Sziasztok !
Szegeden tudtok esetleg ?
Szegeden tudtok esetleg ?
Ma benéztem, utolsó 2 kabin közt valóban van. Nem is volt üres… de kihagytam.
(Ez egy válasz Knorbertt üzenetére (2024. 04. 16. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Tud valaki glory hole-t Pest környékén?
Nem is rossz ötlet! Aki túl magas, az kap majd kispárnát térdepelni
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2024. 04. 20. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 20. szombat 14:04
Ilyesmi már volt a Gloryban korábban. Egy alacsony vendég a gangbang bulikhoz mindig kért egy sörösrekeszt a pultostól, mert nem érte fel a magasabb nőket a kanapén! Gondolom a saját helyén, amit azóta csinált, levágott a kanapék lábából vagy ágyban hódít!
Zalában van valamerre glory?
Ilyesmi már volt a Gloryban korábban. Egy alacsony vendég a gangbang bulikhoz mindig kért egy sörösrekeszt a pultostól, mert nem érte fel a magasabb nőket a kanapén! Gondolom a saját helyén, amit azóta csinált, levágott a kanapék lábából vagy ágyban hódít!
(Ez egy válasz gloryhole70 üzenetére (2024. 04. 20. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 20. szombat 09:54
Ez nagyon jó!
A másik variáció az lenne, hogy magasabban legyenek a lyukak, és ha alacsony vagy, a pultnál lehessen bérelni stokikat!
A másik variáció az lenne, hogy magasabban legyenek a lyukak, és ha alacsony vagy, a pultnál lehessen bérelni stokikat!
Ez nagyon jó!
A másik variáció az lenne, hogy magasabban legyenek a lyukak, és ha alacsony vagy, a pultnál lehessen bérelni stokikat! (Ez egy válasz TILF18 üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
A másik variáció az lenne, hogy magasabban legyenek a lyukak, és ha alacsony vagy, a pultnál lehessen bérelni stokikat! (Ez egy válasz TILF18 üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 10:09
Különböző magasságokban vannak a lyukak és az átmérőjük is eltérő. Szóval mindenki talál a méretének megfelelő nyílást. Ha esetleg foglalt ami az ideális lenne, akkor tudsz szólni fent a bárpultnál és dekopírfűrésszel vágnak új lyukat.
Ha valaki nyilvános wc-ben random átdugja, akkor jóval jobb eséllyel fogják lecsavarni a farkát a túloldalon, mint leszopni... Ha meg előre megbeszéli, akkor pont a glory hole lényege veszik el, hiszen tudja, hogy ki van a túloldalon.
Pesten nyilvános wc t halottam, hogy van luk, átdugod és élvezel.
Tud valaki ilyet? Hol van? Nem emlékszem sajnos
Tud valaki ilyet? Hol van? Nem emlékszem sajnos
Kossuth téren. Ha jól emlékszem. Nyilvános buditól nem messze.
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagány társaság esetén nagyon jó estéket jelent a szombat este a gloryban
(Ez egy válasz Kígyókereső üzenetére (2024. 04. 17. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 22:31
Információt szeretnék kérni... hátha valaki képben van!
Nagyon régen nem voltam szombati napon a Glory cafe-ban. Segítene valaki abban, hogy mit rejt az "ismerkedős-swingeres nap" - elnevezés? Mit lehet tudni erről a szombati programról?
Nehezen tudom ezt a Gloryban elképzelni...
Nagyon régen nem voltam szombati napon a Glory cafe-ban. Segítene valaki abban, hogy mit rejt az "ismerkedős-swingeres nap" - elnevezés? Mit lehet tudni erről a szombati programról?
Látom, te egy google reklámember vagy.
Google segít ... Villamos Nyíregyháza. Lesz ott kép egy zöld villamosról meg helyszín is. Aztán talán tudod értelmezni.
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 04. 17. szerda 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 23:53
Én villamosos városokban élek(Budapest, Miskolc), így nekem ez Nyíregyházán értelmezhetetlen. Sokat bulizam ott is, de villamos nem volt. Csak Debrecenben és Szegeden. Talán Pécsen még műküdik.
Én villamosos városokban élek(Budapest, Miskolc), így nekem ez Nyíregyházán értelmezhetetlen. Sokat bulizam ott is, de villamos nem volt. Csak Debrecenben és Szegeden. Talán Pécsen még műküdik.
(Ez egy válasz kivancsisrac830404 üzenetére (2024. 04. 17. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 23:06
Villamos melletti illemhely....van a városban kiállítva egy villamos. Google segít.
Villamos melletti illemhely....van a városban kiállítva egy villamos. Google segít.
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 04. 17. szerda 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon egyszerű a dolog. Nincs gangbang lány az este során. A vendégeken múlik az este összes akciója. Mint egy swinger clubban.
(Ez egy válasz Kígyókereső üzenetére (2024. 04. 17. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 22:31
Nyíregyházán nincs villamos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 17. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 04. 17. szerda 13:28
Nyíregyházán a villamos melletti illemhelyen van a férfi részen glory, van egy bi srác barátunk, és oda jár cumiztatni, mesélte így csak leírom gondoltam, hátha ez segítség valakinek. Nyíregyházán másról nem tudok, de hátha valaki . . .
Nyíregyházán a villamos melletti illemhelyen van a férfi részen glory, van egy bi srác barátunk, és oda jár cumiztatni, mesélte így csak leírom gondoltam, hátha ez segítség valakinek. Nyíregyházán másról nem tudok, de hátha valaki . . .
engem is érdekelne....
(Ez egy válasz Kronatah1 üzenetére (2024. 04. 16. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 16. kedd 09:20
Kecskeméten Homokbányán létre lehetne hozni egy gloryhole-t ha valakit érdekelne