Sziasztok Veszprém megyében vagy környékén nem tart valaki szilveszterkor swinger partyt. szívesen csatlakoznak párommal?
.
.
Sziasztok!
Középkorú pár keres programot 30-án napközbenre!
Swinger, párcsere, wellness stb.
Elsősorban Hevesben, de utazunk bárhová!
Marcsi és Gábor
Marcsi és Gábor
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok kérlek nekem is mondjatok el melyik az a 4 club és mitől más egyik a másiktól? Letszives
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 12. 27. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 20:08
Mind a négy Bp-i klub nyitva lesz Attól függ mit keres valaki, mindegyik kicsit más, másban erősebb.
Sziasztok 2025.01.01 nappalra " mert azt csinálód egész évbe amit újév napján teszel "
vagy 01.02 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !
vagy 01.02 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Gloryban van lent valaki?
Mind a négy Bp-i klub nyitva lesz Attól függ mit keres valaki, mindegyik kicsit más, másban erősebb.
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 19:53
Sziasztok,
Holnap estére tudna valaki ajánlani swinger bulit, ahova tényleg érdemes elmenni egyedülálló férfiként?
Kérem privát üzenetben kommunikáljunk.
Holnap estére tudna valaki ajánlani swinger bulit, ahova tényleg érdemes elmenni egyedülálló férfiként?
Sziasztok,
igen
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 12. 27. péntek 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 13:01
Sziasztok
Szilveszterkor jön valaki innen a szegedi 3 majomba?
Sziasztok
Sziasztok jön ma valaki innen a tiktakba ?
Sziasztok. Bátran ajálom a Sw For You clubboot. Én Pesten csak oda járok. Kellemes hely kulturált emberek érdemes megnéznetek.
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2024. 12. 25. szerda 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 25. szerda 20:44
12.28 szombat.
Keresünk privát partyt. Vagy,
még nem voltunk a Swinger For You clubban.
Keresünk privát partyt. Vagy,
még nem voltunk a Swinger For You clubban.
Sziasztok!
Marcsi és Gábor
Marcsi és Gábor
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Dremlandban szilveszterezünk. Pasi,pasik társaságát keresnénk. Heteró alapon.
Kiskunhalas és vagy Szeged környékén csatlakoznék buliba
Szép estét! Egész éjjel és holnap délelőtt szabad vagyok, párok vagy hölgyek társaságát értékelném!
Zalából szilveszteri bulit keresek akár a következő megyékből is
December 27 házibuli nálunk. Cca 40 fő, csinos párok pasik csajok jelentkezését várjuk
Sportos alkatú pasiként keresem egy hölgy vagy pár társaságát. Ápolt, illatos igényes pasi vagyok, átlagtól nagyobb intim mérettel.