Sziasztok, 2024.12.30 és vagy 31-re keresek bármit ami szex és izgalmas lehet.
27 éves vagyok és Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, vonzáskörnyékéről keresek elsősorban, de utazni tudok bármikor és néha helyem is akad.
Nőt, férfit, PÁROKAT... bármit meghallgatok és bármit meg lehet beszélni szerintem.
Nagy vágyam közé tartozik párhoz vagy többes esetleg csoportos bármihez is csatlakozni.
Helyileg én Jászárokszálláson vagyok, de tudok utazni természetesen.
Helyem csak késő este van esetleg.
Anyagiak kizárva.
Utazni tudok mivel van autóm így ezekre a napokra keresek elsősorban de a továbbiaktól sem zárkózom el így nem csak kizárólag ezekre a napokra keresek hanem máskorra is!
27 éves vagyok és Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, vonzáskörnyékéről keresek elsősorban, de utazni tudok bármikor és néha helyem is akad.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Nőt, férfit, PÁROKAT... bármit meghallgatok és bármit meg lehet beszélni szerintem.
Nagy vágyam közé tartozik párhoz vagy többes esetleg csoportos bármihez is csatlakozni.
Helyileg én Jászárokszálláson vagyok, de tudok utazni természetesen.
Helyem csak késő este van esetleg.
Anyagiak kizárva.
Utazni tudok mivel van autóm így ezekre a napokra keresek elsősorban de a továbbiaktól sem zárkózom el így nem csak kizárólag ezekre a napokra keresek hanem máskorra is!
Sziasztok szilveszteri buliba szívesen csatlakoznánk lányhoz vagy párhoz fiatalabb vagy saját korosztályunk ból . De csoport is èrdekel.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Hellyel rendelkező PÁROKKAL szívesen ismerkednénk csere nélküli egymás előtti szexre.
Siófokon wellnessezünk. Hozzánk hasonló Párt keresünk, akik velünk töltenék a szilveszter estet....
Idős ápolt kövér nagy logó mellű dús szőrzetű nőt vagy ilyen párt keresek
Bisex fiút keresünk szép mérettel, illetve ápolt borotvált igényes legyen! Külön öröm számunkra ha esetleg használ potencianövelőt!!! Várjuk a jelentkezőket!
A szilveszter 32 fővel megtelt!B.Ú.É.K mindenkinek a Duplicatos Ludos Naturista wellness és swinger park csoportja,és szervezői.Melitta& Laci
Sziasztok
Ki jön Szegedről a Három Majomba Szilveszetrezni?
Ki jön Szegedről a Három Majomba Szilveszetrezni?
Szívesen búcsúztatnám az évet valós pár, párok társaságában Kaposváron vagy környékén. Nem csak és kizárólag szex céljából, lényeg hogy jó hangulatban, vidáman, lazán várjuk az új évet.
![wave](images/smilies/wave.gif)
Sziasztok. Szilvesztert Dremlandban töltjük. Lessz inen valaki?
Sziasztok szívesen csatlakoznánk lányhoz vagy párhoz kisebb csoporthoz Budapest ès környék . Női bi párcserès Szilveszteri buli is èrdekelne.
Sziasztok! Párt keresünk, adatlapunk szerint!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Szilveszterkor megy innen valalki a. Swinger 4U ba ?
Akkor tali a Majomba szilveszterkor
(Ez egy válasz nskr üzenetére (2024. 12. 27. péntek 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szilveszteri bulira szívesen csatlakoznánk lányhoz vagy párhoz Budapest ès környékén.
Sziasztok
31-en nem tart valaki swinger bulit Veszprém megyében vagy környékén? Szívesen csatlakoznánk pártként.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok
Veszprém megyében vagy környékén nem tart valaki szilveszterkor swinger partyt. szívesen csatlakoznak párommal?
.
![smile](images/smilies/smile.gif)
.
Sziasztok!
Középkorú pár keres programot 30-án napközbenre!
Swinger, párcsere, wellness stb.
Elsősorban Hevesben, de utazunk bárhová!
Marcsi és Gábor
Középkorú pár keres programot 30-án napközbenre!
Swinger, párcsere, wellness stb.
Elsősorban Hevesben, de utazunk bárhová!
Marcsi és Gábor