![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2022. 06. 21. kedd 22:42
Szeretnénk megnézni párokat szex közben, és ha nagyon beindulnánk, akkor csatlakozni hozzájuk. (női tag)
A két lány, egy fiú felállás már megvolt,de a két fiú,egy lány nagyon nem akar összejönni...
Időnként a párom elkap és elintéz a felcsatolóssal. De szívesen kipróbálnám egy igazival, egy párral. Még nyalnám az asszonykáját, addig a pasi beverne nekem hátulról. Vagy az asszonyka ülne a férje arcán és nyalatná magát, addig én a pasi farkán ülnék és csókolóznék a nővel.
Ez nekem is nagy vágyam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 29. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4672959)
2022. 06. 29. szerda 14:54
Egy párral hármasozni és dupla puncizás közben én és a másik pasi is egymás mellett élveznénk tele a lányt, majd egy ideig még csúszkálnánk hármunk nedveiben.
Ez nagyon izgi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 29. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (4672959)
2022. 06. 29. szerda 14:54
Egy párral hármasozni és dupla puncizás közben én és a másik pasi is egymás mellett élveznénk tele a lányt, majd egy ideig még csúszkálnánk hármunk nedveiben.
Ez valóban izgatóan hangzik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 29. szerda 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4671297)
2022. 06. 29. szerda 08:25
A strandon kiválasztani együtt egy helyes pasit akit félre hívunk és amíg a felesegem meglovagol elő venne a bikinibol a ciciket a pasi meg kiverne rá a farkát. Ha csak belegondolok is szétdurran tőle a farkam
Párja előtt ki nyalni egy szép puncit.
A strandon kiválasztani együtt egy helyes pasit akit félre hívunk és amíg a felesegem meglovagol elő venne a bikinibol a ciciket a pasi meg kiverne rá a farkát. Ha csak belegondolok is szétdurran tőle a farkam
Szép dús vörös szorzetű puncit nyalni majd behatolni es gyönyört nyújtani
Segitennék !
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 06. 03. péntek 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 03. péntek 09:18
Még mindig ugyanaz, látni a feleségem két férfival. Egyre inkább hajlik rá, de még kell idő. Remélem nyáron összejön.
Párhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére.
sok van
Egyik, nagyon bevállalós exemmel szexelni a mostani párom előtt. A mostani párom végig maszturbál. Majd úgy megyek el az exem szájába, hogy csókolozunk a feleségemmel.
Egy csini pár szeretkezését végignézni élőben...
Idősebb 50 feletti párral,hölgyel lenni.
Szeretnénk megnézni párokat szex közben, és ha nagyon beindulnánk, akkor csatlakozni hozzájuk. (női tag)
Menj ki Amerikába, ott ez a vékony XD
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2022. 06. 08. szerda 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 08. szerda 22:45
Életem álma egy extrém kövér,200 kg körüli nővel szerelmeskedni. Imádom a hatalmas idomokat. Sportos,intelligens férfi vagyok.
Életem álma egy extrém kövér,200 kg körüli nővel szerelmeskedni. Imádom a hatalmas idomokat. Sportos,intelligens férfi vagyok.
Egy igazi finom néger nő az én vágyam.