Ózd SPAR wc-ben valaki fúrt egy lyukat két kabin között ! Vajon miért ? Írjatok ha véletlenül arra jartok !
(Ez egy válasz Tiffany_Crossdress üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 06. csütörtök 00:36
Egyelőre nem tudom, nem jártam ilyen helyen. De ha mennék, akkor valószínűleg nyílt térben csak a tapizásig engedném a dolgot, intimebbet pedig gloryholeban csinálnék
Egyelőre nem tudom, nem jártam ilyen helyen. De ha mennék, akkor valószínűleg nyílt térben csak a tapizásig engedném a dolgot, intimebbet pedig gloryholeban csinálnék
... mikor leszel ott...
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2024. 06. 05. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 18:58
Szia! Szoktak lenni és biztosan kereslet is van, egyébként nem járnának. Mielőtt mész, írd ki a Glory üzenőfalára, hogy mikor leszel itt. Biztosan jól fogod magad érezni.
Szia! Szoktak lenni és biztosan kereslet is van, egyébként nem járnának. Mielőtt mész, írd ki a Glory üzenőfalára, hogy mikor leszel itt. Biztosan jól fogod magad érezni.
(Ez egy válasz Tiffany_Crossdress üzenetére (2024. 06. 05. szerda 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 08:18
Valaki aki glorycaféban jártas, tudna adni egy kis infót? Crossdresserek mennyire jellemzőek, vagy elfogadottak ott?
Szia, szoktak lenni transzik és crossdresserek is. Van rájuk kereslet.
(Ez egy válasz Tiffany_Crossdress üzenetére (2024. 06. 05. szerda 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 08:18
Valaki aki glorycaféban jártas, tudna adni egy kis infót? Crossdresserek mennyire jellemzőek, vagy elfogadottak ott?
Izgalmas. Hasonló helyen jártam Bp-en , hála Istennek nem az a megszokott dolog volt. Valóban van benne egy másfajta izgalom ami megdobja az egészet .
Haaaaát ez engem is érdekelne
(Ez egy válasz Mr23cm üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Össze kéne rakni egy Glory holet Zalaegerszegen is, de ott aztán ki tudja ki lessz a másik oldalon, én pl nem akarok bajszot, szakállat érezni a másik oldalon.
Esetleg több fülke kicsit szét szórva, és egyik helyen csak nők az lyukon túl, a másikon meg mindenki más (csak hogy ne kapjanak sokan szívrohamot ha váratlanul mély a hangja a másik személynek.)
Esetleg több fülke kicsit szét szórva, és egyik helyen csak nők az lyukon túl, a másikon meg mindenki más (csak hogy ne kapjanak sokan szívrohamot ha váratlanul mély a hangja a másik személynek.)
BME K épületbe szoktam látni/hallani. De ott most betömték a gloryt, szóval szembe nyomják
Lehet nektek kellene összerakni egyet egy garázsban szuterénben ott is meg lehet oldani a két oldalas megközelítést..
(Ez egy válasz MrSauvignon üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 14:04
Sziasztok! Nekünk régóta nagy vágyunk egy olyan hely, aminek két bejárata van. Az egyikből mi érkeznénk a másik oldalra a meghívott srácok. Inkognitóban élvezhetné mindenki. Sajnos még bérelhető helyet sem találtunk itthon :(
Keszthely környékén valahol van szoptatólyuk
Sziasztok.
M5 Bevásárló központok környékén ilyenkor,napközben érdemes kinézni?
M5 Bevásárló központok környékén ilyenkor,napközben érdemes kinézni?
a kiállított szabadtéri villamos melletti helyre gondoltam, de amúgy van villamos, csak nem közlekedik
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 04. 17. szerda 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
M5 tescoba van mozgás mostanában???
M5 tescoba van mozgás mostanában???
Pécsen ilyen hely?
Sziasztok !
Szegeden tudtok esetleg ?
Szegeden tudtok esetleg ?
Ma benéztem, utolsó 2 kabin közt valóban van. Nem is volt üres… de kihagytam.
(Ez egy válasz Knorbertt üzenetére (2024. 04. 16. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)