jó értelemben
![smile](images/smilies/smile.gif)
Két ici-pici édi-bédi cukorfalat nővel lenni egész éjszaka.
1. Kinyalni egy lányt, akit előtte a barátja teleélvezett
2. Utána megdugni ezt a lányt és a barátját szájjal kényeztetni közben. A végén a fiúval kinyalatni az általam teleélvezett barátnője punciját
2. Utána megdugni ezt a lányt és a barátját szájjal kényeztetni közben. A végén a fiúval kinyalatni az általam teleélvezett barátnője punciját
Nekem sokminden van. Némelyik kicsit perverz talán.
1 többes szex mindenféle variációban: hármas pasi beszállóval, hármas lány beszállóval, gruppen sok-sok pasival, párcsere.
2 cuckold egy óriási farkú sráccal, némi alázással
3 spermás játékok: szájba élvezés után csók, tele élvezett punci nyalás
4 egymás előtti maszti
5 megdugna felcsatolhatóval
6 anál
1 többes szex mindenféle variációban: hármas pasi beszállóval, hármas lány beszállóval, gruppen sok-sok pasival, párcsere.
2 cuckold egy óriási farkú sráccal, némi alázással
3 spermás játékok: szájba élvezés után csók, tele élvezett punci nyalás
4 egymás előtti maszti
5 megdugna felcsatolhatóval
6 anál
Álmom egy extrém nagy méretű,200-250 kg-os hölggyel szerelmeskedni. Minden vágyát teljesíteném egy ekkora társnak. Ismer valaki ekkora nőt?
Néger vagy japán nővel szexelni.
Gang bang egy kicsi vékony lánnyal.
3as egy nagyfarkú pasival
![finom](images/smilies/finom.gif)
Jó lenne egy igazán szép jól sikerült szilikon mellű nővel szeretkezni, akár órákig is kéjelegve a melleivel...
Huh, azt mi is kipróbálnánk. Egy horvátországi swinger hajós túra is jó lehet.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 19. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ég vitorláson a Balaton közepén nudizni és többesezni….
Hitvesem rávenni a többesre
Egy jó csoport sexet kiprőbalni
Szerelmeskedni egy extrém nagy méretű, 180-250 kg-os hölggyel. Minden vágyát teljesíteném egy ekkora méretű nőnek.
Ugyanez a vagyunk,de nagyon nehéz megfelelő párt találni hogy mind a 4 felől igen legyen a válasz.
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 22:29
A párommal és egy másik hasonlóan kezdő párral barátkozni majd ,összegabalyodni!
A párommal és egy másik hasonlóan kezdő párral barátkozni majd ,összegabalyodni!
Jó pár éve eset ez meg velünk barátommal. Egy régi pár ismerőssel találkoztunk. (3 fiú 1 lány felállás volt) Mivel kölcsönös bizalommal vagyunk egymás felé így gumi nélkül szeretkezünk. A lány nagyon szereti a dupla farok a punciba. Így kapta is. Már a vége fel jártunk. Amikor a leányzó rajtam ült és élvezte a farkamat a piuncijába, a férje betette a farkam mellé az övét nagyon fel volt izgulva és nem kelet sok és teli is lőtte a puncit éreztem a melegséget. Kivette és akkor csusszant is be utána a barátomé az enyém mellé.. Na neki se kelet sok és már élvezte is teli ö is. Mikor el távozott ö is szinte tuccsoktam a punciba folyt a farkamon a zacskómon mindenütt! Nagyon izgató volt! Nekem se kelet sok teleraktam én is! Még sose jött össze ezelőtt, ez nagyon fel izgatott. Azóta még nem sikerült meg ismételni pedig nagyon jó lenne. Bakancslistán van az ismétlés!
![vigyor3](images/smilies/vigyor3.gif)
Egy elhanyagolt hölgyet aki lemondott már a szexről orálisan kènyeztetnèm amíg remegő testel el nem èlvez. Ezt kipipálnám a listáról.
ez nekem is nagyon tetszene
(Ez egy válasz Daddy50 üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 10. vasárnap 18:17
Időnként a párom elkap és elintéz a felcsatolóssal. De szívesen kipróbálnám egy igazival, egy párral. Még nyalnám az asszonykáját, addig a pasi beverne nekem hátulról. Vagy az asszonyka ülne a férje arcán és nyalatná magát, addig én a pasi farkán ülnék és csókolóznék a nővel.
![wink](images/smilies/wink.gif)
2022. 06. 21. kedd 22:42
Szeretnénk megnézni párokat szex közben, és ha nagyon beindulnánk, akkor csatlakozni hozzájuk. (női tag)